Diğer Kahveme kelebek girdi içsem birşey olurmu? Fransuva Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Miss gibi köpüklü sütlü kahve yaptım. Büyük kupa bardağı biraz soğumasını bekledim. Bir minik kelebek içine düşmüş kaşıkla aldım attım. Kahveyi dökmek istemiyorum. İçsem birşey olurmu? Yenisini yap Iç yahu bişey olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahveme kelebek girdi içsem birşey olurmu? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kordugum24 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kelebekli kahve içmiş olursun iç güzelse bende denerim belki. 1 1 Yorumla Fransuva +1 yıl Bir farkı yok :-) Yorumla
mountainer Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kelebeğin kendisi temizdir ama konduğu yerleri bilemezsin. 0 1 Yorumla Fransuva +1 yıl Haklısın Yorumla
suleeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Photoshop mu o 😊 0 4 Yorumla Fransuva +1 yıl Hayır o resim değil benimki beyaz kelebek olanı Yorumla suleeeee +1 yıl Miğden almaz zaten içme boşver Yorumla Fransuva +1 yıl Çay kaşığı kadardı beyaz temiz bence içtim tadı normal Yorumla suleeeee +1 yıl Afiyet olsun ne diyim ☺ Yorumla
déesseauxyeuxverts13 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl ben olsam içmezdim, öyk. 1 4 Yorumla Fransuva +1 yıl Kelebek Küçük Ama Yorumla déesseauxyeuxverts13 +1 yıl olsun:/ Yorumla Fransuva +1 yıl +1 daha Yorumla déesseauxyeuxverts13 +1 yıl teşekkürler:):* Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölürsün kızz at onu :P 0 2 Yorumla Fransuva +1 yıl Kız mı? Mavi soru iyi bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok pardon :( Yorumla
mertcanpolata Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yazık olmasın kahveye iç gitsin soydaşım 0 0 Yorumla
Benson Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Ne olacak (: 1 1 Yorumla Fransuva +1 yıl Bilmiyorum ki her yere girip çıkmaz mı hayvan Yorumla
En İyi Cevaplar