Kardesim bence lezbiyen. Hic erkek arkadasi olmadi whatsaptaa surekli iki kiz resmi paylasiyor. Lezbiyen biriyle askim'li falan konusuyor. O gun onu "yes or no" lezbiyen filmi izlerken yakaladim ama caktirmadim Kardesim 16 yasinda daha :( lezbiyen mi? Ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılNişanlıyken rahmetli eşimde biseksüel eğilimler görmüştüm. Konuyu kendisine açtım ve tepki aldım. Evliliğimizin 2. Yılında beni bir kadınla aldatmamak için kendisini zor tuttuğunu itiraf etti. Aşkımızı kaybetmemek için evde kadın gibi olmaya başladım. Faydalı oldu ama eşim vefat ettikten sonra ben normale denemedim ve tedavi için çok uğraştım ama yapılan hormon testinde kadın hormonları fazlalığı ve batında işlevsel olmayan bir adet yumurta tespit edildi. Yani diyeceğim şu, lezbiyenlik ya da eşcinsel eğilimler illa pisikolojik olmayabiliyor. Mahkeme kararı ile kadın olma iznim var ama olmuyorum. Allah böyle yaratmış imtihandır diyorum. Bence sen sanki öyle bir eğilim içindeymişsin gibi ona yaklaş ve fiziksel olarak kontrollerini yaptırmaya çalış. Öbür türlü tepki verir ve kendini kapatır size karşı. Haliyle kontrolü sizden çıkar ve kaybedersiniz.
61 Yorumla- +1 yıl
Başınız sağolsun. Umarım eşinizden sonra da mutlu olabilmişsinizdir.
En İyi Cevaplar
bişey yapamazsın. bu yönelimi hayat belirler doğa belirler. değişmez. ama büyükşehirlerde lez cemiyetleri falan biraz karman çorman. o tip gruplara gireceğine temiz ilişkiler kurması konusunda desteklemelisin.
1413 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyenlik degismez mi hep boyle mi olucak? Lezbiyen arkadaslari var ama nasillar bilmiyorum
- +1 yıl
değişmez tatlım. sen değişebilir misin? şu an kendini erkekleri umursamayıp kadınlara cinsel ilgi duymaya zorlayabilir misn? ağır travmalar hariç- yapamazsın. yönelim doğuştan gelir. hayatın akışıyla güçlenir. bir kadınla değlde bir erkekle çıkıyor olsa erkek arkadaşını tanımak kardeşine uygun mu değil mi kötü mü iyi mi diye bir bilmek isterdn değil mi? aynı şekilde yanaş bence olaya.. lezbiyen oluşunu destekleyemeyeceksen bile yargılamaman bile kardeşin için çok şey ifade edicektir.
Soran+1 yılYok ben kessinlikle yargilamam kizmam bile ama benden herseyini saklamasi beni sinir etti. Ve bahsettigim kisi kardesim degil kuzenim ama ben ona kardes gozuyle bakarim :) ailesi bunu duysa iyi tepki almaz o yuzden endiselendim biraz
- +1 yıl
kuzende kardeş sayılır. seviyosan al karşına konuş. saygı duyduğunu ama endişelendiğini söyle. seninle bu konuda konuşabileceği güvenini ver ona. bende lezbiyenim. şu hayatta en yakınım kız kardeşimdir ama ona hayatta bunu söylemem. her konuda güvenirim ama lez oluşumu kaldırabileceğini sanmıyorum.
Soran+1 yılEvet kesinlikle konusscagim onunla :) ben hep yaninddyim da o istemez bunu pek heralde guvenle alakali ama bu guveni verecegim ona. Evli degil misin peki? Hani yasin 26 falanyya ailen evlenmeni istemiyor mu?
Soran+1 yılTabi ki de olmaz oyle bisey ama zor degil mi toplum baskisi? :)
Soran+1 yılEvet gercekten buna ihtiyaciniz var bu yuzden kuzenime hep destek verecegim
- +1 yıl
Sana bir konuda bir önerim ve ricam olacak. Kardeşinle ilgili. Bana mesaj at.
- +1 yıl
Benim anlamadığım bu iş hormonal olmanın yanında bir de duygusal olarak yaşanıyor ise kardeşinin lezbiyen olmasını neden çok ayıp bir şey gibi algılıyorsun. Onun ne psikologa ne de bir danışmana gitmeye ihtiyacı var. Yaşı tam yönelim yaşı olabilir fakat bu sizin yönlendirmeniz ile olacak bir şey değil bu tamamen kendi hisleri ile kendisinin karar vereceği bir şey.
- +1 yıl
@turkishles işte bu. aynen kimse kimsenin özgülüğün hayatına müdehale etmmeli.
- +1 yıl
Bencede kız haklı
İnsanların yaşam tarzlarını yargılamamak gerekir diye düşünüyorum, ona neden böyle birşeye ilgi duyduğunu öğrenmeye çalış, tabi bunu onu yargılamadan yap. İlla ki kendince haklı nedenleri vardır. Sonuçta insanın nasıl yaşamak istediği onun tercihidır. Onu anlayışla karşıla.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok ileriye gitmeden psikoloğa gitmelisiniz. bu yaşlar tamda arayışların olduğu yaşlar..
223 Yorumla
Soran+1 yılGelmez ki huyunu biliyorum lezbiyen misin desem kabullenmez bagirir falan
Cevap sahibi+1 yılkimse bunu kabullenmez. genelde inkar edilir. ama başlangıç evresinde olduğu için ve geçiş döneminde olduğundan şu an müdahale edilse ama profesyonel olarak, daha iyi olcaktır. senin yaş kaç?
Soran+1 yıl19 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılsende öyle bir eğilim oldumu? ergenlik döneminde filan?
Soran+1 yılHayir kesinlikle. Ben hic hemcinsime ilgi duymadim
Cevap sahibi+1 yılergenlik döneminin böyle sakıncalı zamanalarıda olabiliyo...
evdeki hal hareketleri nasıl?
Cevap sahibi+1 yılbenimde olmadı... zaten ergenlik durumunu hatırlmıyorum bile:)
Soran+1 yılEvdeki hareketleri normal amA surekli telefon elinde lezbiyen arklari var onlaarla surekli konusuyor
Cevap sahibi+1 yılarkadaş ortamıyla alakalı bir durum...
bu yaşlarda arkadaş ortamının etkisi çok fazla oluyo...
beraber biyerlere çıksanız konuşmaya çalışsan. bir dene bence. ya da ailene aç konuyu.
burada birileri çıkıp tercihlere saygı duy, vs diyebilir. bu sapkınlıktan başka bişi değil.
Soran+1 yılAileme ssoylemem cok ustune gidip bunaltirlar.
Cevap sahibi+1 yılbir şekilde sorunu çözmen lazım ama...
sen bir yolunu bulup muhabbeti geliştir. ama zamana bırak, sohbet ilerledikçe konuyu oraya getirirsin..- +1 yıl
- +1 yıl
@missqizemli +1 :)
- +1 yıl
@Gamzeix +1
- +1 yıl
@vckyblcky helal sana ya.
- +1 yıl
@missqizemli ve ayrıca eşcinsel olmak kötü değil.
- +1 yıl
@missqizemli kesinlikle katılıyorum biz herdeyiz :)
Cevap sahibi+1 yıl@eskisehr kotu demedim ama saglikli bur ruh hali olarak gormuyorum...
- +1 yıl
psikologluk bir durum yok bunda sen lezbiyensin gel seni iyilestirelim der gibi hasta mi bu kiz hayır. O halde sadece kendisini tanımasına yardımcı olabilir psikolog ama onun dışında bos
- +1 yıl
hormon testine götürün bence hormonlarına baktirin. ☺
- +1 yıl
Allah askina şöyle insanlardan yorum yapma hakki alınsın, eğer birisi lezbiyen olduğu için psikologa goturursen bir gun unutma psikolog lezbiyen olanı değil seni tedavi eder, geçmiş olsun
- +1 yıl
Hastalık mı bu ileriye gitmekten bahsediyosun? Sen hiç hemcinsine ilgi duydun mu? Senin karşı cinse duyduğun ilgi normal de o kızın hemcinsine ilgi duyması mı sorun? Sapkınlık falan demişsin eğer o açıdan bakılacaksa bütün yönelimler sapkınlıktır asexsüellik hariç. Müslümanlıkta günah falan diye düşünüyosundur şimdi müslümanlıkta günah olan şey cinsel ilişki. Ki bir tek eşcinsellerde değil üreme için olmadığı sürece bütün cinsel ilişkiler günahtır. Prezervatif de günahtır yani. Doğum kontrol de. Çünkü zevk için cinsellik günah. Eşcinsellik cinsel ilişki demek değil. Sevmek günah değil. Sevmek ayıp değil. Boş boş yargılamayın lütfen. Sizin yargılarınız yüzünden intihar eden binlerce genç "sapkın" olduğu için mi öldü? Günah diyip yargılayan "Müslümanlar"ın baskısı yüzünden öldüler. Müslümanlık saygı ve anlayış dini değil mi? Ayrıca herkes müslüman da değil. Sevmek suç değil. Lütfen kırın bu yargılarınızı rica ediyorum. Soran kişi de kardeşinizin bir sorunu yok merak etmeyin ve mümkünse karışmayın sadece yanında olmanız yeterli. Eminim çevresinden yeterince yargı yemiştir zaten...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
50Cevap
Lezbiyenlik değişebilen bir durum değil Daha ergenlikte kendini tanımlamaya çalışıyor olabilir Tekrar erkeklerden hoşlandığını anlayabilir ya da biseksüel olabilir Daha çok genç Eğer homoseksüel yani eşcinselse de onu bundan vazgeçiremezsin ki Allah korusun sizden korkarsa ya da vs istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsin evden kaçma gibi.. en iyisi abla olduğun için ona saygı duyup sevdiğini belli etmen şu an bi ablaya çok ihtiyacı vardır bence <3
10 Yorumla
+1 yılHemen etiketi basma. Kardeşin vücudunu tanımaya çalışıyor olabilir. Arkadaşlarının önerdiği filmi izliyor olabilir. Her lezbiyen filmini izleyen kişi oyle olacak diye bir kaide yok yani sakin ol Lgbt bireyi ise onunla güzelce konuşursun ya da hissettirirsin sana güvenmesini sağla ve sen de araştırma yap Lgbt bireyleri hakkında bilgilere bak kitap makale filmler izle oku vs vs kardeşine yardım et ama biraz bekle izle sonra karar ver
00 YorumlaErkek arkadaşı olmamış olabilir. Lezbiyen biriyle aşkımlı canımlı konuşabilir kızlar arkadaşlarıyla böyle konuşur. Eşcinsel film izleyebilir belki merak etmiştir ya da sadece filmdir onun için. Bence oturup onu rahatlatıp sonrasında sormalısın erkeklere bakış açısını. Onun dışında senin yapabileceğin pek bir şey yok bence.
00 YorumlaDaha 16 yaşında bir sürü erkeklemi konuşması gerekiyo o daha çocuk sayılır dur bir nefes al bir kaç sene geçsin rahat bırak kızı, kendi hayatına bak
42 Yorumla
Soran+1 yılYa lezbiyense? Nerden bilebilirim?
- +1 yıl
lezbiyen dışında hemcinse yönelen panseksüellik biseksüellik falanımsılar da var hani. belki de sadece homoromantik idir.
+1 yıldavranışları da erkek gibiyse ve izlediği filmi de ele alırsak 16 yaşındaysa bu yola girmiş demektir :D bir tomboy olarak... nasıl mutluysa öyle olsun ama yine de anlat eşzincelliğin nasıl birşey olduğunu falan gerçi kendi araştırmıştır :D hem eşcnsel olmak kötü birşey değil hastalık ta değil ki düzeltesin... sadece bu duyguyu kontrol altına alması gerek kötü şeyler yapmaması için... ona yardım et yanında ol karşısına çıkarsan kendini soyutlar çünkü sizden
10 Yorumla
+1 yılöncelikle tebrikler! 1o emojiyi bir gülücükle değiştir 2anlayışlı karşıla ve destekle çünkü onu homofobik karşılayacak ilk kişi olmak istemezsin 3kim olduğunu kabullen 4lezbiyenlik ve lgbtqia+ iğrençmiş gibi konuşmayı kes
WöW herkes böyle bir kardeş ister21 Yorumla- +1 yıl
toge:demokratsın. yaşa sen.:
- Diğer konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılöyle bile olsa bu üzülecek bir durum değil sen nasıl erkeklere ilgi duyarak geldiysen bu dünyaya ve elinde değilse o da o şekilde gelmiş
50 Yorumla
+1 yılBence ona sakın kızma. Sevmek şu dünyadaki en güzel şeylerden biri. Onu attığı fotoğraflar konusunda veya bilgileri paylaşma konusunda eğitebilirsin. Ama engel olma. Çünkü sen ne yaparsan yap, o yine de sevecektir... 😊
10 YorumlaBen biseksm canm olablr ama cokta kotu bir durum yok bence
62 Yorumla- +1 yıl
Seyretmek isterdim seni
Bebeğim bu gayet normal bir durum, sakın kardeşinin üstüne gitme. O bu şekilde yaratıldı, tercihi ya da bir yerden etkilenmesi söz konusu değil. Yönelim insanların kendi tercihi veya bir hastalık değildir. Sadece onun yanında ol ve onu desteklediğini hissettir. Emin ol bu onun için en büyük hediye. 💓
20 YorumlaHiç bir şekilde engel olmaya çalışma. bırak istedigi gibi yaşasın. ileride zaten kendisi karar verir ne yapıp ne yapmayacagına.
31 Yorumla
+1 yılDoğuştan gelen bir şey bu, tam. bu yaşlarda insan kendini keşfeder. Nelerden hoşlanır nereden igrenir vs. Eğer lezbiyen olduğundan supheleniyorsan onunla bu konuyu konuş. Ona yardımcı ol hisleri hakkında. Hastalık olmadığını ve doğuştan gelen bir şey olduğunu göz önünde bulundur lütfen.
10 YorumlaHomoseksüellik oldukça doğal bir şey kardeşinin ve ailenizin bu konuda bilgilenmesi için bu konuda bilgi sahibi olan profesyonellerle görüşebilirsiniz psikayatrist ya da psikolog gibi ama götürmeden önce onunla konuşmanızı tavsiye ederim güven ortamı oluşturmalısınız
10 YorumlaNe kadar saçma yorumlar bunlar. Lezbiyen olmanın yaşla bir alakası yoktur. Gayet normal bir durum olmakla birlikte sen sesini çıkarma kendisi sana söylemek isterse zaten söyler.
10 YorumlaSanmıyorum... Bende mesela kankamla aşkım balım bebeğim falan diyerek konuşuyorum. Filme gelirsek arkadaşları önermiştir. Ayrıca 16 yaşında benimde erkek arkadaşım yoktu. Hem lezbiyen olsa bile bu onun kararı karışmak hiç doğru olmaz. Lezbiyen ise kızmamanızı tavsiye ederim
00 Yorumlaonu desteklemelisin, onu dinlemelisin. ona konuştuğu kişiler ile ilgili tavsiye ver, sevgilileriyle tanış, onun her zaman arkasında ol. unutma, böyle olmayı kendisi istemedi, istemediği gibi bu gerçeği değiştiremez de. çoğu ailenin çocukları için yapmadığı şeyi sen kardeşin için yap.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yaparsanız sizden nefret eder ve bunlar zaten doğuştan oluyor psikoloğa milyonlarca lezbiyen kadın gidiyor noluyor çıkınca heterosexual mi oluyor saçma ve bağnaz yapmayın yazık doğuştan geliyor buu
00 Yorumla
+1 yılYes or no kore dizisi evet Lezbiyen bir film olabilir bende izliyorum ve seviyorum ben lezbiyen miyim? bir erkek olarak. Tabi kardeşin yaşı daha küçük bu tür şeylere meillenebilir anlatman gerekir.
00 YorumlaBence kararlarını kendisinin vermesine izin ver çünkü bu normal bir durum cinsel tercihine kimse karışamaz yani lezbiyen arkadaşları olabilir sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz ama bu yaşta ilişkiye girmeye kalkmasın diye sıkı bir takibe başla derim.
00 Yorumla
+1 yılLezbiyen olabilir kendini keşfediyor olabilir sen birşey belli etme ona o kendini çözsün ama sırdaş ol onunla depresyona girebilir ben neden böyleyim diye. Bu doğuştan gelen hormonal birşey değiştiremezsin. Annene babana söyleme çünkü kızı dövebilirler ve çocuk intihar edebilir istemezsin bunu. Onun yanında ol. CETAD Var ordan bilgi alabilirsin.
00 YorumlaEngellene bilen bir şey değil bu psikolojik bir durum hiç değil tercih de değil bu yüzden rahat bırakın derim
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. kızım manyak mısın la😂 küçücük kız daha büyüyünce beğenir hoşlanır😅 erkekleri göster madem biraz dergi al 🤔
00 YorumlaÖncelikle bu merak henüz tam kendini tanımadı karşı tarafı bilmiyor hiç onu cinsellik içerisinde yakaladın mi
01 Yorumla- +1 yıl
ıllaha birisi ile seks yapmasına gerekyok merak nasil edilir sen başka insanin penisini merak edip ay begendim hadi mi diyorsun ya da vajinayı tovbe cok sacma cumleler kurmayın
evet muhtemelen ve bu kötü bir şey değil neden kötü bişeymiş gibi yaklaşıyosunuz anlayamıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede haklısın
+1 yılDoğuştan kızlardan hoşlanıyor biyere gitse bile değişmez ona destek olun Yanında olun √
10 Yorumla
+1 yıllezbiyen değildir yaşı küçük daha erkeklerin yrağındna korkuyordur bir yesin alışır :) :P
10 Yorumla
+1 yılErgen o ya o ne yaptigini bilmiyor 16 yasinda ergen olmaz belki heves ediyordur ama gecer sonra bir sevgiliye bakar hersey bir opse oksasa oo o iş tamam
00 YorumlaBence gerçi ben anlamamda fazla eğer öyle yönelimi varsa pis pis videoları çaktırmadan göster iğrenç videoları görsün iğrensin belki olur tutabilir valla tutamasa bırak gitsin hayatını yaşasın yapacak bişey Yok
00 Yorumla
+1 yılcanım bisey yapamasim okadar kötü bisey degil
ASK askdir12 Yorumla- +1 yıl
Sohbete gelin kızlar veya eşcinsel kızlar farketmez. Yatak için değil sakın yanlış anlamayın tanışabilir isterseniz arkadaş oluruz. Hatta bu konular üzerinde tartışabiliriz. Bende merak ediyorum insanlar hem cinslerinden nasıl zevk alıyorlar diye. Sohbete gelin ve konu üzerinde odaklanalım.
- +1 yıl
dilek :)
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. zaman ver. bazen insanlar cinsel eğilimler de farklılaşma olabilir. ama eşcinsellik zamanla anlaşılır.
10 YorumlaBence dikkatli davranmalısın eğer böyle bir durum varsa eğer ona köstek olma bence çözüm ara
00 Yorumla
+1 yılsen güze konuşup izah et.. seni takmıyorsa o zaman annene söyle..
00 YorumlaLezbiyen olduğumu ilk 16 yaşımda anladım ve ailemden baskı göreceğim korkusu ile yıllar geçirdim bazı geceler sabaha kadar ağladım lütfen kalbini kırmadan ve onu dışlamadan yanaş en önemlisi tehdit ederek ya da gözünü korkutarak konuşma
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Umarim mutlu bir hayatı olur ve sen ona destek olabilirsim
00 YorumlaBence lezbiyen ama sakın ama sakın ona kızma bunun için
10 Yorumlaerkeklerle yakınlaşmaya korkan ve lezbiyen ilişki yaşayan zaten büyük bir coğunluk vr kızlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende lezbiyenim nolcak ya bosver ayrica sey var lez film izlemekle lezbiyen olunmaz ki hic cinsel iliski yasadimi kadinla o onemli
11 YorumlaÇok güzel bence birak hayatını yasasın bende öyleyim
50 Yorumla
+1 yılbırak lezbiyen olsun bence sende lezbiyen ol bakın bir kız olsaydım kesin lezbiyen olurdum sadice günah bunu anlat haram olduğundan bahset belki vazgeçer onun dışında bir sıkıntısı yok bırak lez kalsın daha güvenli ve daha temiz
00 YorumlaGay olsaydı herkes o çocuğu öldürmek isterdi, lezibyen olunca pek ses çıkmıyor ama
00 Yorumla
+1 yılbence karismamalisin. Cunku cinsel kimligini sececek yasta artik.
20 YorumlaYaşı karar verebilecek kadar büyük bırak özgür olsun içindeki gerçek kendisini bulsun
00 Yorumla
+1 yılbence kendi haline bırakmalısın kendi tercihi sonuçta ailene bahsetme çünkü iş bu sefer inada biner ve daha çok bağlanır tecrübe konuşuyo burda :D
30 Yorumla
+1 yılBence de kardeşine duyarlı yanaşmalısın engellenmemesi gereken doğal bir duygu keşke herkes belli etse ve önyargılar olmasa da rahatça yaşasak çok güzel bir duygu aslında...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki sen öyle şeyler izlemiyodun olabilir merak etme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyen filmi ne izlicem be
Cevap sahibi+1 yılYa merakten izlemiştir bence kız kardeşin bişey yoktur şimdilik sadece merak eder o kızlarla arkadaşlığını kesebilirsen şanslısın
Soran+1 yılIzin vermez buna. Telefonu falan sifreli surekli o kizlarla konusuyor elinden telefon inmiyor
+1 yılArkadaşından etkilenebilir bence arasına mesafe koydurun
00 Yorumla
+1 yılHiçbirşey yapma bırak ta hayatını yaşasın bu bir hastalık değil haberin olsun
42 Yorumla- +1 yıl
@eskisehr ciddmsn
Gizli Üye(25-29)+1 yılLezbiyenlik yönelimleri olur bunun tercih mi heves mi olduğunun iyi ayırt edilmesi lazım.
13 Yorumla
+1 yılhiçbir şey yapmana gerek yok kendine bırak lezbiyen ya da başka bir şey olmasının hiç bir önemi yok böyle etiketler koymaya çalışmak iğrenç cinsine değil kişiliğine bak!!
00 Yorumla
+1 yıldaha çoçuk ama yanlış düşünüyosun kızın günahını alma
00 Yorumla
+1 yılsanane ne onun cinsel yoneliminden, hic bir sey yapamazsin ve cinsel yonelimler degistirilemez.
30 YorumlaLezbiyenlik doğuştan gelir ve çok genç yaşlardan fark edilmeye başlanabilir. Bu tamamen doğal bir olaydır ve birtek insanlarda görülmez.
10 Yorumlaevet lezbiyen istersen onun ile konuş ya da ona yardım et en azından bir birinizi tatmin edersiniz
00 Yorumla
+1 yılgayet doğal eğer öyleyse bırak hayatını yaşasın ablası olarak ona destek olmalısın
20 Yorumla
+1 yılYapıcak hiç birşey yok bu tercih değil saygı duymalısın
00 YorumlaBence saygı duyun siz ne kadardayapma desenizde anlamıcak
20 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanki dunya kopuyor. Nolmus ki yani lezbiyen olmasi? ve birsey yapmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılOlabilir git konuş ve ona erkek kadın ilişkili p*rno ac
20 Yorumlaonu anlamaya çalış arkadaşlarını kontrol et onunla konuş
00 Yorumla
+1 yılYapicak birşeyin yok.. olada bilir olmayada bilir.. bu onun secebilecegi bir şey değil zaten.
Ona destek ol , sana duygularını acicaktir00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası