Çocuğumu; birisi, "Ne mutlu o şehitin ailesine!" desin diye feda etmem! Oğluna kanser olmayıp kanser raporu alanlar bunu demesin bana. Tecavüz... Öldürürüm. O tecavüzcüyüldürürüm ve dönüp arkama bakmam bile.
herşeyde hükümeti suçlamamalı... burada sorumluluk sadece onlarda değil meclisteki her m. vekilinde vardır. muhalefet her boka karşı çıkmaktan başka birşey yapmaz, hükümette kafasına göre takılır... tarafsızca konuşun biraz. tarafsızca düşünün. ölen canlar bizimde canımız heimizin canı. siyasete katmayın şunu...
Biten evliliğimden 2 çocğum var şimdi düşününce 1 tane olması çok daha iyi olurmuş gibi geliyor ama kızımdanda vazgeçemiyorum :D iyiki doğmuş yaffff bitanem benim...
siz savaşı sadece diplomatik olarak birinin ağzından kelime çıkıncamı anlıyorsun soysuzlar orda burada belediyeler özerklik ilan edip şehre pkk getiriyor sen hala savaştamıyız diyorsun kurtuluş savaşında ölen her bir insanın kemiklerini sızlattığın için teşekkür ederim
Bu bir savaş değil bayım bu bir sömürü, asker de vur emri mi var? Siyasilerin teröristleri desteklediği bir hain pusu bu savaş değil, senden öğrenecek değilim. Ayrı dil de konuşuyoruz.
ben birdaha belirtiyim 1071 den beri bu topraklardayız her bir şehidin kemiklerini sızlattığın için tekrar teşekkürler. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır...
En İyi Cevaplar