Numaram babamın adına kayıtlı, babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma gibi bir durum olabilir mi? Hattı kendi üzerime nasıl alabilirim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Numaram babamın adına kayıtlı, babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma gibi bir durum olabilir mi? Hattı kendi üzerime nasıl alabilirim?

Merhaba, bugün aynı durum başımdan geçtiği için taze taze deneyimimi aktarmak istedim.🥰 Operatörünüze göre farklılıklar olabilir fakat genel olarak benzerdir. Yaşı 18'in üzerinde olan herkes hattını kendi üzerine alabilir. Ben size hatt üzerinize almanız için gereken işlemleri sıralayayım.
Öncelikle operatörünüzün yetkili bayisine gitmeniz gerektiğini söylemeliyim. Diğer adımlar ise şu şekilde:
Ben de babamın üzerine olan hattı kendi üzerime almak istemiştim. Kolayca halledilen bir işlem. 💃
cayma ve devir bedelleri ortalama ne kadar mesela hocam? 300-500 ü buluyor mu?
Babanla kalkıp gidiyosun iletişim merkezine nüfus cüzdanlarınızla birlikte devralıyosun öyle ama devir almak 40 50 lira falan onun yerine git yeni hat al daha iyi
hangi hattaysan babanla birlikte avea turkcell ya da vodafone bayine gidiyorsun 40tl gibi bir ücretle kendi üzerine alıyorsun
Bak vodofone müşteri temsilcisinde çalışıyorum bana güven doğru söylüyorum.. baban ve senin iletişim merkezine gidip kimliklerinizi vererek yapmanız gerekir. Hattın yasal sahibi olmadan işlem gerçekleşmez.
Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır. Bunun ücreti yoktur ve yeni hat vergilerini ödersin. Telsiz kullanım. Ruhsatname. Özel iletişim vergisi..
Onlara Vodofone ailesine hos geldiniz demiyorsundur umarım sjsaxkksks
Beraber kullandığınız operatörün şubesine gideceksiniz, oradan hat sahibi değiştirme işlemi yapabilirsiniz. 40-50 TL bir ücreti var diye biliyorum.
Cevap
18Cevap
eğer faturalı ise cayma bedeli çıkıyor şubeye gidin ikinizde yardımcı olurlar
Para vermek gerek bir miktar. Ben yeni numara aldım.
bunu sorduğuna göre kesin yaşın tutuyor para karşılğında üstüne alabiliyorsun
Babanında yanında olması gerekli diye biliyorum. Vodafone şubesine gitmen gerekir.
Kimliğimle gidip kendi üzerime almıştım. Dene istersen
Babanla beraber kimlikleri alıp gideceksiniz bayiye.
Babanin tckimlik fotokopisi ve bir fatura ya da ikametgah ile basvurman gerek
O çok uzun iş ya git kendine yeni hat al daha iyi. :D
babanla birlikte cep merkezlerine gidip üstüne devir alcan
Babanın kimlik fotokopisini götür yeterli.
50 tl vererek alırsın
Yok artık :D
* Baban ile birlikte gidip halledebilirsin.
Alamazsın.. babanın ımzası olmadan..
baban ile birlikte telefoncuya gitmelisin.
Babanızla beraber ilgili bayii'ye giderek anında.
Numara değiştirmek için mi
Evet
Az önce soru sordun zaten
Babanda şöyle değiştirsin
kendi üstüne alman için babanın imszaı lazım.
İkinizde oraya gitmeli
alsan bile babanın haberi olurr
Babam bilecek zaten :)
Alamazsiniz.
Alamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?