Arkadaşlar kargalı baykuşlu sorular soruyorum fakat denk geliyo yapacak birşey yok :) Bir abimizin bahçesinde zamanında yuvadan düşen ve büyütülen beyaz karga bu yıl özgürlüğe salınmış fotoğrafladık yaklaşabildiğimiz kadar :) Şimdi çok bilen arkadaşlar tabi olabilir albino diyecekler bende biliyorum ama ilk gördüğümde çok şaşırmıştım çok güzel bir hayvan. Allahın sanatı her canlı üstünde konuşuyo maşallah.
El bana ait değil yanlış anlaşılmasın ahah :)
Sorum basit daha önce beyaz karga gördünüz mü veya albino başka hangi ilginç hayvanları gördünüz? :)
Sofie'nın Dünyası kitabının arkasında şu söz yazıyor hiç unutmam ; ''beyaz karga görmemiş olsak da, aramaktan vazgeçmemeliliyiz'' diye valla o aklıma geldi şaşırdım şu an
Beyaz kargaya dokunduğum için şanslıyım ozaman kezoların tanrısı kezotales önünde saygıyla eğiliyorum ahah, albino kaya kartalıda görmüştüm malesef delilini sunamıyorum ama kızılcahamam ankarada gördüm
Korkulacak birşeyleri yok elinle bile dokunsan kolay kolay ısırmaz yavrusuna yaklaşmadığın sürece, çoğunlukla haylaz oluyolar yavruları erken uçmayı denediğinden yuvadan düşüyo anneside uçuramıyo malesef oradan geçenlerin başına bela oluyolar yavrusuna çok bağımlı akıllı zeki ve harika bir hayvan
Karga kendini aç bırakmayacak kadar zeki olan nadir kuş türlerinden, gider serçenin yuvasını dağıtır tüneyecek yer bırakmaz onu parçalar yine aç kalmaz üzülme sen :)
Ah şu annelik içgüdüleriniz :) herşeye tatlı diyosunuz ama gerçekten tatlı umarım doğal yaşamda kendine tutunacak bir dal ve hayırlı bir kara eş bulur, albino yavruların Ankara semalarında uçtuğunu görmek istiyoruz :D
En İyi Cevaplar