Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin. Ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin Anasının kuzusu ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi muaah Kız hepsi seninmiii
Ne deli ne de divaneyim biliyorum sonumu Sanma uğruna viraneyim beğenmedim oyununu Oynama Şıkıdım Oynama Şıkıdım Ah! yanar döner a acaipsin :))))
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin. Ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin Anasının kuzusu ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi muaah Kız hepsi seninmiii
Ne deli ne de divaneyim biliyorum sonumu Sanma uğruna viraneyim beğenmedim oyununu Oynama Şıkıdım Şıkıdım Oynama Şıkıdım Şıkıdım Ah! yanar döner a acaipsin :))))
Hayır öyle bir şarkıları yok grup bu = https://www.youtube.com/watch?v=y5pS5kTGGgI grup bu beyaz saçlı solo gitarist sağ tarafta. google'a cazqui yazarsan bir çok fotoğrafına erişebilirsin. :)
4. okumamda anladim valla Ilkte acaba lezbiyen mi dedim Ikinci de heralde anlamadim bidaha bakayim dedim Uc te kendimizi sordugunu anladim sevgili olarak soruyosun sandim☺☺ Tipimden memnunum degilim desem buyuk nankorluk etmis olurum cok sukur sagligimda yerinde
Kiz zaten kendini sevmiyorsun ki biryerinden de memnun ol hepsi toplama pc gibi kafa ayri sac ayri yuz ayri fizik ayri. Eminim guzelsindir bosver bu tipleri😃
Sence öyleyse sormana gerek yok. Bu konuda bir şey soruyorsan da eleştirimi kabul edeceksin. Sana göre kusursuzsa neden sorma gereği duydun. Kararını vermiş olacaktın zaten. Sence kusursuz olan bence berbat. Ben senin kusursuz olarak görmeni eleştirmiyorsam sen de benim berbat olarak görmemi eleştiremezsin ;)
En İyi Cevaplar