Çocukluğumuzun efsane dondurmaları Buzparmak ve Yaz buz yani kalem dondurma yediniz mi hiç? :D bunlar boğaz şişiren efsane dondurmalar :D

Çocukluğum gözümün önünden film seridi gibi akıyor bu gece sayende 😁😁
En sevdiklerim. Dondurmadan ziyade meyve aromali buzlari severdm hala öyle. 😁💁
ahahaha :D aynen bende cocukluga dönelim die yaptim ya iyi oldu ama eskiden baskaydi şimdi ki cocuklar cocuklugunu yaşayamior
Malesef öyle. Çok üzücü. Bizler camurlada oynadık dustukte kalktkta dizlerimizde yarildi 😁
Simdi cocuklar hep evde arada bir parka gidiyorlar ama buda yeterli degil enerji atamiyorlar ki. Her çocuğun elinde tablet.
Her istedgi olan daha agzndan cikan kelime tamamlanmadan istedgi önüne gelen cocuklar esittir arsizlik ve doyumsuzluk.
yedim bunlardan ama yarısı bile olmadan çöpe attığım çok oldu :D
haha neden ki :D
aynen az boğazım şişmedi ya :D
O 25 krluk olan kalem var ya o kalem onun icin ne iddalara girdim bee.
Ayrica magnumdan daha fazla haz veren fakir dondurmasıdir onlar 😕
aynen değişik 90lara götürüo :D
Sorularına bakılırsa canın çekiyor galiba , sabah ilk iş link içip buz parmak ye :D
başkan buz parmak yedim Lİnk kaldi :D
Cevap
1Cevap
kalem buz çok yedim :D onların kırmızılısı da vardı :)
dilin boya oluyor du dime @ma_belle :D
şu kalemin pembelisi çıksın diye kaç kere dua ettim hatırlamıyorum ama nedense hep turuncu çıkıyodu piç :P :D
Yemedim dondurma degil cunku onlar adi gibi aromali buz -.- ben magnum severim
Yet her anılarım depreşti :D
yarın saldir bitter buz parmak link hahaha:D
Buzparmak var algida satio 50 krş. bugun aldim yedim :D
yazbuz yedim epey :D 25 kuruştu :D
beleş dondurma :D
ahaha aynen en ucuz dondurma ama canım çekti yaa nedense :/ yok onlardan da hiç artık sanırım ben görmedim :/
buzparmak var 50 krş bugun yedim:D hahah Link içicem tamamdir :D
bizim markette yok sanırsam yarın bakayım ama benim canımm yazbuz istedi :D neyse biz de giderim frigola yeriz :D
frigola çok yiyordum biraktim dandikleşmiş sanki :D
yok yaa güzel bence :D
ben artik begenmiyorum paso BuzParmak yiyorum :D
sıkılırsın zamanla ondan da :D
Cornetto in love de baya güzel :D yedin mi hiç
yedim evet ama daha çoğunlukla cornette cinsi 1 tl likler var yaa onları daha çok yiyorum :D bu 1 buçuk mu 2 mi neydi dimi Cornetto in love?
1.50 ya :D magnum da iyi ama eskisi kadar yemiorum
magnum zaten 3 ten başlıyor ve fiyatı çıkıyor :D magnum en iyisi zaten bence :D
gece gece canım dondurma çekti sayende sağol :/
yarın bol bol yersin hahahaha :D gee gece benimde aklima nerden geldi bilmiorm
yarın gidip hemen dondurma alacam :D neyse geç oldu artık kapatayım :D canım dondurma çekti zaten :p
hahaha tamam @üzgünkız215 Allah rahatlik versin dikakt et kendine kusura bakma canini cektirdim bu kadar :D
yok yaa önemli değil :D az önce bir soruda da gördüm dondurma , çiğköfte , sarma vs bir sürü şey koymuş :D gece gece niye yaparlar ki bunu :/
neyse sana da iyi geceler , Allah rahatlık versin :)
saol. D benim canım neyi çektiyse koydum @üzgünkız215 gel yarin iskender var kebab var baklava lokum hahaha :D Dikkat et kendine görülşrüz
bir an şu soruyu sen sordun sandım kızmış :D ben bundan bahsediyorum işte :/ sorudaki fotoğraflar yetmemiş güncellemeye de koymuş kız :D
neyse görüşürüz :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q3694571-bunlardan-istermisiniz-resimli
soru şuydu atmamışım pardon :D
harbi şimdi ne oldu onlar duruyomu
Buzparmak hala yiyorum vazgeçilmezim :D
Hey gidi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar