Diğer Bu dudak gamzeleri nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun gibi dudak gamzem var şuana kadar hep onlar ne ya dudağında bişey çıkıyo gülünce felan dediler yahu çok mu kötü duruyır çok kafaya taktım meryem uzerlide de var mesela bakmakstersrniz Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu dudak gamzeleri nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DarkGreenAndBlue Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Merhabalar, öncelikle kusura bakmayın, genel olarak güzel bir sıfata sahip olduğunuz için güzel seçeneğini seçtim. Fakat, gamze falan farketmedim... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dudak guzelde dudak gamzesı ne resı tam olarak anlayamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dudağın bitiş çizgisinin üstünde çıkan nokta Yorumla
Namı_Diger Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende ki dudak gamzesi ikisinin toplaminin iki katindan fazla :) 0 0 Yorumla
_CedricsizChen_ Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Fotoğraftaki kadının gamzesi yok ki. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl dudak çizgisinin üstündeki noktalara dudak gamzesi deniyor Yorumla _CedricsizChen_ +1 yıl O zaman o bende de var. Yanağımda da gamze var zaten :D Yorumla
Nedesembilemedim23 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Zira pek gamzeye benzetemedim. 1 0 Yorumla
blutender_liebe Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hani gamze? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dudak çizgisinin bitiminin üstündeki nokta tatlım Yorumla blutender_liebe +1 yıl Göremedim ama iyidir heralde 😂 Yorumla
BöcükSevmem Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Gamze nerede? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dudak çizgisinin bittiği yerin üstündeki noktalat Yorumla
Otabokasıkılanadam Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çohhoş. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar