Sakın böyle şeylere yani büyü, büyücü, büyü çözen hoca gibi şeylere inanma. Bunlara prim verme.
İnternettekilerde, dışarıdakilerde güvenilir değildir.
Büyü... evet vardır. Ama bilindiği, anlatıldığı gibi değildir. Yasaktır, haramdır. Yapan da, yaptıran da, umut bağlayan da zarardadır.
En büyük ve tek gerçek büyü Allah'tır, onun hikmetidir. O2nun büyüsü yanında yarattıklarının esamesi okunabilir mi?
O zaman en doğrusu O'nun ipine sarılmaktır. O'na inanmak, O'na güvenmek, O'na sığınmak ve O'ndan dilemektir.
O'nun koruduğuna kim bir şey yapabilir. Hz. Muraya firavunun büyücüleri, Hz. İbrahim'e nemrutun ateşi bir şey yapabilmiş mi?
Hemen kalk. Banyo yap, abdest al. Su dışını, imanın içini temizlesi. 2 rekat namaz kıl. Nas ve Felak ve Ayet el Kürsi surelerini eğer varsa bildiğin diğer sureleri oku. Bilmiyorsan Türkçe yazılışlarından oku.
La ilahe illallah de (Allah'ın kalesidir) Sonra Allah'ın zırhına büründüğüne iman et. Üstündeki ölü toprağını at, ayağa kalk ve yürü, git. Nereye gitmek istersen, ne yapmak istersen.
Hiç bir kimse, hiç bir büyü sana dokunamaz.
link
link115 Yorumla- +1 yıl
Medyum cüneyt'e bakmalısın
- +1 yıl
Kaç medyuma gittiysem hüsrana uğradım sevdiğim bir türlü bana gelmedi. Tesadüfen bulduğum medyum hoca Cüneyt buraç hoca sevdiğimi geri getirdi ve bana aşık etti. İnternet adresini bulamazsanız numarası: 544 4892462
- +1 yıl
Aşk Büyüsü Yapan Bozan Hocalar Medyumlar Aradım Buldum da Olmadı 1 ay bekledim Yapamadı Sonra Büyü Bozan Yapan Bozan Medyumlar Hocalar aradım yine Sonuç Yine Hüsrandı Bir arkdaşıma anlattım durumu Yusuf Hoca diye birisi var dedi ben Serkan ile uzun zamandır onun sayesinde beraberim deyince inandım aldım numarasını aradım sağolsun çok ilgilendi benim sevdiğim erkeğin resmini ve benim resmimi gönderdim belli de bir ücret gönderdim 16 gün içinde sevdiğim insan beni aramaya başlamıştı çok sevindim inanamadım Allah Yusuf Hocamdan Razı Olsun Onun sayesinde şimdi Çok Mutluyum Sizlere de Israrla Tavsiye ederim Numarasını ve İnternet Sitesini Aşağıya Ayrıntılı Bir Şekilde Yazacağım Girin Sitesini de İnceleyin Yorumları Güzelce Okuyun Adam Gerçek Bir Medyum.
0534 877 31 31 Medyum Yusuf Hoca
medyumyusufhoca
Ben Ayrı Yazdım Linki Siz Kopyalayıp Yapıştırabilirsiniz Başına www. Sonuna. com Ekleyip Yazarsanız Sitesine Ulaşırsınız.
KESİNLİKLE SAYGISIZLIK YAPMAYIN KENDİSİ ÇOK İYİ BİR İNSANDIR. - +1 yıl
Herkese selamlar olsun adım nesrin bende yorum yazmak icin girmiş bulunuyorum buraya zaten yine yorumlardan bakarak derdime derman olmustu bu siteler herkse teşekkür ederim öncelikle. Bende buraya yorum yaziyorumki belki derdine derman bulur birileri die yorumumu Mehmet hocam icin yazicam ellerinden öpüyorum buradan konum özel oldugu icin anlatamicam ama gercekten cok yardımcı oldu işlemimin basından sonuna kadar hep iletişimde kaldık ve gercekten cok yardım sever birisi hic uzatmadan mutlaka calısmanızı öneririm teşekkürler Mehmet hocam ellerin ve ilmin dert görmesin ALLAHa emanet (Nesrin ) Mehmet hocamın iletişim numarasi 532 608 64 84
- +1 yıl
Valla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim.
- +1 yıl
Ne iyi dedin..
- +1 yıl
Valla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim.
- +1 yıl
Herkese selamlar olsun adım gülcan bende yorum yazmak icin girmiş bulunuyorum buraya zaten yine yorumlardan bakarak derdime derman olmustu bu siteler herkse teşekkür ederim öncelikle. Bende buraya yorum yaziyorumki belki derdine derman bulur birileri die yorumumu Mehmet hocam icin yazicam ellerinden öpüyorum buradan konum özel oldugu icin anlatamicam ama gercekten cok yardımcı oldu işlemimin basından sonuna kadar hep iletişimde kaldık ve gercekten cok yardım sever birisi hic uzatmadan mutlaka calısmanızı öneririm teşekkürler Mehmet hocam ellerin ve ilmin dert görmesin ALLAHa emanet ( Gülcan ) Mehmet hocamın iletişim numarasi 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
- +1 yıl
S. a Adım gökhan 1 yildir bir kızla nisanlıyım ve nişanlımı cok seviyorum durup duruken benden 1 ay önce ayrıldı yüzük atildi ve aileler birbirleri ile cok ters düstü.. hoca arayişi yaparken esat hocamdan şansımı denedim. 21 günlük bir calısma sonucu nisanlım eskisinden daha bağlı bir şekilde bana döndü.. ben esat hocamın sayesinde kurtuldum herkesin basına yani derdi olan herkesin basına gelmesi dileği ile.. esat hocamın numarasını yaziyorum 0532 478 64 57
- +1 yıl
Vanda görev yapan pretisyen bir dkorum bir askere asık oldum rütbeli bir asker kendisi evliydi ama tabi herkes gibi baslarda bende bilmiyordum bu tuzaga bende düştüm ama gönlümü kaptirmiştim bir kere sevgim icin ne gerekiorsa yapicaktım acı cekmek bana göre bişi değildi medyum Mehmet hocamla iletişime gectim karısı sürekli büyü yaptiriormus adamda kimseye baglanamiormus. Büyüyü bozduk ayrıma işlemi asla istemedim ama zaten büyü bozuldukdan sonra adamım kendine geldi şimdi gayet mutluyuz kendileri mahkeme actılar anlasmalı bosaniorlar medyum Mehmet hocam ellerin dert görmesin insallah herkese önericem seni Mehmet hocanın iletişim nosu 0532 608 64 84
- +1 yıl
Merhabalar kizlar Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84 - +1 yıl
Merhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmayın böyle şeylere
"Fala baktı medyum geleceğimi gördü geçmişi yaşamadan anılar birikti bir çok p*ç benim silinmemi ister onları doktor kevorkian paklar isimsiz kalmış her yeri biçimsiz sanmış kendini verimsiz..." diye devam eden şarkı da aklıma geldi :D00 Yorumla
canım bu ısler kolay degıl havas ılmı olan bı hoca bulman lazım onlarda medrese hocası oldugu ıcın nette bulamazsın ben bulana kadar canım cıktı
01 Yorumla- +1 yıl
Nerde buldun?
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bir duyuma göre büyünün çözülmesini istiyorsan bir denizi geçeceksin karşıdan karşıya.İstanbuldaysan boğaz turuna çıkın derim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Aşk Büyüsü Yapan Bozan Hocalar Medyumlar Aradım Buldum da Olmadı 1 ay bekledim Yapamadı Sonra Büyü Bozan Yapan Bozan Medyumlar Hocalar aradım yine Sonuç Yine Hüsrandı Bir arkdaşıma anlattım durumu Yusuf Hoca diye birisi var dedi ben Serkan ile uzun zamandır onun sayesinde beraberim deyince inandım aldım numarasını aradım sağolsun çok ilgilendi benim sevdiğim erkeğin resmini ve benim resmimi gönderdim belli de bir ücret gönderdim 16 gün içinde sevdiğim insan beni aramaya başlamıştı çok sevindim inanamadım Allah Yusuf Hocamdan Razı Olsun Onun sayesinde şimdi Çok Mutluyum Sizlere de Israrla Tavsiye ederim Numarasını ve İnternet Sitesini Aşağıya Ayrıntılı Bir Şekilde Yazacağım Girin Sitesini de İnceleyin Yorumları Güzelce Okuyun Adam Gerçek Bir Medyum.
0534 877 31 31 Medyum Yusuf Hoca
medyumyusufhoca
Ben Ayrı Yazdım Linki Siz Kopyalayıp Yapıştırabilirsiniz Başına www. Sonuna. com Ekleyip Yazarsanız Sitesine Ulaşırsınız.
KESİNLİKLE SAYGISIZLIK YAPMAYIN KENDİSİ ÇOK İYİ BİR İNSANDIR.00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben halime arkadaşlar sevdigim adamla devamlı ayrılıp duruyorduk bir cok medyum beni dolandırdı sadece medyum abdullah guvenilir medyum alladıgı para birşey degil kısa zamanda etki ediyor işlemleri tavsiye ederim herkeze Medyum Hasan abdullah Hoca
hasan abdullah
0531 924 95 06 (watsapp)
AŞK MUSKASI BAGLAMA MUSKASI AYIRMA. GERİ GETİRME. TILSIM. DİL BAGLAMA. KISMET ACMA. MUSALLATTAN KURTULMA. SU FALI VE YILDIZNAME whatsaptan:05319249506
aydınlık evler mah diyar ilhat cad no 86 selcuklu konya
81 il türkie geneli
kahve falına bakılır,
aşk muskası yapılır
bağlama büyüsü,
gideni geri getirme,
eş arası işlemler,
büyü bozdurmak,
büyü kurtarma,
yaşam koçluğu,
bireysel koçluk,
yıldızname,
telefonla bakım,
Hasta olanlara,
bağlama ,
boşananı ve ayrılanını geri getirme,
bir kişiyi aşık etme,
tılsım,
Ggggvhu00 YorumlaMerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 sene önce iki medyuma başvurdum ikiside bana muska verdiler yaklaşık 3 ay bekledim ama herşey hüsranla bitti hiçbirşey olmadı çok büyük sıkıntılar yaşarken ailem beni uzaklaştırmak için bulunduğum ortamdan Antalya ya tatile gittik otelde bir bayan arkadas edindim ve durumumu anlattım oda bana senin işini çözecek bir hoca tanıyorum dedi ve bana medyum umut çağlar hocayı tavsiye etti ve inanın umut çağlar hocam Allah ondan razı olsun beni sevdiğime 24 gün içinde kavuşturdu bu yaz nasip olursa düğünümüz var ne diyebilirim ki gerçekten UMUT ÇAĞLAR Hocam için ne desem Az tel nosu 0553 956 39 40
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna asosyallik deniyor diye biliyorum ilerisinde nervotik kişilik bozukluğunu getiriyor.Bndede var biraz ama atlatıyorum nervotik kişilik bozukluğundaki çoğu şeyi atlattım sadece hafif kekeleme ve bazı fobiler kaldı.Bnce böyle düşünme.Hem allahın var ona güven o yardım eder elbet ;) (ateistim :D )
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım bahsettiğim medyum önce kızımdaki kekemeliği bitirdi sonra bendeki olumsuzlukları görüşmeni isterim
+1 yılSelam arkadaslar, konusunda uzman çok iyi, guvenilir ve işini çok iyi yapan bizzat gidip şifa buldugum bir insan var. İhtiyacı olan arkadaslara yardımcı olabilirim bu konuda, kendisi cok iyi yildiznagme bakiyor. Bana sibelbaylan.06@gmail. com adresinden bana ulaşabilirsiniz.. Kendisi ücret talep etmiyor arkadaşlar.
00 YorumlaGeçenlerde haberlerde gözüme çarptı kadının varını yoğunu almışlar elinden int.den bulduğu bi medyum. O yüzden dikkatli ol. İnternetten duaları falan araştır bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemene cevap:Bildiğim kadarıyla büyü yapılan kişi zaten yapıldığını düşünemezmiş. Bence senin sorunun daha çok psikolojik.
bır camı hocası bul ona anlat problemını buyu kotu ya adamı öldürür bıle hastalıktan
04 Yorumla
Soran+1 yılben o dereceye geldim deli gibiyim resmen ya
- +1 yıl
elını cabuk tutmalısın arkadasım faydaısnı gorursen benıde bılgılendır bende suphelenmeye basladım artık
- +1 yıl
Bu yüzyılda bu kadar bilim ortamında böyle dibi köşesi olmayan hurafelere inanıp bir de tavsiyelerde bulunuyorsunuz ya ; diyecek birşey bulamıyorum. Ne oluyorsa iletişim sorunlarınızdan kaynaklı, kendinizde tüy aramıyorsunuz da bir de büyüden bozmadan medet umuyorsunuz. Ya biraz tembelliği bırakın da , hareket edin düşünün taşının , elinizdeki parayı da abdest almayı bilmeyen hocayım diyenlere - çarçur - etmeyin , onu kazananın helali olmaz size böyle yollarda, aklınızı kullanın korkuları değil
- +1 yıl
sağol rabıya hocam allah razı olsun senden üzerimdeki lanetli musallak olan herşeyi en güze kaldırdığın için sğol varol hocam ulaşmak ısteyen ulaşır güvenılır dürüst bır medyum 05315856869
- Diğer konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=D5dxGecX4sQbunlar var ama ne kadar guvenilir emin degilim.
00 Yorumla
+1 yılYasin oku..Felak suresini ve nas suresini oku..RABBINE DAYAN hicbirsey olmaz!
00 Yorumla
+1 yılsağlamm işinin ehli bi hoca bul bence mdyum falan ben güvenmıyorum ayrıca bu işler parayla değil Allah rızası ıcın yapılır yani büyüyü kaldırma dua falan
02 Yorumla- +1 yıl
Büyü yapıp bozuyor dürüst bir hoca bende tavsiye ederim rahiplerle çalışyor mahmut hoca 05318351786
- +1 yıl
+1 yılO büyüyü yapanda, büyüyü bozanda tuvaleti kullanmayı öğrensin önce. Büyü nedir Allah aşkına? Saksıyı ne zaman çalıştırmayı düşünüyorsunuz merak ediyorum?
01 Yorumla- +1 yıl
var mahmut hoca rahıplerle çalışıyor tavsıye ederım 05318351786
Allah her derde soruna derman şifadır sen internettekiler diyorsun her yerde sorunlu karaktersiz kişiler var sen aklın mantığınla hayırlısını bulacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnazar oalbilir , direkt büyü deme bence göz değmesi olmuş olabilir ... çok mu güzelsin boyun kilon yerinde mi ? kıskanılacak belirgin yanların var mıydı ?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorumki :( benim neremi kıskansınlar ya :(
Cevap sahibi+1 yılbence nazardır , felak naslar nazar aytlerini oku , büyü sanmıyorum göz değmesi olmuş sana , hatta hocaya filan git okun , ama namazı kılmayı öneririm faydasını görürsün..
Kafayı mı yedin ya :) Bunun saçmalık olduğunu anlarsan büyü müyü kalmaz çözülür hepsi.
En olmadı gel ben bi okuyum üfleyim bişeyin kalmaz :D02 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye yönelik olarak: efenim o büyü falan değil bizzat tembellik diyoruz biz ona :D
- +1 yıl
mahmut hocam tavsıye ederım 05318351786
- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılDiziler yönetmesin sizi. Dikkatli olun. :) Güncellemeye cevaptı
00 Yorumla bence güvenme dolandırılırsın , eğer eminsen büyüden hakiki hoca lazım sana bu işleri bilen..
00 YorumlaAllaha sığın kardeşim hiç bir şarlatan derdine çare olamaz eminol..
00 Yorumlavar rabıya hocadan başkası çözemez o hocayı bulana kadar 3 kez dolandırıldım ama sounda alllah razı olsnk rabıya hocayı karşıma çıkardı sızede tavsıye ederım 05315856869
00 YorumlaSorunu kendinde arasan ve çözmeye çalışsan daha mutlu ve kendini daha güçlü hissedeceksin. :/
00 Yorumla
+1 yılAllah islah etsin , ne diyim kimseye cahillik vermesin çok yazık .
01 Yorumla- +1 yıl
Bi piskoloğa gitsen diyorum ,namaza başla ve kur an oku en iyi tedavi :)
- Diğer konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBen medyumum, seansları evimde yatak odamda veriyorum. Sende fisilik var.
00 Yorumla
+1 yılevet var arkadaşlar tanıştırabilirim isterseniz gerçekçi biri olur ya da olmaz diyor kandırma yok irtibat denizsari4235@gmail. com
00 Yorumla
+1 yılMedyum İlbay Hoca beni terkeden sevgilimi 6 ay sonra geri döndrdü. Hiç umudum yoktu bağlama ve aşk büyüsü yaptı. Şu anda mutluyum. Numar: 544 4892462
00 YorumlaBenim bu islerle ugrasan ve benimde islem yaptirdigim bir bayan hoca var kesinlikle tavsiye ederim
00 YorumlaArkadaşlar malesef böyle şeyler inanmasa da var ücretsiz arayın 0543 456 09 69 yardımcı olalim
00 Yorumlakardeşim benim bildim cok iyi bir hoca var 0553 146 17 97
00 Yorumlayok olmasında olamazda ne büysü müyüsü yaaa dövbe tövbe ya
00 Yorumla
+1 yılİnanmayın böyle şeylere..
02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Arkadaslar Bende Medyum Esat Hocam icin yorum yazmak istedim bana cok yardimi dokundugu icin esat hocama binlerce teşekkür ediyorum. 7 yillik evliyim ve eşimin ickisi ve kumarı artık bu evliliğin bitme noktasına getirmişti ama 2 tane evladımız vardi bitsin istemiyor eşim düzelsin istiyordum ne yaptıysak olmadı bıraktim dior 1 ay oynamior ama yine sonunda o oyuna dönüyordu Esat hocam cok iyi bir işlemle mükemmel bir sonuc verdi 3 aydır eşim ne kumar oynuyor ne icki iciyor bu yorumu heryerde yazicam esat hocamı metedicem. cok başarili bir hoca calısmak isteyenler icin telefonu 0532 478 64 57
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 5.3.2 6.0.8 .6.4. 8.4
büyü yapıldığından nasıl eminsin.
00 YorumlaMedyum var bildigim ama guvenilir mi bilmem
00 Yorumla- Diğer konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılbunu büyüye bağlama bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84
Cübbeli ahmet hocaya git !
01 Yorumla- +1 yıl
medyum mahmut hocayı tavsiye ederim ben çalıştım baya faydasını gördüm 05318351786
senın bu buyulerle basın dertte sanırım
00 Yorumla
+1 yılMedyum memişi tanıyorum birtek
02 Yorumla- +1 yıl
Gityin mi medyum memise
- +1 yıl
gitmedim duydum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi ilde yaşıyorsun İstanbul da var
07 Yorumla- +1 yıl
İstanbuldaki kim acaba. Soyleyebilir misin bana ihtiyacim var
- +1 yıl
Merhaba bana özelden yazar mısınız kim bu kişi acil
- +1 yıl
Merhaba kardeşim banda yaArmisin bu İstanbul daki medyumu
- +1 yıl
@elifguzel izmirde var tavsiye ederim denizsari4235@gmail. com
- +1 yıl
bağlama buyusu yaptık tuttu allah razı olsun kendısınden dürüst bır hoca tavsıye ederız 05318351786
- +1 yıl
@elifguzel mahmut hoca gerçekten iyi biri bende tavsiye ederim 05318351786
- +1 yıl
@elifguzel mahmut hoca efendı rahıplerle çalışıyor tavsıye ederım 05318351786
Ben yardimci oluyum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem