Değmeyecek bir insana üzülüyorum ama üzülmemem lazım biliyorum.s.ktir et gitsin demenin yolunu bana öğretebilirmisiniz.
Cevabın nedir?
Ne zaman s*ktir et diyebildik ki zaten... Her defasında kendimize verdiğimiz bu sefer umursamayacağım sözlerini çiğnedik. Günler oldu gece, açıldı duygusal şarkılar ve gizli gizli ağladık kimi zaman. Hep arkasından özlemle baktık acaba durur, geriye döner ve beni görüp geri gelir mi diye. Hiç biri arkasını dönmedi, dönenler bile sadece son bir defa baktı ve çekti gitti... Gitti... Ve her şey bitti. Nerede kaldı tüm o hayaller, verilen sözler, söylenenler. Bitti hepsi geçmişte kaldı. Üzerine çizgi çekmenin vakti geldi mi. Hayır, üzerine çizgi çekmemeli yaşattığı tüm güzellikler için hayatımda olduğu dönemdeki tüm mutluluklarım(ız) için teşekkür etmeli. Gideceğini bile bile neden bu kadar bağlandım(n) ki. Hepsi eninde sonunda gitmiyor mu. Arkasında nasıl bir enkaz bıraktığına dönüp bakmadan gidenler olsun, ardına dönüp son bir veda edenler de var, binbir çeşidi var elvedaların. Hepsindeki son ise aynı ardını dönüp gidiyor. Son, nokta ya da ne demek istersen o oluyor... Ben üç nokta demeyi seçiyorum. Hayat bir şekilde devam ediyor. Gitme ölürüm diyenler bile yaşayacak bir yöntem buluyor... Yaşamak için bir yöntem buluyor evet. Bir de ona sormalı nasıl yaşadığını, kalbindeki boşluğu mu sormalı, alışkanlıkların yarattığı boşluğu mu sormalı yoksa enkaza dönen hayatını mı sormalı. Önemli mi, hangisini sorarsan sor hepsinin başlangıcı aynı, "o gitti ve..." bu kadar işte. İnan ki, gözyaşlarım düşüyor gözlerimden niye ağladığımı ben bilmiyorum, ağlamak geri getirmeyecek ki. Neden o zaman bu göz yaşları, kalbimdeki boşluk duygusu, boğazıma takılan yumru neden... S*ktir et'mi nerede kaldı o, bunca sözün arkasından söylesen ne olur...
219 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ve neden aklıma söz geçiremiyorum diye kendimi dövesim var.Ama işte belki sorarsam sizlerle konuşursam belki rahatlarım diye sordum
- +1 yıl
Kendini rahatlatmak istiyorsan çözüm yine sende, anlat ben seni sabaha kadar dinlerim. Sen bu durumdan kurtulmak istiyorum, artık düşünmüyorum onu diyene kadar, ben ne söylersem söyleyeyim boş. Sen karar verip onu uygulayana kadar sadece seni dinlemekle kalırım, sen uygularsan tebrik ederim ve mutluluğun ile mutlu olmaya çalışırım. Yani burada ki başrol oyuncusu sensin, ben figüran olarak ne istersen onu yaparım.
Soran+1 yılYaa öyle bir şerefsiz ki benimle ama başkasıyla nişanlanıyor ama bana seni seviyorum diye hala mesaj atıyor.Buna harcadığım zamana yazık.
Soran+1 yılyok yok yanlış anladın ben pişman değilim.Soruda dediğim gibi değmeyecek biri üzülmemem lazım ama kahretsin bazen duygular o kadar ağır basıyor boğazına çöküyorki nefes alamaz hale getiriyor insanı.İşte bu durum başına gelen beni iyi anlar dertleşir paylaşırız zihnim dağılır belki
Soran+1 yılBeni kıskanma çünkü iki saatten fazla uyuyamaz oldum
Soran+1 yılSakıncası yoksa ne iş yapıyorsun
Soran+1 yıltamam Allak kolaylık versin
Soran+1 yılAslında amacım bu sigarayı bırakmak için üst üste 3-4 paket içersin ve tiksinirsin bir daha bakamazsın ya bende öyle yapıcam.bu gece son yasım olucak diye planlıyorum.
Soran+1 yılsağol :(
Soran+1 yılgetiricem
Soran+1 yılişte beni ağlattın
En İyi Cevaplar
+1 yılBasit düşün , sen istediğin kadar kendini üz parala karşındaki ot geldi saman gidecek . Yine kırılan sen olucaksın üzülen sen olucaksın onun bundan haberi bilme olmuyacak . Hayatından en değerli yılları onu düşünerek onu üzülerek geçireceksin o yine habersiz olacak bundan değişen bişey olmucak . Zaten 3 günlük dünya sen bunun 2 gününü üzülerek geçirirsen sana yaşamak için ne kalıcak ? Herkesden önce kendini düşünmeyi öğrendiğinde hepsi geçicek .
27 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru sözler hepinizinki ama iş pratiğe dökmeye geldimi hele birde bu saatlerde kahretsin dedirtiyor insana.Dişlerimi sıka sıka çenem ağrıyor artık
- +1 yıl
biraz farkında olman lazım sadece , bak işte kendin söylüyorsun dişlerimi sıka sıka çenem ağrıyor diye . kendine zarar veriyosun fakat o yine odun yine tahta değil mi ? Kolay bişey değil tabii ki ama sadece biraz da olsa sağlıklı düşünebilmen yetiyor . Emin ol yapabildiğin zaman çok daha kolay oluyor . Tam dört seneyi yedim bu şekilde hayatımdan geçte olsa fark ettim . Kimse çeksin istemem bu acıyı , o gece nöbetlerini .
Soran+1 yılİşte tam adı bu gece nöbetleri ansızın gelen ağrı sızı
- +1 yıl
bunun olmasına izin veren sensin her ne kadar sebebi bi başkası da olsa . Ne olursa olsun hayatın sonu değil . Öyle böyle devam ediyor bu hayat neden bundan sonraki yaşamında bazı şeylerden ders alarak mutlu yaşamak gülmek eğlenmek varken üzülesin ki bunu mu hak ediyosun ? kendine reva gördüğün acı çekmek olmamalı . Yabancı şarkı dinliyorsan eğer link her zaman neşemi yerine getiiyor bu şarkı dinle belki biraz da olsa iyi hissettirir .
Soran+1 yılGenelde yabancı dinlerim evet bunu biliyorum :)
- +1 yıl
ve bunu dinleyip hala üzgün kalmayı başarabiliyomusun ? olamaz bu saçma bişey :D
Dediğim gibi ne yaparsan kendine yapıyosun ona göre bi çizgi çek yaşananlara kendine bi yol bi fikir belirle . Boşluğa düşme düşünme çok olanlarıı .
Soran+1 yılPeki
onu kötü düşünme bence...güzel anılar arasında bir rafa kaldır...kötü hatırladıkça unutamazsın...sen güzel şeylerde yaşadın...ama allah sana daha hayırlısını daha güzelini vermek için onu uzak tuttu senden...o yapmadı bunu...allah isteseydi senle olurdu...bir kapı kapanır bir kapı açılır...herşeyi güzel hatırla ve geleceğe bak..
10 Yorumla
ah canım ya o okadarda kolay değil kalp yürek acısı diye boşa demiyolar onun ilacı bir tek zaman da var bol bol dua et. insanlara fazla değer verdiğimz için böyle oluyo temiz ve saf niyetlerimizden dolayı böyle oluyo inşallah enn kısa zamanda unutursun Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Onu gözünde büyütmekten vazgeç iyi yönlerini abartma kendince.Sadece seni üzdüğü zamanları düşün.Bir saniye daha üzülmeye değer mi bi düşün?
417 Yorumla
Soran+1 yılDeğmez hemde hiç değmez düşüncelerde tamam ben olsam aynı tavsiyeleri veririm kahretsin işte kahretsin
Soran+1 yılTek ümidim bu.Tam toparlıyorum düşünmüyorum bir mesaj atıyor allahın belası seni seviyorum diyor.İşte o an elim ayağım boşalıyor.Ben bu soruyu yazmadan 1 saat öncesi çok iyiydim.Sonra Allahsızın mesajı geldi
Soran+1 yılAramaya engel koydum ama mesajlara engel koyulmuyor.Hattım çok eski değiştirmek istemiyorum
Soran+1 yılAsla tamam haklısın yarın gidip yeni hat alayım canı cehenneme hattın ben üzüldükten sonra eski olsa ne yeni olsa ne
Soran+1 yılOna zaten dikkat ediyorum
- +1 yıl
tanımıyorum ama yorumları dikkatimi çeken arkadaşlardan biride neoist2 ben yapamıyorumda sen onun dediklerine kulak ver çok haklı
Soran+1 yılevet çok akıllı bir insan saygı duyuyorum ona.onun gibi biri daha var ama niki aklıma gelmedi şu an
Soran+1 yılHattımı değiştirdim. evet evet işte düşünüyorum bir güzel kız remi vardı neydi neydi diye.Bugün daha iyiyim bazen bazen ister istemez o ruh halleri oluyor :(
Soran+1 yılçok iyisin
Seni gerçekten üzüyorsa üzül ağla zırla sürekli uyu yemeden içmeden kesil vs. vs. Ondan sonra yara izi kalıyor onuda su bazlı kremlerle kapatabilirsin. Kendine bi hedef koy kalanada boş koy.
211 Yorumla
Soran+1 yılonların hepsini zaten yaptım.Ama an geliyor o kabuk bağlayan yara öyle bir kanıyor ki içimde bir sızı nefret ediyorum bu durumdan
Soran+1 yılMevzu bu Yaa öyle bir şerefsiz ki benimle ama başkasıyla nişanlanıyor ama bana seni seviyorum diye hala mesaj atıyor.Buna harcadığım zamana yazık.
Soran+1 yılsenin çok sevdiğin hayat arkadaşım olacak dediğin kız sana bunu yapsa üzülmezmiydin.
Soran+1 yılAslında evet.belkide bunları yaşayan sadece ben değilmişim diye düşünürüm.Ama size sıkıntı vermek istemem yanlış konuşursam lütfen kızma dengem alt üst
- +1 yıl
Rahat ol içinden ne geliyorsa söyle bağır çağır küfret ben böyle dünyanın taaa diye uzatarak başlıyabilirsin, yanında kendini değerli hissetrmeni sağlıyan biriyle daha mutlu olabilir herşeyi unutmanı sağlıyabilirsin. Bana sıkıntı vermezsin merak etme versen bile onuda sigarama katar içerim. Al bi kez dinle denge menge kalmaz rahat edersin.
Soran+1 yılteşekkür ederim dinledim.Geçicek tabi geçicek gün gelicek ben buna mı üzülmüşüm diyeceğim.Ama şu anda ağırıma gidiyor :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende senin gibiyim 3 senedir üzülüyorum unutamıyorum üzülmemem gerektigini bildigim halde kimseyle konuşmak içimden gelmiyor denedim cinsel açlıgımdan dolayı çok kötü oldum aşk olmadan hiçbirşey olmuyor mutsuzluk Allah seninde benimde herkezin gönlüne göre versin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin :(
+1 yılBak can ben gercekten uzulunecek insani bile unuttum. Bunun yontemi taktigi yok. Kalbine diyeceksin unutsun. Uzulmesin. Kalbine soz gecirmeyi basarirsan hersey gecrr. Üzülme. Herseye ragmen hayat devam ediyo. :) gül bakalimmmm
18 Yorumla
Soran+1 yılzaten genelde ağlanacak halime güler geçerim ama an geliyor kolum kanadım kırılıyor
- +1 yıl
Malesef öyle oluyo ama bi dusunsene insan oglu anne babw karde evlat acisina bile zamanla alisiyordayaniyorsa o aci gecmesede zamanla azaliyosa bence senin acin cok cabuk azalir. Ya sence
Soran+1 yılZaman göstericek
- +1 yıl
İns hak verirsin zamani geldiginde
Soran+1 yılher pislik unutulmaya mahkumdur ama derin izler bırakır
- +1 yıl
Ayakta alkisliyorumm. :)
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Eklersin. Bb
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiktir et gitsin. 3 günlük dünyaya bi acı çekmeye sen mi geldin. it işesin hepsine. sen sinirleniyosun, ağlıyosun, ölüyosun, ama o hala takmıyo. ne gereği varmış canım, kendini yeme boş yere, onun da götünü kaldırma. gidene dönme şansı verme ki seninde bi hayatın olsun. hem yalnızlık iyidir, benim yıllardır isteyip de kavuşamadığım yalnızlık. biraz yalnız kal ve kafanı dinle, müzik + uyku = huzur. ne yaparsan kendine ne diyebilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılvermiyorum benim kızdığım madem gittin hala neden mesaj neden seni seviyorum yazmak neden bu kadar karektersizlik.Bu şerefsiz evleneceği kızı sevmiyorki.Aile istemiş ama çocuk değilki 29 yaşında bilseydim bu kadar pasif şahsiyetsiz biri olduğunu yanıma yaklaştırırmıydım.Kişiliksiz o.çocuğu
Cevap sahibi+1 yılkısaca can sıkıntısını gidermek için sana sarıyo. takma, hayat uzun. takmaya değecek illa biri olsun istiyosan bulursun ilerlere doğru, kimsenin problemleriyle uğraşmak zorunda değilsin. o seçimini yapmış. seni seçmemiş, elinde olmayan nedenlerle veya isteyerek ne fark eder? bittiyse bitmiştir. kesin tavrını koy ve kendini öldürmekten vazgeeeeeeeeeç
şöyle düşün. Dışarıda kişilikli sevilmeyi hakeden dürüst milyonlarca insan var. Onu düşünmek yerine karşına çıkacak insanı düşün.. Ve karşına çıkacak insanı haketmek için sen olmasını istediğln gibi biri ol..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan acılarıyla yüzleşerek aşar onları onları yaşamalısın ve beyninde öldürmelisin ondan sonra yeni bir sayfa açabilesin. Duygularını düşüncelerini bastırarak zorla unutmaya çalışmak çözüm değildir yalnız kaldığında patlak verir çünkü bitmemiştir o his beyninde sadece üzerini sıvamışsındır. acını çeke çeke birgün hissetme duyun kaybolacak düşüneceksin düşüneceksin ve artık düşündüklerin etkilememeye başlıyacak zaman zaman...
10 Yorumla
+1 yılöğretebilecek biri varsa banada öğretsin bazı insanlar fazla duygusal oluyor öyle kolay olmuyor inşallah kalbine göre biri çıkarda sende üzülmek yerine mutlu olursun
38 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çok doğru
- +1 yıl
rica ederim konuşmak dertleşmek istersen ekleyebilirsin bu sitede hiç arkdaşım yok içten birine benziyorsun arkadaş olmak isterim kib
Soran+1 yılDeşifre olmak istemiyorum başka bir gün denk geliriz :)
- +1 yıl
tamam ben ekleyemiyorum yada yazamıyorum sen ne zaman uygun olusan ve konuşmak istersen eklersin yada yazarsın deşifre dersen ben anlarım senin olduğunu bu saate kadar uyku tutmadı belkide tatlı biriyle tanışma şansı oldu diye düşündüm tatlı derken kişilik olarak yanlış anlama sakın ben çok deşifre oldum ya :) yüzündeki o tebessümün herzaman olması dilegiyle kib iyi sabahlar
Soran+1 yılsöz
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
evet
+1 yılkendini önemsemeye başladığında üzülmemeyi başarırsın...
22 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle işe yarıyor:) teşekkür ederim:)
s i k t i r e t g t s i n şimdi bunu tekrarla 100 kere çok iyi gecelecektir :)
00 Yorumlakişisel gelişime yönel bu konuda çok iyi kitaplar var ilgilenirsen isim önerebilirim ;)
10 Yorumla
+1 yılözlenmeye , sevilmeye degecek birini bul
hem on ayırdıgın zamanının hakkını versin hemde sevginin00 YorumlaAile & Toplum konusunda 13b cevap paylaştı. yeni birini bul. ilgin dağılır; onu düşünmezsin.
10 Yorumla1 2 ay çekersin bu durumu... ondan sonra yavaş yavaş çıkar hayatından aklından
00 Yorumlahiç bayana yakışıyor mu ya :/
10 YorumlaYakisikli baska birini bul oyle cabuk gecer
04 Yorumla
Soran+1 yılSen gerçek seven biri olsan bana böyle salakça bir bir laf etmezdin.
Soran+1 yılSaçlama intihar edecek olsam buraya yazmam.Diğer arkadaşlara yazdığım cevapları okumadın mı derdimi biraz olsun hafifletmek fikir paylaşımı yapmak gece nöbetinden kurtulmaktı niyetim.Bende bilirim ahkam kesmeyi.Mümkünse soruma cevap yazma.Sinirlendirmekten başka bir işe yaramıyorsun
Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Boşver ya şu üç günlük dünyada
00 Yorumlahafızana reset at...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolsun yaşa ve gör
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Değmeyecek bir insana üzülüyorum ama üzülmemem lazım biliyorum. Biri bana yardım edebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler