Mümkün mu byle bir şey? Arkadaşız dostuz diyen erkek daha sonra o kızdan etkilenebilir mı?
Cevabın nedir?
Karşı cinsteki insanlar uzun bir süre arkadaş olarak kalabilirler. Ancak kişilerden birisi zaman geçtikçe, birbirlerine yakınlıklarından ötürü düşünce ve hislerinin değişmesi muhtemeldir. Ancak daha yakın, samimi olduğu ve sevdiği bir insan mevcutsa, arkadaşlık ilişkisi de daha uzun sürebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO evreye geçersem ben artık görüşmeyelim diyip görüşmüyorum genelde
06 Yorumla- +1 yıl
sen ondan hoşlanıyor musun yani pek anlamadım
- +1 yıl
hımm bir şey hissediliyor ama o ne boyutta bilinmiyor anladım kanka Allah yardımcın olsun bende bu şarkıyı dinliyordum... üzme kendini sen yine de :)
https://www.youtube.com/watch?v=exakI26qGWw - +1 yıl
kanka çok teşekkür ederim :)
- https://www.youtube.com/watch?v=fkHL1M4VILQ
bunun gibi oldu hahaha :D :D tam tersini düşün herşey olabilir ama dost dediğin kişi sana o gözle bakması zor :))
02 Yorumla
Bilmem bohta çıkabilir güvenmiyorum da.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
42Cevap
+1 yılTabii ki etkilenir. Erkeklerle kızlar arasındaki farklardan biri bu. Kızlar anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Bir erkek, kendisinden çok büyük olmayan ve akrabalık ilişklisi olmayan her kadından etkilenir. Bu normal ve sağlıklı bir şey. Etkilenmiyorsa homoseksüel veya aseksüeldir. Erkeğin yapması gereken, etkilenmemek için dikkatini başka yöne vermektir. Kızların da bunu bilerek davranmaları gerek. Zira etkilendiği halde etkilenmemiş gibi davranmaya çalışmak erkekleri çok yorar. Bir noktadan sonra da, iş çığrından çıkar. Bu yüzden kızlar, herkese açık ortamlarda diğerlerinden farklı ve erkekleri tahrik edici kıyafet ve hareketlerine dikkat etmeli.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben birşey sorabilirmiyim. Bana da çalıştığım yerdeki bir erkek arkadaş yakınlaştı. Sonra ben zaten ondan etkileniyordum mesaj felan atmaya başladı gece gündüz. normal arkadaşca ama sonra benim ondan hoslandigimi farketti ve arkadaşım sin dedi basından olur böyle şeyler sonradan olmaz dedi bende arkadaşız sıkıntı yok desemde anladı ben aramadım felan bu beni aradı sordu ve ben en son buna resti çektim benim duygumu bilip neden bunu yapiyorsu n diye cevap yok
Çok mümkündür çünkü aşk karaktere karşı beslenilen tutku sevgi duygudur. Zaten çok iyi tanımadan aşık olunmaz ancak hoşlantı veya sevgi olur ve tanımada da en iyi dost Tanır
03 Yorumla- +1 yıl
Şey de ona dur düşüncem.
Seni yokluyor da olabilir tepkin ne olacak falan diye , birileri belli ki sana birşeyler söylemiş fakat ben sana karşı şu an birşey hissetmiyorum sende aşık olma biz ayrı dünyaların insanıyız der gibi konuştun arkadaş olduğumuzu biliyorum Tarzı Şeyler söyle biraz Saçma oldu kurduğum cümle ama ben olay anı pat diye Düşünen bir insanım sen ona aa olur mu öyle şey falan deme hatta arada çaktırmadan çıtlat eskiden dost olup şimdi evlenen veya çok mutlu Olanları falan bakalım ne tepki vericek ama çok belli etme mesela sallayadabilirsin bizim eski komşumuzun kızı evleniyor şunla bunla ay Lisedeykende bunlar çık iyi anlaşırdı dostlardı bir baktık çıkıyorlar çok şok olmuştum falan de uyandırmadan zihnine işle onun
+1 yılTabi ki etkilenebilir, zaten sevgilerin başlangıç noktası dostluk ve arkadaşlıktır.
Ama ergence kanka ayağının sonu felakettir, kanka diyen biri samimi olamaz.08 Yorumla- +1 yıl
Etkilenebilir herşey senin elinde
- +1 yıl
Ozaman seni beğenmiyodur büyük ihtimal arkadaşız kardeş gibi görüyorum bu laflar hep beğenmemeye çıkar o işleri geçecek.
Öyle diyosa olmaz malesef unutmaya bakmalısın. - +1 yıl
Yaptığında çok itici madem abi denilecek kıvamda tekrar neden böyle söylüyosun, seni olgun bulmuyodur belkide.
- +1 yıl
Bazı gerçekler şakayla karışık daha rahat söylenir bunu herkes bilir aklına sokmayacaksın insanların öyle şeyleri, ondan dolayı dikkat et hala ona yürüyeceksen :)
Tabii, etkilenebilir. Yani insan dostum ya da arkaşım dediğin kişiden etkilenmeyecek diye bir kural yok. Yani sonuçta insanız ve hepimizin duyguları var. Her an kimden etkileneceksin hayat karşına ne çıkaracak bilemezsin.
00 Yorumlaetkilenebilir
onu kaybetmemek için arkadaşmış gibi davrananda var
hoş bir şey olmasa da insan ne hissedeceğini bilemez zamanla değişebilir düşünceleri vs.12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kesınlıklee en yakın arkadasımla sevgılıyımm o bana yıllardır asıkmıs haberım yokk tabıı ve ustune evlılık şu an dusunuyoruzz en guzel yanı su sen onun herseyını bılıyorsun o da senın ve bırlıkte cok eglenıyor eglenebılıyorsanız sıkılmıyor utanmıyor dıledıgın gıbı konusupp hareket edebılıyorsan bırakma onu daha cok sev deger ver ama sakın unutma sen nasıl hıssedıyorsan karsındakının de ole hıssetmesını sagla
10 Yorumla
+1 yılOlabilir tabii..
Erkekler karsi cinsi direkt kanka/sevgili adayi diye net olarak ayirmaz..29 Yorumla- +1 yıl
Ilgili davraniyor diye asik oldugu anlamini mi cikardin
Belki muhabetini seviyordur - +1 yıl
O zaman niye soruyorsun kezzy
- +1 yıl
Demek ki sicakkanliligini sen yanlis anliyorsun
- +1 yıl
Turkce ogren
+1 yılEtkilenebilir bence arkadaşlık bu her yönde değişebilir tamamen erkegin bakış açısında oluşacak değişikliğe bakar.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim başıma gelen bir durum değil. dostum her zaman dostumdur. arkadaşım dediğim dostummsun dediğim kimseye de o gözle bakmam. tabi bu benim karakterim
10 Yorumla güzel kızdan arkadaş olmaz demek ki güzel değilsin :P
01 Yorumla
+1 yılOlur, en yakın arkadaşım dostum dediğim insanla sevgiliyiz 😍
112 Yorumla- +1 yıl
Eğer bunları demisse su an olmaz gibi duruyor. senin ona karşı hislerin nasıl?
- +1 yıl
Yani insanlar normal arkadaşlarıyla da konuşmaktan hoşlanır. Eğer sana karşı duyguları yoksa sen de sadece konuşmaktan hoslaniyorsan arkadaş olarak devam edin. Belki bir gün duygularınız karşılıklı değişir. Hayat sürprizlerle dolu😊
- +1 yıl
Dostumken kiskanmadim ne zaman ki kiskanmaya başladığımı hissettim duygularimin da farkına vardım
- +1 yıl
Ilk duygularını o söyledi sonra da ben. Ilişkimiz başladı sonra da
- +1 yıl
Şu durumda bence de ilk adımı ondan bekle.
- +1 yıl
Bol şanslar 😌
+1 yılKan bağı yoksa kesin etkilenir niye etkilenmesin babasının kızı mı
09 Yorumla- +1 yıl
Sana mı diyor?
- +1 yıl
Dediğini yap adamın bırak bir zaman öyle takıl soğuk davran hatta ileride ne olur bilinmez ama
- +1 yıl
Evet arkadaşı gibi yaklaş hatta kanka de ara ara ona böylece sen öyle diyince verdiği tepkiden onun da sana karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini anlarsın
- +1 yıl
Kafa karışıklılığıyla alakası yok durum bu çocuk istemiyor ha hoşlanıyor ama tam güvenemiyordur o yüzden böyle demiş de olabilir bunu anlamanın tek yolu dediğim gibi yapmaktır
Bu arada enişteye selam ;) :D
+1 yılKızın gönlü varsa erkeğin hoşuna giderse bu da etkilenebilir tabi. İmkânsız yoktur.
112 Yorumla- +1 yıl
O kendine ve çevresindekilere bunu kabullendirmek istiyor ama onun da sevgiye ihtiyacı var belli ki.
- +1 yıl
Bence sevdiğini söylediysen daha da üstelemenin pek bir manası yok. Bir süre onun istediği gibi arkadaş kalmayı tercih et. Beraberken senin onu sevdiğini söylediğin an aklına gelecektir muhtemelen. Belki doğru anda ve doğru yerde bir şeyler hissedebilir. Görüşümde de söylediğim gibi imkânsız yoktur. Seven, sevdiğinin mutluluğunu ister. Sen de öyle yap.
- +1 yıl
Belki düşünmemiz gereken en son ihtimal ama gönlünden başkası geçiyor olabilir mi?
- +1 yıl
Eğer hissettiği kişiyi tanıyorsan ağzını yoklayabilirsin. Diyorsan ki tanımıyorum onu öyleyse zamana bırak. Zaman en iyi ilaçtır.
- +1 yıl
Gözlerine uzun süre bakma, konuşurken söylediğin kelimelerde genelde gerçek anlam olsun ki başka anlamlara yormasın söylediklerini.
- +1 yıl
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun
+1 yılMümkün ama o erkeğin sevgilisi veya hoşlandığı biri varsa kızdan etkilenmesi zor yani benim düşüncem bu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit öp bence yaa karsilik veriyosa senindir vermezse zaten hic senin olmamistir 😁 bence en kisa ve en kolay çözüm
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam iste sana karsi bis değilim demek buda. Ne kaybedersin ya. en azindan ya olur ya olmaz. kisa yoldan etkilenip etkilenmicegini girmus olursn
Etkilenebilir bolca örneği var aşık olur mu bilemem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. mümkündür duyguların arasında kalın hatlar yoktur başlayan bir şey farklı bir duyguya kayabilir kimi zaman
02 Yorumla- +1 yıl
böyle bir insandan olabildiğince uzak durman iyidir insanlar karşısında kendine değer veren biri olduğu zaman kendini kaf dağı gibi ulaşılmaz görüp üst kamaradan konuşmamalı ilişkiler eşit şartlarda olmayınca bir taraf ezilir acı çeker baştan böyle ilişkilerden uzak durmak kötü deneyimler yaşamayı engeller
Benim 5 yıllık arkadaşım, benden hoşlandığını söylemişti. Olabilir yani...
00 Yorumla
+1 yılEvet etkilenir , bana dostum diye yaklaşıp , arkadaştan öte gördüğünü söyleyen vardı baya
09 Yorumla- +1 yıl
tamam arkadaş olduğunu kendisi söylemiş, demekki etkilenmiyor senden.
- +1 yıl
nasıl davrandı daha açık olabilri misin?
- +1 yıl
aslında etkilenen biri rahat ve yakın olamaz.
- +1 yıl
yani etkilenmiyor diye düşünüyorum bu ihtimalide sana söylemiş.
Ama tabi ne olur ne olmaz onu tam bilemem.
Gizli Üye(25-29)+1 yıletkilenebilir tabiiki , aklını ve tatlı dilini kullanırsan mümkün :D
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldaha hislerinden tam emin değildir sen onu seviyosan sürekli konuşmaya gayret et elinde sonunda seninle konuşmaya alışacaktır zaten , olmazsada olmaz gittiği yere kadar gitsin kendi haline bırak derim :)
Cevap sahibi+1 yılolur bence o iş , sadece arkadaşı olarak görseydi geçiştirseydi 2 haftadır sürekli konuşmazdınız zaten , duygularından emin olmayı bekliyodur :)
+1 yıletkilenebilir örnekleri çok bakınız arda turan aslıhan.. kardeşim diyordu şimdi evlilik yolunda :)
20 Yorumla
+1 yılölesi çok var çevremde ... normal bişey ya bacım ya da abi , kardeş ayağına yatıpta sevgili olmadıkları muddeetce normaldir...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilenebilir, ama bizzat gelip aşkını ilan etmedikçe ümit besleme derim.
00 Yorumla
+1 yılgenelde hep böle olur arkadaş ayagına kurban gıderler kızlarımız.)
04 Yorumla- +1 yıl
anladım hıssetme sende vazgec bu sevdadan..
- +1 yıl
önemsiz :)
Kiskandir. Elinden gidicegini saninca bak gör nasıl sana açılıyor 😀😀
00 Yorumla
+1 yılEvet nefis bu.. atesle barut yanyana durmaz..
05 Yorumla- +1 yıl
Sen ona ondan hoslandigini falan mi yansittin?
- +1 yıl
Bence kendini geri cekmelisin
+1 yılTabiki şüphesiz çok var böyleleri
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilenmemesi için sebep yok
00 Yorumla Etkilenebilir. Mümkündür.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Tam tersi oldu 6 senelik dostumdu
00 Yorumla
+1 yılmümkün tabi cok gördüm
00 Yorumla
+1 yılEtkilenmez..
Sen ondan etkilenirsin anca asdfg03 Yorumla- +1 yıl
Kim o öküz allasen ya :/
Minnak ben olsam o çocukla arama mesafe koyardım :/
+1 yılKanka ayağı g*t ayağı derler👻
00 Yorumlaetkilenir tabi minnak karşı icnsden kanka olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet etkilenebilir :)
05 YorumlaMümkündür örneği var çevremde
00 Yorumla
+1 yılOlabilir de olmayabilir de, Karışık.
00 Yorumla
+1 yılerkektir valla bilemezsin kızda bağlı biraz
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ayağı g*t ayağı...
00 Yorumlaolur tabi kafalar uyuyorsa
00 Yorumla
+1 yılöz kardeşi değilya sanki etkilenebilir yani
00 YorumlaBoşuna dememişler kanka ayağı döt ayağı diye
20 YorumlaHiçbir şey imkânsız değildir.
00 Yorumlaetkilenebilir sevgilisi yoksa
00 Yorumlahayatta her şey mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmümkün malesef. zaten erkekten kanka olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. 2 yıllık sevgilimle öyle başladık :D
00 YorumlaKanka ayağı g... t ayagi
00 YorumlaOlabilir insanlık hali.
00 YorumlaOldu olabiliyor güzelde oluyor hani :)
00 Yorumla
+1 yıltabi ki :D
09 Yorumla- +1 yıl
net konuşmuş bayağı
- +1 yıl
belki bir sorunu vardır
- +1 yıl
sen ona o sana nasıl bakıyorsa öyle bak arkadaştan öte olmaz yani dediyse tamamen arkadaşı olarak davran belki dank eder kafasına
- +1 yıl
etkilemek için bir çaba harcama bence senin artık onun hakkında ne düşündüğünü ona gösterince o etkilenicek
kesinlikle mümkün
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkinse arkadaş kalmaya devam eder.
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılEtkilenebilir
00 YorumlaEtkilenebilir.
00 Yorumlatabikide evet
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı. ttnetli ise mümkün
00 Yorumlaolabilir..
03 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşız dostuz diyen erkek daha sonra o kızdan etkilenebilir mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler