Beynimde tümör var yardım edin.

Günlerdir içip içip duruyorum. 2 gündür ayaktayım hiç uyumadan yaktığım sigaraların külleri dağ oldu. Herhalde en son dinlediğim parça hüsnü şenlendirici hasretinle yandı gönlüm olucak.

youtube*com/watch?v=b1KcgqMn1D0

Öncelikle kendimi acındırmak gibi bir çabam yok, beynimde 4. dereceden glioblastoma multiforme tümörü bulunmaktadır. Son 5 ayım hastahanede eziyet çeke çeke geçti. Aile durumum çok çok iyi ki bir çok hastahaneye gittik. Özel doktorlarla konuştuk, türkiyenin başta gelen beyin cerrahlarıyla fakat. 4. dereceden bir hastalığım olduğu ve ölme riskinin %75lerde bir oranı olduğu için kimse ameliyatı yapmak istemiyor. Bu gidişlede zor yaşayacağım gibi görünüyor. İnanın gocunmuyorum. Derdi veren Allah dermanınıda verir. Vermesede canı sağolsun. Yaşamamak artık benim için zor bir şey değil. Anlatmak istediğim 3 yıllık sevgilimin bundan haberi yok. Her gün yanına gittiğimde kahroluyorum. Kadınların hissiyatı kuvvetlidir o bir şeyler olduğunun farkında fakat derecenin ne kadar büyük olduğunun farkında değil. Ben onun hayatını mahfetmek istemiyorum benden sonra ki hayatında kötü olsun istemiyorum. 100 kere ayrılmaya çalıştım ama bırakmıyor bir türlü. Benim hayatımın sonu karanlık onunkide öyle olsun istemiyorum ne yapayım allah rızası için yardım edin bunları yazarken ne kadar çok zorlandığımı tahmin edemezsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
youtube*com/watch?v=b1KcgqMn1D0
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi arıyorum o halde cağırıp detaylı bir şekilde anlatıcam gelişmeleri yazarım akşam. Her şeyin hayırlısı yorumlar için teşekkür ederim bencede mantıklısı açıklamak.
Beynimde tümör var yardım edin.