birazdan okutucam bunları o kadar dedim oolum saf olma diye .. :D
Kınayı kız tarafı mı yapar?
birazdan okutucam bunları o kadar dedim oolum saf olma diye .. :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi çağdayız.. isteyen yapar. bir tarafa da yığmamak lazım.
mekan arayan var ise
a bakabilir. çok güzel organizasyonlar var.
sizin yörenin adeti erkeğin yöresinin adeti nasıldır ona gore karar verilir.
1 kilo kına alıp göndereyim hayrına, sorun çözülsün. Boş ver.
Cevap
10Cevap
Valla bu işin bir Kanunu Yazılsın Türkiye Cumhuriyeti Kına ve Düğün Yapma Kanunu gibi bir şey herkes ona göre düğün yapsın bu ne ya sizde nasıl bizde nasıl insanın sinirleri geriliyor ya hele de farklı köylerse bittin.(Köyler arasında ki fark bile insanı deli ediyor, şehirler bölgeler arası fark insanı intihara sürükler vallaha)
kına dediğin kız evinde yapılır ve kız tarafı karşılar... ayrıca masrafı da tartışılacak kadar yüksek değildir. salonda isteyen her kimse masrafını kendi karşılamalı...
söz ve kına lafı edilmeyecek kadar küçük masraflar olduğu için, masraf konusunda sadece nişan ve düğün ele alınmıştır... kız tarafı sadece nişanı karşılar demek diğer tüm masrafları erkek yapmak zorundadır anlamına gelmiyor yani ;) fakat mecbur değil memnun olurum karşılamaktan, kartım sende kalsın :))
Gelenek olunca işler değişir... konuyla ilgili çok detaylı bilgiye sahip değilim... yine de gelenekler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa kabulümdür ;) söz ağızdan bir kere çıkar geri almak olmaz, kartı da çıkarttım ama dikkatli kullan yoksa geri alırım haberin olsun :D
kına gecesı kız tarafının dugun oglan tarafınındır tabı karsılıklı olan bıse kız tarafının maddı durumu elverıslı degılse erkek tarafının durumu ıyıse ıkısınıde erkek karsılıyabılır...
Söz biz yaptık nişanda biz yaptık yatak odasında biz aldık kız tarafın göreviymiş kınayıda kız tarafı yapar dediler hediyelikleri cerezleri falan her şey beyaz eşya kıza ait denilince babam düğünüde ben yapım dedi😂
kına kız tarafına aittir nerde olursa olsun gerçi yöreye şehre göre değişiklik gösteren yerler olabilir ama bildiğim gördüğüm hep kız tarafı yapar
kına yı erkekler yapar söyle çerezleri bizden alsınlar bizde mutlu olak demi :):):):
aynen para nette :))
kız tarafı ne derse olur ama her iki tarafın karşılaması en mantıklısı.
kız tarafı yapar tabikiii
bizim tarafta öyle kız tarafı yapar
kız tarafı yapar tabi
kız tarafı yapıyor nokta
kiz tarafi planlar, bu heryerde ayni degilmi
bari onu siz yapın be
iki tarafta yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar