Yaşamak istemiyorum neden derseniz bunaldim artık bana bir fikir verin lütfen?

Ailem artık sıkma ya başladı dünden beri uyumuyorum gözümde sürekli yaşlar gece sabah a karşı uydu 1 saat şimdi de uyandım gece kafama koymustum ölmeyi banyo da hatta ama şu an yaşıyorum kurtulmak istiyorum biliyorum Allah a karşı bir davranış ama ondan tek istediğim beni affettim Allahım ben sana hiç bir zaman karşı çıkmak istemedim lütfen affet beni bu konu için başka birşey istemiyorum artık Ünv sınavına giricem bu yıl hazırlanıyorum lise son sınıfımartık beynim yoruldu ordan bir laf sudan bir laf bunaldım annem babam ayrı annem başka bir adamla evli sanki gerçek babammis gibi tavırları var tamam sağolsun bize bakıyor ediyor ama onların hepsi burnumdan çıkıyor arkadaşlar sürekli kendini haklı gösteren surekli ben bilirim diyen bir tip ve sesi yüksek çok konuşuyor beynim tirmaliyor artık bu ses lütfen birsey söyleyin Ünv kadar dayanır kazanip gidersem hersey iyi olacak ya kazanamazsam bunları cekemem ben bir daha özel e geçtim geçtiğini pişman oldum bir kere iyilik yapıyor adam ama bin çıkarıyor gerçekten
Yaşamak istemiyorum neden derseniz bunaldim artık bana bir fikir verin lütfen?