çünkü bu hiçbir şeye yaramıyor.
Abim şerefsizin teki lütfen napabilirim?
çünkü bu hiçbir şeye yaramıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer anne ve babana ergen gbi ağlaya zırlaya değil de bir yetişkin olarak sakince her şeyi anlat
bu durumun taciz düzeyine geldiğini 22 yaşında bir adamın bir kadının özel eşyalarının karıştırılmasının sapıklık düzeyinde olduğunu anlat
kıskanma, koruma belli bir düzeyde kalır
"evde abimle tek başıma kaldığımda rahatsız oluyorum" de akılları balarına gelir
eğer abine müdahale etmiyolarsa biraz para biriktir,3-5 gün evi terket otelde kal
bir toparlasınlar kendilerini
Çok doğru diyorsun be ablacim 😔
konuştum konuştum ama dinlemedi e koca adam. korumasını gerektirecek bir duruma mahal bile vermiyorum tutucu bir ailem var erkeklerle hiç aram yok bu yüzden Hani şikayetçi değilim bundan ama sen durumu anla diye söyledim. annem babam yardimci olmuyor evden kacsam şaka maka müge anliya çıkarım vaziyet bu
Yeminle aynı abim. Kötü birşeyler yapmamdan korkuyor ama öyle şeyler yapacak bir kız değilim bunu anlamıyor çevreye güvenmiyormuş. Günlüğümü benim de okumuştu facebook hesabımı silmişti her b*kuma karışıyor kendi de kızlara bakmayan biri olsa canım yanmayacak hem yapacağını yapıyor hem kardeşini ablasını korumaya çalışıyor salak
Ya konuda bir güvensizlik veriyo olamam herhalde. biz genel olarak mutaassip bir aileyiz abim üniversitede ateist olmaya yaklaştı o ayrı ama korkuyorum kendimi kesicem çok bunaldim
Yok bee saçmalama evlenir gider yakında zaten
ömrümden ömür aldıktan sonra
Üzgünüm ama çaresi yok. Ben ağlıyorum bazen çok üstüme gelince o zaman iyi davranıyor üzülüyor sende dene :D
senın yapacagın tek şey abını cok sevdıgın aile buyugugune mesela amca dayı hala teyze ama aılede sözu gecen ve senın ona cok guvendıgın bırı derdını sakınce anlat cok bunaldıgını dayanamadıgını soyle o kışı de abınle konuşşsun ciddi olarak belkı yola gelır ama once anne babanlada konuşabışırsın konuşurken ne kadar cıddı oldugunu soyle onlara benım aklıma ınan bu geldı allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Allah yardimcin olsun ya. Harbiden pislikmis. Kendi elalemin kiziyla kimbilir neler yapiyo. Yardim edin diyosun da sence nasil yapabiliriz bunu. Ne gelicek elimizden. Sen dua et de erkenden evlensin gitsin evden. Ancak o zaman rahat edersin ya da sen üniversiteye falan gidersen yine ancak rahat edersin
Bu yıl üniversiteye başlıcam ama ilde kazandım yine kurtulamicam bundan keşke bir çaresi olsa ben evlenicem bu gidişle 😟
Ayni sehirden üniversite kazandiysan zulüm devam edicek desene. EİG sectigin arkadasin fikri iyimis. Onu dene bence
Cevap
23Cevap
Sana guvenmesini sagla
cokta haksiz sayilmaz seni korumaya calisiyor benim de kardesim var. Senin abin kadar degilde bende goz kulak olmaya calisiyorum. belli bir guven verirsen o da o kadar kircalamaz hayatini
inan şüphe duyacağı, duyması gereken hiçbişey yapmıyorum
:\ bir özelinin olmaması kötü bir durum.. aynı evde yaşıyosun çözüm olarak saklasan işe yaramaz konuşsan denemişindir ztn.. yapacak bişeyin yok alacan sopayı kafasına kafasına geçirecen
konuşmaya çalış anlat aklından geçenleri bu yaptığın doğru değil de ailenden de destek istersin bu konuda güvensizlik hissettiriyorsn ben üzülüyorm abi de
kesin bir şey saklıyordur onu bul koz olarak kullan. direkt tehdit etme. bildiğini belli etme ama o farkına varsın
İlk önce Abine argo kelime kullanma o senin Abin. İyiliğini düşünüyor demek ki ya da bir bildiği var ki o kadar üstüne düşünüyor. Rahatsızsan annene babana söyle, mutlaka biri bir şey yapar-yapmalı.
yanlış yaptığım hiçbi husus yok. abilerin killanabilecegi herhangi bir şeyi asla asla yapmıyorum. karaktersizlik
Yanlış şeyler yapıyorsun demedim demek ki şüphelendiği bir şeyler var ya da fazla maço. Git söyle babana
Sende günlüğüne yaz abinin yaptığı hareketleri bundan hoşnut olmadığını onu sevdiğini fakat böyle davrandikca ondan sogudugunu felan yaz okumasını sağla buda olmazsa annenle konuş o onunla uygun bir dille konuşur
anlayacak olsa amenna.
aynen bu şekilde benim bir abim şerefsizlik yapıyor diye yazayım mi
Ona bir sevgili bul, gozu ondan baskasini görmesin... baska turlu kurtulamazsin..
Annene babana söyle. Abin diye sana saygısızca davranmaya hakkı yok.
söyledim. söylendi. Sonuç: YOK
Abine serefsiz demede, yaptigi normal degilmis gercekten.. annene soyle
Sende onunla ilgili herşeye burnunu sok yorum yap böylelikle yaptığının hoş olmadığını anlar:)
Kendisi bir yanlış yapiyor demek ki, aynisini senden de bekliyor
Nasil bir abiymis o ya. Tartis biraz abinle. Susma.
Cok zor isin serefsiz kendini be b*k saniyor hayatina bu kadar mudahile ediyor
Senin abinin götüne yanan odun sokmak lazım yanan kısmıda dışarda bırakcan ki kimse çıkaramasın
Abinin psikolojik sorunlari var, annenle bu durumu konusman gerekiyor. Tesrtturlumusun bu kadar ustune variyor senin?
Evet mutaassip bir aileyiz aslında ama abim ateist. o dinden yapmıyor anlayacağın
Tamam, anneni cozum soylemistim. Ona anlatip sorunlarimdan neden bahsetmyorsun ki?
annem babamla konuştum. onlarda konuştular
Acik konusmak gerekirse, O ortamdan kurtulmanin yolu is hayati diyecegim ama ailen is hayatinda da rahat birakmaz. Evlilik dusunmuylr musun, erkegin sana sahip cikar boylece yuvani kurarsin.
üniversiteye başlıyorum
Hmm, ozur. Pekala uni. baslayinca zaten uzaklasmayacak misin memleketinde mi kazandin okulunu
Aynen öyle. arıza devam yani
Abin sorunluda olsa genc hanima seresfsiz gibi kelimleeri hic yakistiramiyorum..
Sen agzini ve kendini bozmamalisin bence, elbette okul bitene kadae evlenir ve hayatina bakarsin. Neredensin sen kucuk hanim
abin kızlarıaltına alma derdinde olugu için. acaba benim kardeşimi kim altına almak istiyor die didiklio piç
Onun için yağsız bir kazık hazırla..
Babana ve annene söyle.
Sen de onun odasını karıştır.
Onun özeli yok
İzin verme odanı kilitle sende
Hee odamı kilitliyim zaten izin verdiğim icin karıştırıyor ben karıştırmasini istiyorum teallam
Bütün abiler öyle canım boş ver geç
Demek ki ona guvence vermemişssin
Sende aynı kafadasin demek yazık size
demek ki haklıymıs
Seninle kafayı bozmuş o. Psikolojisi bozuk galiba
Aylene soyle aylen uyarmasi lazim
Psikopat abin için yapıcak bir şey yok
Babana soyle tokatlasin abini
Çok tutucu abin var, evlenmeden rahat koymaz.
Abini acilen evlendirmelisiniz?
nesil kötü abin haklı
kardeşinin bokuna kadar karıştırmak ha evet çok haklı brovo sanada
az bile yapıyormuş
Inşallah karindan çekersin o zaman
evlenen kim
birinden çekersin işte. karindan olmasını tercih ederim
yok rahatım o konuda merak etme
Bu yuzden serefsiz mi oluyor?
ajan ruhu var adam da.
Ic camasirlarina falan bakiyormu?
Sevgilisi varsa onla konuş o halleder :)
odada işin bitince kapıyı kitle girmesin odana
Kıskanıyor...
harbiden şerefsizmiş
git döv
Abiye serefsiz denilmez seni dusunuyor oda
Ya konuşma daha soruyu okumamis allah cezanizi versin sizin al sana exper!
Su kizi anlayin l*n biraz
kız dayanışması haklısın yasın buyuk özgür olman gerek ama elden ne gelir ki?
ailene anlat :)
Babana söle
Ailemle paylas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar