Yalnız bu sadece Türkiye'de ve Türkiye gibi ülkelerde garip karşılanıyor en basitinden bir örnek vereyim Sims oynamıştır bir çoğunuz bir simin çocuğu olunca çocuğa tıklayınca family Kiss gibi bir seçenek çıkıyor ve anne ya da baba çocuğunu dudaktan öpüyor yanaktan öpmek gbi bir seçenek yok aile bireyleri arasında yani gayet normal bir olay bu Avrupa ve o tür yerlerde biraz ön yargıyı gözardı edip düşününce dudaktan öpmek o kadar da yanlış veya garip bir şey değil bence (nefret söylemi aşağılama gibi şeyler yapmayın lütfen yorumlarda)
@IKroo siz de insanların kızıyla ne yaptığıyla uğraşmayın kendileri istediğini yaparlar zaten merak etme hayatım üniversiteyi yurtdışında okuyacağım bu ülkeden ve senin gibilerden olabildiğince hızlı bir şekilde kaçıp kurtulmak istiyorum alın tepe tepe kullanın devlete sayıp sövün sonra yine aynı kişiye oy basın bu saatten sonra adam olmaz bu ülke de insanı da akıllı olan azınlık şansı bulunca kaçsın gitsin zaten
hakan ural gibi birisi cinsellige doymuş oldugu için bence kızını nadir olarak o sekıl öpmesınde sakınca yok ama türkiyede cinsellik tabu oldugu için cinselligi sadece 1kısıyle yasayan kişilerin öpmemesını savunurum.
@obirwefasiz katılıyorum normalde hiç garip olmayan bir olay ama Türkiye gibi her şeyin tabu olduğu bir ülkede insanların bunu anlaması beklenemez zaten
@obirwefasız insanın büyüme şeklinden kaynaklanıyor bence benim ailemde böyle sevgi gösterileri yoktu ama ben batı kültürüyle fazla içli dışlı olmuş biri olduğum için gayet normal geliyor mesela Budistlere göre saç boyatmak da günah ve gayet ayıp buluyorlar küçüklükten beri kafalarına sokuluyor bu ama başka ülkelere bakınca gayet normal 15 yaşında kızlar boyuyor saçlarını kültür ve ortam çok önemli
bu 2 senelik bir haber ama yeni değil halk içinde de var böyle öpenler geçen birisi gene paylaştı şok oldum yaa ben desteklemiyorum cidden namahrem çünkü
Babasi kizini opuyosa namusla ne alaka? Tamam bize hos gelmeyebilir ama onlar baba ve kiz. Istediklerini yapabilirler. Namuslarini biz ölçecek degiliz.
Eee sevişmiyolar ya. Babası adı üstünde dudağına öpücük kondurmuş sadece. Bazıları ahlaki bulmayabilir ama abartmaya gerek yok sanki sevişiyolarmış gibi bir izlenim vermemek lazım. Kendi kızını öpüyor ha dudak ha yanak ben hor görmüyorum hatta sevgi dolu :) Batıda anne oğlunu dudaktan öpüyor kaç kez gördüm. Çokta abartmayın
En İyi Cevaplar