Öncelikle resimde gerçekten kardesim. Okul formasını hiç beğenmedi güzel diyoruz bir turlu inandıramadik. Hiç begenmedi. Sizcede cokmu kötü forması şuanda bilerek kendisi sormami istedi? Arkadaşlar kardeşimin fiziğini soruyorum sadece formayı soruyorum dikkat edin. Kızın kalbini kirmayin. Bgenmesede birşey değişmiycek ama bir sor dedi.
şöyleki eğer o etek boyunda kısıtlama yoksa azıcık daha kısaltsın ve t shirt ün alt kısmını kestirin biraz.
nedeni ise şu sorun tshirtte bence fazla uzun şimdi tshirtü kısaltsanız etek boyu olduğundan daha uzun duracak ne alak derseniz o tshirtü içe kıvırıp bir daha bakın anlayacaksınız.
ayrıca renkleri çok güzel bence kötü olan hiçbir şey yok fazla takıyor sanki
kesinlikle. yani boyda falan bazı okullar kısıtlıyor atıyorum dizin 3 parmak üstünü geçmeyecek gibisinden, eğer öyle şart yoksa kesinlikle yapın derim hem kardeşin daha çok beğenecektir yani daha içine siner en azından 👍
@Buse53_53 abi senin abaza fikrin bana saçma geldi eğer ki kızın etek boyu kısaltması onu dansoz veya bacım yapmaz okula gidiyor okula beğenmemiş isterse mini etek giyer isterse uzun etek giyer isterse giymez kimseyi ilgilendirmez etek boyu
@Destronbaby boş yapmasan kıskanıyorsun şuanda? ayrıca erkeklere orasını burasını gösterterek çok iyi bir şey yapıyor aynen sonra minicik eteklerle dolaşıyorlar dışarlarda gidin ahlak öğrenin cidden devir nereye geldi gitde konuşmasınıda öğren bacımda deme bana bacım deme lazım olur
@Destronbaby sen kendinde böyle namussuzdun herhalde bacım ondan dolayı böyle battı sana yorumum orasını burasını açan bir kadın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Eminim bu fotodaki sensin 😁😁 Ama bu havada o çoraplar niye anlamadim. Yinede guzelsin canim guzel formanda guzel sanada yakismis rengide guzel herseyi guzel 😊😊😊
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Resimdeki ben değilim fakat. Okullar daha açılmadı şu an denemek için giydi zaten. Corapsiz yasak
Begenmeyince serbes gidicek degilsin hem herkes ayni senin gib olucak takma kafaya mudure sorun bakalim formalar yeni mi degil mi diye cunku her okul 4 senede bir forma degistirir eger bu eskiyse degistirilir zaten yeniysede 4 sene mecbur giyicek
güzel bence eğitime gidiyor ne bekliyor önemli olan orada herkes bunu giyecek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence cok guzel keske benimki de yesil olsaydi... Benim okul formami gorse sukreder kendisininkine. Benimki beyaz, siyah yakali ve yakasinda sari cizgi var cidden igrenc
anadolu da kuru elbise , bir kitap bir deftere tav olup okula gitmk için can atan kız cocukları var sen gidip ne soruyorsun ayıp bence utanmalı kardesın... ona ıyı bır ablalık yapamıyorsun
En İyi Cevaplar