.
İlla sarışın denilince akla hemen mavi göz geliyor ne yani sarışın kahverengi gözlü olamazmı?
.
sarrışınlık geninormalde renkli gözle birlikte seyreder genetik çaprazlamada.. sapsarı bir kızın kahverengi gözlü olması genetik olarak imkansızdır.. açık kumrallıkta olabilir ama. ya da onbinde bir genetik hata ile mümkündür.. ama gerçek bir sarışın kahverengi gözlü olamaz.. daha önce bir makalede okumuştum bunu.
Ya yürü git benim kardeşim bebekten sapsarıydı ama koyu kahve gözleri var. simdide sarı ama çok sarı degil
bebeklik sarısı önemli değil.. açık kumrallarda kahverengi göz olabilir diye yazmıştım zaten.. ve sarışınlığı iyi bilmiyorsun sanırım.. sarışınlık isveçliler gibisarı olana denir.. gerisi açık kumraldır.. bana yürü git diyebilirsin.. araştır internette.. makaleleri var.. ama bildiğin sarıysa o kişinin saçları.. o zaman çok nadir görülen bir genetik anomali sonucudur.. araştırmadan insanlara yürü git demeyin.. ama normal şartlarda gerçek sarışının kahverengi gözleri olamaz. tabi a. ık kumralı sarışın diye kakalamıyorsan.
Ya çok şey yazmışsın da boş yazmışsın çocuğun kılları falan sapsarı hayla bebekkende güneş gibi sapsarıydı
Kızılların çilli olması, esmerlerin de kıllı olması kadar birbiriyle bütünleşmiş iki özellik. İstisnaları az.
tabi ki olabilir. her özellik farklı genler ile taşınır. mavi göz ve sarı saçın genelde beraber olmasının nedeni iki ozelliginde resesif ozellikler olması ve bu resesif genlerin her hem anne hem de babada olmasıdır
Aynen ya mesela ben mavi gözlü değilim diye şanssız mıyım şimdi maviden de güzel renkler var
Cevap
13Cevap
Dolu var neden olmasın hatta gorduklerimden bir tanesi İstanbuldaki en güzel kızlardan biriydi ipek gibi kullu sarı saçları hafif bronz teni çok güzel kocaman kahverengi gözleri vardı. Doğuştan böyle birisiydi
Sarışın kahverengi gözlü çok arkadaşım var veya esmer yeşil gözlü aha bizim erdem var orda esmer mavi gözlü
iki gun once beraber oldugum bayan gercek sarısın ve kahverengi gözlüydü
Sarışın denilince aklıma sarı saç geliyor neden mavi göz gelsin
olabilir. ne alakası var... ama genelde isteyenler sarışınlıkla mavi gözü bir arada istiyor.
Zevk meselesi tabi ki olur ama şahsen bende sarı saç deyince mavi göz derim kahverengi demem
Valla onu bilmiyorumda sarışın kara kaşlı oluyo. Çokta kötü oluyo hemde
ben sarışın sevmem esmer olacak kız dediğin :P
olmaz ben yeşil gözlüyüm mesela :P
Benim Gibi Lens Tak :D
Doğru söylüyorsun ahaha
Bakarız oda olur nefes alıyorsa :d
Takdiri İlahi , saçmalamayı kes lütfen 😊
Senin gözler kahve herhalde :)
Ela da olur mesela. olur neden olmasınn
Gönlü güzel olsun gözler farketmez
Olur bence:)
Ben öyleyim.