Dün gece babamı kaybettim. İçim çok acıyor ama dayanmaya çalışıyorum. O kadar kötüyüm ki anlatamam.. Acımı nasıl azaltabilirim?
Cevabın nedir?
bende 14 yaşımdayken babamı kollarımda kaybettim.6 yıl psikiyatriste gittim. psikolojim o kadar bozulmuştuki inanamazdın. aniden ağlamalar ağlarken gülmeler durduk yere kalp krizi geçiriyorum zannetmeler rüyamda babamı görüp uyanmalar kabuslar korkular derken herşey bir süre sonra geçiyor biliyormusun canım dostum. o can çekişmesini ilk günki gibi hatırlıyorum. sabah kalkıp kollarımı kesesim vardı. ağlamadım hiç dürüst olayım. öldüğü günden ilk 1 haftası kadar ağlamadım. ama dayanılmıyor. hayatımın baharında idolümü kaybettim. daha onunla oturup erkeksi konular konuşamadık, dertleşemedik ve bana yaşım küçük diye kız tüyoları bile vermezdi. çok isterdim tüyo almayı. baba sonuçta ulan bu baba. Bundan sonra kendi ayaklarının üzerinde durmak zorundasın dostum, asla pes etmeyeceksin. Sakın kendini arkadaş ortamlarına kaptırma. Ben babamı kaybettiğim günden beri tek takılıyorum sadece hayatıma sevgilim diyebileceğim insanı alıyorum. hayat acımasız sana sevgi gösterir parasını bekleyen bir kaltak gibi. ayaklarının üzerinde dur yaşadığın en ağır şeylerden birisi bu. ben bu zamana kadar kimseye ihtiyaç duymadan tek başıma ayakta kaldım ve hala daha çok güçlüyüm. bana lise zamanlarımda yenilmez kumandan derlerdi. sen bir bayansın senin ayakta durman daha zor. Şunu unutmayın bakın bu herkes için geçerli ilk ve son genellememi yapıyorum : Bir erkeğin ilk idolü babasıdır, Bir kızın ilk aşkı babasıdır. Başın sağolsun canım üzme kendini. eğer bir sorunun olursa mutlaka mesaj atmanı ve bana anlatmanı şiddetle isterim. kendine iyi bak
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkrür ederim. Yaşadıklarınız için çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Soran+1 yılİyi değilim fakat olmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
güçlü olmaya çalışın sizden tek ricam bu. bu hayatın döngüsü biliyorsunuz hepimizin yeri toprak olucak. alışmak zorunda olucaz bu durumlara. şu an zor günler geçiriyorsunuz anlıyorum sizi bende o yollardan geçtiğim için belkide sizi en iyi anlayan benimdir. bol bol kolonya koklayın biraz rahatlayın ciddi anlamda. ah keşke elimden birşey gelsede size yardımcı olabilsem
En İyi Cevaplar
Acılar insanları büyütür olgunlaştırır,
hayat insanı hep olgunlaştırma yolundadır,
1'inde de 100'ünde de,
hayat insana 1000 mutsuzlukla birlikte 1 mutluluk verir,
o bir mutluluğu şişireceksin, şişireceksin ki mutsuzluklar kaybolsun,
bizler o kadar kolay şeylere ağlamıyoruz asslında,
dolmuşluklarımıza ağlıyoruz.
gerçi hayat ağlatmıyor bile insanı doya doya,
ağlamaya kalksan biraz sonra göz yaşını düşünüyorsun,
tuzlu olduğunu, yağmur damlası gibi derken göz pnarından akışını nehirlere benzetirsin, balıkları düşünmeye, nehirde ssu içen hayvanları derken, ağlaman dini verir.
sonra tekrar aklına gelir ve yine ağlarsın.
hayat insanı ne mutlu ediyor, nede doyasıya ağlatıyor.22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız... Her şey için çok teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaşın sağolsun canım Allah rahmet eylesin babana :(
evet senin için çok zor bir şey ama eig seçtiğin kızın dediğin gibi isyan falan etme sakın ! :( kirli-fanila nickli arkadaşın dedikleri çok doğru. her nefis ölümü tadacaktır yaa erken ya geç buna Allah karar verir. isyan ederek eline bir şey geçmez.. Allah-u Teala ölünün arkasından fazla ağlanmaya da karşıdır. tabii ki canın çok yanıyor ama inan ki sabırı Allah sana verecektir. Allah yardımcın olsun :(01 Yorumla
Soran+1 yılİster istemez ağlanıyor. çok sağ olun
+1 yılÖncelikle başın sağ olsun..
Babana ihtiyacın olan bir zaman da yitirmişsin..
Bunun düşüncesi bile deli eder beni.
Acın azalmaz bunun imkanı yok, yaşayacaksın acını..
Ağla içine atma, bağır, isyan et neden benim babam de ben olsam öyle yapardım.
Ama ne yap biliyor musun bundan sonra yine baban varmış gibi yaşamaya devam et..28 Yorumla- +1 yıl
Kıza ne diye isyan et diyorsun. Tamam ağlasın rahatlasında isyan neye çözüm olacak ki?
Soran+1 yılÇok isyan ettim, abim de aynısını söyledi.
- +1 yıl
öncelikle kardeşim tavsiyelerin çok yanlış ölenin ardından ağlanırken isyan edilmez isyan eden Allaha isyan etmiş sayılır sebebi nedir bu isyanın peki ölümmü ölüm zaten doğduğumuz andan itibaren hazırlanmamız gereken bir gerçektir Allah "kullu nefsin zaikatul mevti summe ileyna turce'un" her nefis ölümü tadacak sonunda bize döndürüleceksiniz ankebut,57 buyurmuştur biz ölüme hazırlıklı olması gereken varlıklarız. Bu noktada @Uncoolgirl kardeşimize Allahtan rahmet dilerim ve asıl tavsiyemiz ölenin ardından isyan değil ona şu zamanda Kabir azabında ruhunu serinleteccek dua ve Kuran okuyarak Kabir azabından korunabilmesi için ona hediye edeceğimiz Kuran ameli olmalıdır Allah isyanı değil tevekkülü buyurmuşturki biz kullarada bu düşer.
- +1 yıl
@kirli-fanila Çünkü onun şimdi fatiha okumaya değil babasına ihtiyacı var ve daha 19 yaşın da "Neden benim babam öldü?" diye kızmaya hakkı var, isyan etmeye de.. Müslümansa zaten dua okuyacaktır bunun tavsiyesini vermeye lüzum görmedim; insanlar canı yanarken tavsiyeye değil, desteğe ihtiyaç duyarlar, en azından ben öyle düşünüyorum. O beni anladı, biz birbirimizi anladık onunla.. Polemiğe gerek yok elbette haklısınız sadece bakış açılarımız değişik. Kızın kafasını şişirmeyelim, iyi günler dilerim.
- +1 yıl
aradığı desteği aglayarak bulamazayacak oysa dimi insan manevi varlıktır insana en büyük moral maneviyattan geçer manevi olarak moral bulması zaten onun acılarını dindirecektir babası için yapacağı bu manevi katkılar onunda rtahatlamasına babasına olan manevi borcunu ödediğine yönelik rahatlama getireceğinden bu durumun daha çabuk üstesinden gelmesine vesile olur. kardeşim İsyan şeytanın işidir Unutmaki Allaha ilk isyanı Şeytan yapmıştır.
- +1 yıl
Keşke verdiğin tavsiye az mantıklı olsa. Allah kimseye kaldiramayacagi bir yük vermez. İsyan etmesi çözüm olmayacak. Şirke ve babasının sualini arttıracak. Onun fatihaya değil desteğe ihtiyacı var demişsin. Hayat devam edecek onun için ama babasının kızının duasına fatihasina ihtiyacı var güzel kardeşim
Soran+1 yıl@kirli-fanila her şey için çooooook teşekkür ederim. Çok iyi ve düşüncelisiniz. isyan etmek hoş değil haklısınız
- +1 yıl
@maniacarmy nin ne demek istediğinden hiç bir şey anlamamışsınız. İsyan et derken Allah' a isyandan bahsetmiyor. Acını içine atma, kendini kahretme, içten içe psikolojini bitirme demek istiyor.
Dini konuları bir kenara bırakıp, cenaze sahibinin direkt olarak iç psikolojisini düşünüp yazılmış bir cevap bu. Ölen kişi sanki dünyada ölen tek kişi. Bende babamı çok erken kaybettim. Bir parça koptu gitti içimden. 10 tane hoca 20 tane hatim indirdi ruhuna. Peki ya ben ne oldum? Biz ölmeyecek miyiz? İsyan etmeye hakkım var. Benim arkadaşımın babası 54 yaşında ve onunda babası yaşıyor 78 yaşında. Benim babam neden 51 yaşında öldü. İsyan ederim kardeşim ben bu hayata...
Yaradana değil, hayata...
@kirli-fanila
Kardeşim seninde başın sağolsun. Ölüm hepimiz için. Bol bol dua edin. Hayat bir şekilde devam ediyor...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun.
istesende istemesende zamanla bu acı azalacak şu an acını hafifletmeye çalıştıkca o acı senin aklından çıkmayacak
allah yardımcın olsun rabbim geride kalanlara sabır ihsan eylesin
zaman senin için en güzel ilaçtır.11 Yorumla
Soran+1 yılAminnn
Maalesef acın azalmayacak. Öncelikle başın sağ olsun. Ayakta durmaya ve babanın kızı olmaya devam edeceksin tek düşüncen bu olsun. Anne baba acısı dinmez sadece yokluğuna alışabilirsin bunun da tek ilacı zaman. Allah sabır versin kardeşim, mekanı cennet olsun. burada zaman kaybetme, annen ve varsa kardeşlerinle ilgilen. Kimsenin faydası dokunmaz burada çünkü kimse baban değil, olamaz da. Sevdiklerinin yanında ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılAminnn çok sağ olun
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Başın sağ olsun derler derler ama baş aslında evin direği babadır, dayandığın duvardır, üşüdüğünde sarıldığın yorgandır..
Acın anlayabiliyorum kardeşim.
Ağla rahatlarsın..
Ve şunu öğrendin artık.. öğrendin ve aynı zamanda büyüdün.. Ölüm hep yanımızda, ölüm en yakınıza da geliyor..
Bunu bilip buna göre yaşa..
Hayat hiç bir şey için üzülmeye değmiyor..
Rabbim acılarını azaltsın ve sabırlar versin..00 Yorumla
+1 yılBende kaybettim 17 yıllı geçti sanırsam başın sağolsun
11 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun
+1 yılNe acı verici bir durum insanlar sevdiklerini kaybedince herşeyi anlıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle.
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Acın azalmaz , o acıyı yaşıycaksın. Yaşadıkça güçleniceksin o şekilde dayanıcaksın. O acı azalmaz çünkü , başın sağ olsun. Her zaman yanındayız , boşluğa düşme.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağ olun.
+1 yılBaşın sağolsun... Allah sabırlar versin, kötü bir durum bu durumda hiçbişey söylenemez söylesek bile baban aklına geldiği zaman kendini kötü hisseder üzülürsün...
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sağ olun.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah Gani gani rahmet eylesin
Başınsağolsun...
Mekani cennet olsun...14 Yorumla
- +1 yıl
Var mi yapabilecim birsey?
Soran+1 yılDua edin lütfen
- +1 yıl
👍🏻💐tmm
+1 yılsevindim kesşnlikle isyan etmemin ne san ne Rahmetli babanıza faydaı olmaz şimdi ahde vefa zaamnı babbana karşı görevini yerine getirmen için önündeki şansı değerlendir ona huzurlu bir kabir hayatı için dua et kardeşim Tekrar başın şağolsun. @Uncoolgirl
00 YorumlaAzalmaz. Allah rahmet eylesin. Benim de çok sevdiğim biri öldü. Ben hala kabuslar görürüm. Unutamazsın. Aramıza hoşgeldin...
12 Yorumla
Soran+1 yılMekanı cennet olsun.
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben kaybedeli 3 sene oldu. Başın sağ olsun.
Acın azalmıyor, 3 senedir benimki devam ediyor. İçimde hep bir boşluk var onunla yaşamayı öğrendim sadece. Hayat bu sen dimdik olmayı öğren ağlama sürekli ailen güçlü görsün seni. Zaten bu günden itibaren yaşından çok daha büyük bir kız var içinde. Olgun davran. Metanetli ol.01 Yorumla
Soran+1 yılZor, çok zor.
+1 yılBaşınız Sağolsun! ALLAH Rahmet Eylesin, Günahlarını Affetsin Mekanı Cennet Olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin...
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen ne yapsan fayda etsem anca zaman acını alır gider 8 yıl önce banada aynı oldu ordan biliyom başın sağ olsun
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılbaşınız saolsun baban huzur içinde yatsın inşallah ne denebilir ki bu durumda acını hafifletcek söz bulamam ben böyle durumlarda
11 Yorumla
Soran+1 yılAminnnnnnnnnn
l*n acınızı bile sanal alemde mi yaşıyorsunuz bir gün olmamış daha burada kendini mi acındırıyorsun git bir depresyona gir kimseyle konuşma allah allah
01 Yorumla
Soran+1 yılDepresyona girmek zorunda değilim. Hayat devam ediyor. Ks' ye gelme amacım "insanların" yer alması. Ailem paramparça. Kötü durumdaydım. Bileğimi kesmektense dertleşmeyi tercih ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşarken ölmesi daha kötü 😔
.. Ve o gözümde öldü11 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Babanı kaybettin ve vakit kaybetmeden ksye geri geldin. Babanı çok seviyormuşsun. Profildekide sensen eğer sorun pek inandırıcı değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılProfildeki benim. Ks ye gelme sebebim aynı durumu yaşayan insanlarla dertleşebilmekti. Sana inandırıcı gelip gelmediği umrumda değil.
+1 yılallah rahmet eylesin sabır versın allah kımseye aile acısını yasatmasın sabır dılıyorum
10 YorumlaGenelde arkadsslarinla takil yalniz kalma gerde kalan kardesin annen ile ol en azindan onlar icin sukret onlarida yalniz birakma kenetlenin birbirinize
10 YorumlaZamanla azalacak, ilerki eşin sana hem baba hemde koca olur üzülme
11 Yorumla
1 yıl4 sene oldu buraya bende halan daha atlatmadığım için geldim zor oluyor hayat devam ediyor evet ama atlatamazsın en mutlu gününde ble aklına gelir unutamazsın unutuysan helal olsun ama bilemem kisi için kolay kimisi için kolay hayatta herzman öekersin bu acıyı ben hala çekjiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm bende 6 sene önce kaybettim babamı acını çok iyi anlıyorum her gün mezarına gitmiştim ve hala her cuma günüde gidip dua ediyorum bol bol dua et insanı rahatlatan duadır prenses...:(
02 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol. Onu özlüyorum.
- +1 yıl
İnan bende hala gözlerim onu arıyor ve özledikçe mezarına gidiyorum prenses...:(
Öncelikle Allah rahmet eylesin ben babamı kaybetmedim ama evimizden bir cenaze çıktı bir süre sonra alışıyor insan yoksa bu hayat çekilmez olurdu acın henüz taze biraz sabır ve zaman gerekli
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Soran+1 yılAmin..
Acın taze Allah rahmet eylesin cok zor bir durum sabretmek bize yakışan Düşen görev
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sağ olun. Aynen.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBasın sağ olsun kardesim bol bol yasin oku turkce mealinden dinlemekte iyi gelir kabe imami var meshur onu youtebda ac dinle
03 Yorumla
Soran+1 yılDinlerken faydası olur mu? yaparım tabii ki
- +1 yıl
Kulagına kulaklık tak youtubdan ac dinle Dinlerken baban icin dua et Fatiha Oku En Azından Baban İcin Guzel birsey yaparsın
Soran+1 yılhaklısın, yaparım mutlaka
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çok zor :'(
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Anlıyorum seni.. Ben de 17 yaşımdayken yaşadım bunu. Başın sağolsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun.
acın tazeymıs kuzum oncelıkle basın sagolsun zamanla atlatabılırsın ınsllah
01 Yorumla
+1 yılBaban Hayatta olsa mutlu olmanımı , üzülmenımı ısterdı ?
Dertte ALLAHTAN Kederde.. Önemlı olan SABIR Deilmi?
Takdiri ilahi derim.. BAŞIN Sağolsun..00 YorumlaAile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Yasını tut burdada takılma bence üzüntüyu yaşamadan gecistiremezsin ve çok yeni ne işin var burada Allah rahmet eylesin trol değilsen
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. Allah razı olsun
+1 yılBaşın sağolsun hiçbir şey acını azaltamaz zamanla hafifler ancak
10 Yorumla
+1 yılBasın sağolsun buna tek çare var oda ZAMAN zamanla acini hafifletirsin ama eksikliği hep belli olur başka bir çözümü çaresi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldikçe gözlerim doluyor, bir garip oluyorum.
- +1 yıl
Sabırlı olman lazim seni şu an herkes teselli etmeye çalışıyordur ama hiç bişeye yaramıyo dur eminim oyuzden biraz kendi içinde biraz da zamandan yararlanarak atlatcaksin
+1 yılbabanı kaybettin hemde 1 gün etmemiş sen internetin başındasın. yanlış anlamada babasını kaybeden özellikle kızlar ilk bir hafta kendilerine gelemezler :/
02 Yorumla
Soran+1 yılKs' ye gelme amacım "insanların" yer alması. Ailem paramparça. Kötü durumdaydım. Bileğimi kesmektense dertleşmeyi tercih ederim.
- +1 yıl
o vakit başın sağolsun cicikız :/ Allah rahmet eylesin. İnsan kahroluyor bu bir gerçek ama ölüm hak zaten herkesin başına gelecek.
- Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılKim ne derse desin hiçbir işe yaramaz. Zaman lazım sadece.
00 Yorumla
+1 yılBabasını kaybeden birinin buraya girip de soru sormak aklına gelecek en son şeydir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKs' ye gelme amacım "insanların" yer alması. Ailem paramparça. Kötü durumdaydım. Bileğimi kesmektense dertleşmeyi tercih ederim.
+1 yılazalmaz zamanla azalır ama tamamen kaybolmaz. başın sağolsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağ olun.
Başın sağolsun çok üzüldüm ya bir tatile çık eğer zamanın varsa kafa dağıt
01 Yorumla
Soran+1 yılTatile çıkmak zor.
Allah yardımcın olsun başınız sağolsun
biz ne dersek boş be sen güçlü bir kızsın gelirsin üstesinden..
imtihanın büyük acıycak ama geçicek biliyorum
sabret
Allah büyük00 Yorumla
+1 yılDua et bol bol sakin ol odandan disari cikma sadece kendi basina otur acin hicbir zaman azalmicak sadece zamanla boyle yasamaya alisacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Ne kadar çok cevap gelirse o kadar xper alıyorlar xper puanı alabilmek için sorulan troll sorulardan biri daha
00 Yorumla
+1 yılacını azaltamazsın zamanla bununla yaşamaya alışırsın.
başın sağolsun01 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun
+1 yılKardeş bende bir sene önce kaybetimm seni çok i anlıyorum. Tek çözüm zaman.
10 YorumlaBöyle bir olayın üstüne buraya gelip yazman ayrı bir rahat lık olmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılSabaha kadar dua ettim. Edebiyat iyidir.
+1 yılÜzüntü yaşanmadan geçmez. Buraya gireceğine yasını tut. Başın sağolsun.
02 Yorumla
- +1 yıl
Seni yargılamıyorum yanlış anlamanı istemem. Konuşmak istersen de istediğin zaman seni dinleyebilirim.
+1 yılAllah rahmet eylesin ( sana tavsiyem kapat hesabi kumsala falan git biraz yalniz kal )
02 Yorumla
Soran+1 yılKumsala gitmek benim de aklımdaydı.
- +1 yıl
Git kafani dinle huzün insani bir yerden sonra boğar artik
+1 yılBabanı Kaybettin Ama burada Geziyorsun Ne Bicim İnsansın !
01 Yorumla
+1 yılsen kendi acını değil babanın acısını azalt git dua et namaz kıl
01 Yorumla
Soran+1 yılSabaha kadar ağlayarak dua ettim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende babami 5 sene once 14 yasimda kaybettim insan ilk bir soka goriyor ama hayat hepimiz olcegiz
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın
Cevap sahibi+1 yılSaolasin insallah. seninde basin saolsun
+1 yılAllah yardmcn olsun arkadasm :( cok kotu zor bir durum
03 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun
- +1 yıl
Kac yasndasn kardeslerin var mı
Soran+1 yılVar.
+1 yılAşk acısı çekenler bunu bir okuyun hele Allah rahmet etsin babana
01 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun.
Ne desek boş allah sabır versin kardeşim..
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
Allah rahmet eylesin.
11 Yorumla
+1 yılBabasını kaybedenin ilk günden burada işi ne
11 Yorumla
Soran+1 yılBuraya geldim çünkü aynı durumu yaşayan yüzlerce insan var. Dertleşmek iyidir
- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılbasın sağolsun uzuldum allah sabır versın
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasın sağolsun. Bırakma kendini Allah'a teslim ol herkesin başına gelecek bir gün.
00 Yorumla
+1 yılZaman gerek acın çok taze başın sağolsun
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılVe buraya gelip mi yazıyorsun?
22 Yorumla
- +1 yıl
Çok üzgünüm.
Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. başın sağolsun bende annemi kardeşimi yitirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun
dün gece babanı kaybettin. bu gün ks desin yarın brazzes ta soraki gün j. sinsle uzaya
13 Yorumla
+1 yılBüyüyünce unutursun bir şey olmaz hala burada olduğunu göre fazla koymamış sana
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşadığımdan bihaber olman beni eleştireceğin anlamına gelmez. Sabaha kadar ağlayıp babamı mezara koyarlarken gören bendim. İyi değilim fakat olmaya çalışıyorum
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem