+1 yılBir sorum cidden var :D
Şimdi siz birbirinizi kıskanıyor musunuz? Yani kıskanıyorsanız hangi cinsten? İkisinden de mi yoksa, o zaman zor olmuyor mu?
Sıktıysam özür dilerim :/05 Yorumla
Soran+1 yılBir kızı kiskanmam için Sevdiğime yakın olması lazım. Ki sevsiklerim sadece gayler olduğundan o kızı kiskanmam. Ama bir erkek Sevdiğime yanasiyorsa ister istemez kıskançlık oluyor :)
- +1 yıl
sevdiğim diyor ya hey allahım nelere kadirsin :D çok tuhaf
Soran+1 yılTuhaf gelebilir. Ama kötü bakış açısıyla yaklaşmayın. Kalp bu :)
- +1 yıl
Ben saygı duyuyorum çünkü bir tanıdığım vardı ama ona soramıyordum ayıp olmasın diye. Kızda sevgilisi olan kızı başka bir erkekle aldattı pis hain :/
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileniz bu durum hakkında ne düşünüyor? Arkadaş çevreniz her kesimden mi yoksa hepsi sizin gibi farklı tercihlerdemi?
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem beni bilmiyorlar. Ama modern bir yapıda olduklarından saygililar. Soylememe sebebimse tamamen bana uzulecek olmaları :)
Cevap sahibi+1 yılKendini ne zaman bu şekilde hissetmeye başladın? Bunu nasıl fark ettin? Hiç kendine kızdığın oldu mu ya da bu halinden memnun musun?
Soran+1 yılKendime kizamiyorum çünkü bu benim suxum değil. Ama hayata ve evrene kiziyorum. Tabi kide diya doya aşkını yaşayabilmek en iyisi ama su an bunu hissediyorum ve değiştirme şansım yok :) uzgunum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim cevapların için. On yargım yok :) dilerim mutlu olursun:)
+1 yılkanka homofobik bir insan degilim ama escinsel erkeklerin agızlarını yavsatarak konusmasına acaip kıl oluyorum asırı itici neden boyle bu durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar bazıları ben gayet erkeksiyim mesela. Bu tercih meselesi ama onlara bende gıcık oluyorum :)
- +1 yıl
tamam tercihlere elimden geldigince saygı duyarım ama anadan dogma kadınlar bile bu sekilde konusmuyorlar neyi kanıtlamaya calısıyorlar onu cozemiyorum.
Soran+1 yılOnlar kendilerini gösterme çabası içinde olanlar. Daha çok cinsel amaçla hareket eden gaylerin hareketleridir :)
erkekleri mi arzuluyorsun bu resmi görünce ne hissediyorsun?
galeri8.uludagsozluk.com/.../...-olması_586547.jpg019 Yorumla
Soran+1 yılBu resim bana gerçekleşmesi zor bir hayalimi getiriyor sadece. Aşk ve sevgiyle bakan bir adam. Ve evet erkekleri degil sadece sevdiğimiz ve vay olduğuna kanaat getirsiggim erkeği arzuluyorum.
- +1 yıl
Cinsiyet değiştirmeyi düşünüyormusun? Bu adam çok Seksi bir kadına döndü
i4.liverpoolecho.co.uk/.../...ns-460-253918168.jpg
Soran+1 yılHayır ben erkej olarak DOĞDUM. Ve tam bir erkeğin. Korumaciyim erkek adamım ve asla kadın gibi davranmiyorum. Tek farklılığın erkeklerden hoslanmam :)
Soran+1 yılAsla benim hakkında yorum yapılmasını sevmem kadinra karşı hiç ama hiç ilgim yok tamamen gayim :)
Soran+1 yılŞöyleki bu erkek, arkadasimsa yanı kankam dediğim heteroseksüel biriyse hayır birşey hissetmem çünkü o adam kardesimdir. Ama sevdiğim biriyse ve homoseksuelse hissederim :)
Soran+1 yılTabiki de sarılmak istedim öpmek istedim. Ama bu saf duyvulardi. Agladigim ve gerçekten uzuldugum oldu. Hatta hep keşke ona sevgimin ne kadar olduğunu gosterebilsem siye düşünüyordum. Çünkü gecekten çok ama com sevdiğim olmuştu
Soran+1 yılİyyy Nil erkoclar mi onlar iggrenc varlıklar ggaylik o degil. Travestiler ve dönmeler onlar sacnalik gaylik kadın gibi olmak veya erkek gibi olmak değil. Gay olmak sadece kendi cinsine aşık olmak demek onlar insana gire değişen şeyler. Gayligin kazandırdığı şeyler var tabi sevecen olmak sempatik olmak magazin modaya ilgi felan. Ama bu erkekligimi değiştirmez. O istisna hayvanlara da bakmayın siz :)
Soran+1 yılYa ben bu kadar kadınsı olmaya karşıyım yanı o zaman direkt kadın olsunlar. Onlar yüzünden gayim denilince herkes kadinmis gibi davranıyor bu yanlış bir kanı. Tam anlamıyla erkeğin ama sadece erkek seviyorum. Hepsi bu.
Soran+1 yılBu yüzden onları sevmiyorum Hakkan Almaya Fatih Ürek Bülent ersoy sevmediğim kişiler :) Ricky Martini severim ama
Soran+1 yılEğer seviyorsa tabiki. Dudaklarını öpmesi hosuma gider. Ama bana bir erkeğin sadece vozlerime bakıp seni seviyorum demsside fazlasıyla yetiyor. Ve zaten her önüme gelenle opusrcek değilim. Önemli olan gerçekten sevmesi.
Soran+1 yılNe diyim abi :) senin bilecegin iş. Allah düşmanına böyle dert vermesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hep gay bir arkadasim olmasini istemisimdir :D arkadasim olur musun? :D dedikodu yapariz :D
013 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım var :) ve oda senin gibi erkek dedikodu yapıyoruz modayı ölümüne takip ediyorum. Ona tavsiyeler veriyorum burx yorumu yapıyoruz. Gayler sevilmeye muhtaç olduklarından sevgi gösteren sevgi verirler. Ayrıca bir kızı kiskanmadigi için iyi bir dost olabilir. Cinsel açıdansa sorun teskile tmez :)
Soran+1 yılİnternet üzerinden arkadaşlık saçma geliyor :) seni kırmak istemem. Ama yaşım küçük hemde bayaa :)
Soran+1 yıl27+3:3+6 :)
Soran+1 yıl39 mu O. o matematiğin çok kötü sjjs
Soran+1 yıl27 ile 3 u topla üçe bol sonra altı ekle 39 mu çıkıyor djsj
Soran+1 yılEvet shsj
- +1 yıl
Wow benle yasitmis
Ben bir heteroseksüelim vay gaylara erkek oldgumu soyledgm halde ısrarla yavsiyorlar bu sizin kotu gorunmenzdeki temel sebeplerden
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapanlar var :) Ama herkes öyle değil ;) Kardeşimiz gibi görüyoruz sizi
+1 yıltürkiyede ortalama kaç kişisinizdir. boşta kalan kız sayısını öğrenmek için soruyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhaha iyi espiriydi. Ayrıca açık olan belki milyon erkek var ve bunun yanında gizli olanlarda var tabi ;)
Mesela hetero her arkadaşına değişik gözle bakıyor musun? Yoksa biz eşcinsel olmayan insanlar gibi ilişkin mi oluyor? :D
08 Yorumla
Soran+1 yılTabi kide iliskim oluyor. Sapik değiliz escinseliz. Bu her erkeğe sulanmamizi veya yanlış syyker dusunmemizi gerektirmez. 6 senedir kankam olan çocuk yanında uzaniyorum sariliyoruz ama kardesimden başka bisey değil. Ve asla ne olursa olsun öyle bir şey hissetmem de zaten.
Soran+1 yılErkek arkadaşa acilamiyoruz. Çünkü onun senden kaçması gibi bir durum oluyor. ya da sen öyle hissetmesen bile konuşurken veya sakalasirken dokunduğunda o direkt yanlış anlıyor ve artık herşey göze batıyor. Ki zaten çoğu erkek bunu duyunca arkadaşlığı bitiriyor. Oysa bence en iyi arkadasliklardan biri olabilir.
Soran+1 yılYa ben onu da anlamıyorum yanı kızlar birbirine sevgilerini o kadar gösteriyorlardı neden erkekler sarilmiyor? Cinsel olarak algılama yanı dostluk kardeşlik neden sadece lafta. Sevgi göstermede kimseyi samimi bulamıyoruz. Sarılın. Sarilmaktan bisey olmaz. Hemen her sarılana da gay lafını yapıştırma yin. ;)
Soran+1 yılOlabilir :)
Yaw bir sey sorayim dedim ama herkes sormus zaten nasil bu duruma geldin yazik sanada toplumada islamdabuyaptigin haram hangi dine mensupsun
04 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanım ve yaptığımın haram olmadığını düşünüyorum. Çünkü hissettiklerini hissetmeden bu duyguyu anlayamazsın. Bu tanrının bana verdiği bir ceza veya bir imtihan değil. Cinsel bir birleşme sonucu bir canlı uretemeyiz belki ama sevgi verebiliyoruz birbirimzs. Ve çoğu kişinin dusundugunun aksine bizde aşık oluyoruz. Dinle cinsel yaşamı ve aşkı karıştırmak bana pekte mantıklı gelmiyor. Ve bazı şeylerin tamamen uydurma olduğunu düşünüyorum. Yine de inandığın seyler sana bizim şeytan olduğumuzu veya yargılanan gerektiğini söylüyorsa hiç durma :)
Soran+1 yılİslam çok umrumda değil dostum. Ben bitek tanrıya inanirim. O kitabın değişmeden günümüze geldiğine inanıp kenxilerins eziyet eden insanlardan değilim. Ayrıca din konusunu açmak istemiyorum. Bana kavimden kitaptan bahsetmekte. Bilimsel konuş. Geri kafalilim yapma yapacaksanda lütfen muhattap olmayalım arkadaşım çünkü kırnak ve kırılmak istemem.
+1 yılmerhaba ben lezbiyenim ama daha once hic sevgilim olmadi mesela hoslandim ama ters tepki olur diye acilamadim vs
yani o lez olmayabilir ters bir sey diyebilir nasil baslayabilirim ilişkiye nasil anlarim lez olduğunu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTravestilere çok hayranım bende. Becerirken sallanan p*nisi izlerken duyduğum zevk inanılmaz. Siz aktif misiniz yoksa pasif mi? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSapıkça bir yorum olmuş ve cinsel tercihim sizi maalesef ilgilendirmiyor
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargım yok. Sorumda. Herkes kendinden sorumludur. Hesap verecek olan ben değilim...
03 Yorumla
Soran+1 yılHesap konusuna guluyorum. Bunu yasaklayan tanrı beni neden böyle yaratsin ki :)
- +1 yıl
Seni yaratan benide yarattı ruh üfledi bedenimize. Nefsimizi bize verdi terbiye et diye. Sen seçimini ondan yana kullandın ben diğer yana... Herşeyi yapıpta allah beni böyle yaratmış diyip kenara çekilmek yanlıştır. Hesap gününe gülersin gülmezsin oda sana kalmış. Ben günahsızım demem lakin başkasının günahından hesap sorulmayacağım. Allah beni böyle yarattı demedm allah böyle istediği için böyleyim dedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiye giriyor musun? Çok özel olmassa eğer. çünkü burdan devam edeceğim eğer yanıtlamak istemezsen ve sıkmadıysam, bir sorum daha var.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanı iliski durumu özel tabi. Ama şöyle soyleyim iliski sevdiğin insanla oluyor. Ve bağlılık suresincede bu hep böyle devam ediyor. Eş gibi yanı.
Cevap sahibi+1 yılseni dışlamak amacım değil sadece görüşümü söyleyeceğim. Biliyorsun bu günah bir şey. Hiç değişmeye çabaladığın oldu mu?
Soran+1 yılEvet oldu. Ama bu mümkün değil. Ve mantıken tanrının seni hiç degisemeyecegin bir biçimde yaratması ve gunah sayması saçma olur. Eğer bu bir tercih olsaydı ve yapmak günah sayilsaydi anlardim elbet. Ama su an sen nasıl kızları sevemiyorsan bende sevmiyorum.
+1 yılbir önyargım yok istediğini yaşama hakkı var herkesin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçmi bir kadına karsı hislerin duyguların derinleşmedi?
020 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla. Sonuçta kalbim bir tek erkekler için çarpıyor
Cevap sahibi+1 yılçok garip :/ neden böylesin ya üzülüyorum
Soran+1 yılBende üzülüyorum :)
Cevap sahibi+1 yılpeki kaç yasında bu durumun farkına vardın hiç m bir kadınla denemedin ya da hiç cinsel anlamda yaklasmadınmı
Soran+1 yılSen su an bir kadınla olmadan lezbiyen olup olmadığını nerden biliyorsun :) sorduğun sorunun cevabını umarım almissindir. Yaşım 18 :)
Cevap sahibi+1 yılben asla bir kadınla olmam iğrenc
Soran+1 yılAynen bende bir kadınla olmam iğrenç :)
Cevap sahibi+1 yılozaman sen bir kadınsın :D
Soran+1 yılNe alaka ya :)
Soran+1 yılGaylerin hepsi kadın ozaman çünkü hepsi kadınlardan igrenoyor?
Cevap sahibi+1 yılbizde sizden iğrenıyoruz
Soran+1 yılTeşekkürler :) ama inan bana kız arkadaşlarımın çoğu hayranlıkla prsime yapisiyorlar. Gayler kadınlari kendilerine hayran birakabilme konusunda iyidirler ama cinselljkte hayır. Sen igrenebilrisn. Ama çoğu kızda gayleri fazlasıyla seviyor. Ve kızlarla gaylerden iyi dostluklar çıkıyor ;)
Cevap sahibi+1 yılya dostluk konusunda arkadaşlık konusunda olablr belkı bende öyle bir arkdaş isterm ama iğrenme durumu o cinsellk konusunda ne blmya farklı gliyor beni yanlıs anlama kırmak istemem seni.
Soran+1 yılYa bu doğal çünkü bize de siz farklı geliyorsunuz. Ben de sizin iliskilerinizden hoslanmiyorjm. Ama sonuçta zaten bir gayle bir kadın ilişkiye girmeyecek. O yüzde. İlişkiyi bir kenara bırakıp sadece kişiliğe yönelik konuşmam lazım. Modaya olan ilgim ve bilgim astroloji ve birçok konu müzik magazin... Kızlar bunları dinlemek için yanından ayrilmiyorlar. Ayrıca arada kıskançlık olmuyor. Ve birbirimizi gerçekten seviyoruz çünkü gayler duygusal oluyorlar. Ve bir kız yanında yakışıklı erkek olmasını siter dost olsa dahi. Ve gaylerin çoğu inanılmaz bakımlı ve yakışıklıdır yanı olumlu çok yanimiz var :)
Cevap sahibi+1 yılvalla bilmiyorum size saçmamı geliyor simdi kız ve erkek :D
Soran+1 yılEvet shsj
Soran+1 yılYanı saçma değil ama o ne kadar nofmalse bizimkide k kadar normal geliyor jsjs
Cevap sahibi+1 yılaman ya herkes kafasına göre takılsın banane :D
Soran+1 yılHerkesten xuymak istediğim laf bu iste hdjs
Cevap sahibi+1 yıl:D hayat senin hayatın hocam ne yaparsan yap
5 musluk 1 havuzu 28 saatte dolduruyorsa 1 musluk aynı havuzu kaç senede doldurur?
02 Yorumla- +1 yıl
648×10^-6 yıl
Gay olmayan birine aşık oldunmu?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama konuşması veya temasim olmadı uzaktan sevdim ve geçmesini bekledim.
Soran+1 yılÇok zor çünkü siz belki çok yakışıklı birini veya evli birini ulaşılması zor birini sevseniz dahi, bir olasilginiz oluyor. Çünkü sizi sevme ihtimali var. Ama bizim öyle bir şansımız yok heleki omzuna dokunup kardeşim dediği anda yikiliyoruz :)
Soran+1 yılBilen kız arkadaşlarım var ve en iyi dost oldugumu söylüyorlar her konuda bilgi sahibi oluyoruz moda burç giyim aşk ve bu onların yararına oluyor. Ayrıca çokta iyi dostlariz :)
Soran+1 yılEvet :)
+1 yılhiç bir kadına aşık olmadın mı yani?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır o zaman gay olmazdim :)
- +1 yıl
peki erkeğe aşık oldun mu?
Soran+1 yılEvet ağladığım ve çok sevdiğim oldu.
Arkadslarna yan gozle baktin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla. Sadece arkadaş değil homo olduğunu düşünmediklerime han gozle bakmam. Yanı hoslanti olur ama asla dokunmak veya cinsel düşünce olmuyor tamamen saf duugular
hiç kadınla yattın mı
018 Yorumla
Soran+1 yılTabikide hayır sapik değilim :) escinsleim. Tercihlerim doğrultusunda hareket ediyorum.
Soran+1 yılTesekkur ederim sana nasıl o kötü geliyorsa banada seninkiler kötü ggeliyor.
- +1 yıl
Kardeş ben eşcinsellik konusunda çok araştırdım. Millete yanlış bilgi verme, genetik olduğu ispatlanamadı. Eşcinsellik geni hala bulunamadı. Fakat heteroseksüelliğin geni ise var. Genetik bozukluk dersen bir yerde katılırım. Fakat oda ispatlanmadı. Genetik olsa bile dna na göre hormonların salgılanacak. Bunun için zamanında gereken yapılacak. Fakat ilişki yaşamışsa eşcinsel birey artık dönüşü yok
Soran+1 yılBen genetik demedim doğuştan gelen bir duygu dedim :) Yetiştirilme tarzı veya maruz kaldığını ortamlardan korkularsan vve korunma duygusundan da oluşabilen bir şey. Her ne olursa olsun umrumdada değil. Sonuç olarak bu benim tercihim değil. Hissediyorum ve bu hissi asla degistiremiyorum. Bir çok kez denedim ayrıca...
- +1 yıl
KArdeş hormonlar olmadan duygu mu olur. Testesteron salgılanmadan önce ben kızları döverdim:) Bırak bu işleri. Ben sana kızmıyorum. Bu durumu çok normalleştirenlere ayar oluyorum. Testesteron olmasa ben kızların yanından geçmem ki o kdar sevmiyorum kadın milletini. Psikolojik etki yadsınamaz fakat sadece psikoloji değil hormonlar çok daha etkili. Fakat psikolojik olarak eşcinsel birey ilişkiye girmişse artık dönüşü yok bundan eminim. Ailelerin büyük hatası var. Kendilerine yediremiyorlar doktora götürmüyorlar. Erken dönemde yakalanması lazım bunun. Aksi halde zor oluyor
Soran+1 yılHaklisin bsiey diyemem ama çocuk bunu erken dönemde soyleyemiyir hatta hiç söyleniyor. Ve bu bir sure sonra bir karakter oluyor. Bir ruh oluyor. Yanı adım gibi annem gibi babam gibi buda bana ait olan bir şey. Bundan kopmam imkânsız. Sadece ke dimi kandiririm veya uzaklasirim heosi bu. Belki ergenliğe girmeden psikolojik bir tedavi olsa olabilirdi ama su an hiç sanmam :)
- +1 yıl
ergenlikten önce hormonlarına bakılıp hormon takviyesi yapılabilirdi. Hormonların normalse psikolojik olarak iyi eğitilmen için ailen terapiye alınırdı. Fakat artık çok geç olduğu belli. Ben önyargıyla bakmıyorum. Sana dini önyargılarla yaklaşanlara bakıp dinden çıkma. Bende müslümanım ama yadırgamıyorum. Sadece bu durumun normalleştirilmesine karşıyım. Her insan kendi yaşadıklarıyla yargılanacak. İlişkiye de girsen kafir olmazsın. İnsan yaptığının günah olduğunu bildikçe kafir olmaz. Ondan dolayı hayat senin, tercih senin. Hiçbir öneride bulunmuyorum bu konuda kendin zaten araştırmışsındır gerekli şeyleri fakat insanların lafına bakma
Soran+1 yılYapılan araştırmalara gore gaylere hormon takviyesi yapılınca daha çok gaysel hareket olusuyormus. Yanı daha bunun bilimsel çözümü olması ayrıca dine bakış acim farkli tanrıya karşı sorumluluklarını yerine getiriyorum iyi bir insan oluyorum ve herkes tarafından seviliyorum. Dinim var mı yok mu beni böyle kabul eder mi bilemem. Ama eğer tanrı varsa ve adil biriyse benim gibi birini cezalandıracağına sanmam bu yüzde. İçim rahay :)
Soran+1 yılYanı en azından bizdd tecavuz sapıklık felan yok. Hem içimizde belki birazda kadunsal bir ruh olduğundan heoimiz çok duyhusaliz. Ve sevgiye i kadar acizki sevdikmi tam seviyoruz herkesi. Gay insanlara bak hep renkli kişilikleri vardır. Çünkü hayata bakış acimiz çok farklı. Bizi anlasalar zararsız olduğumuzu bilirler :)
Soran+1 yılTemkinli yaklaşmak ayrı oldurulsunler yok edilsinler hapse atilsknlar onlar şeytan onlar insan değil demek farklı.
Eğer sen insansan, bir kalbin ve bir beynin varsa bunları kullanarak hareket etmeyi öğren. Dünyadaki hangi kitap olursa olsun bana yaşlı bir kadını dovmemi emretse asla ve asla onu dinlemem. İnsanlarında bir kitaba bakarak bize kin duymaları korkunç.
Soran+1 yılOnu biliyorum o manada söylemedim. Ama bunun yasak olmasını söylediği için kin beslemek saçma. Ve kimse kusura bakmasını ama imtihan Demeyin bana! Ben dünyaya bir kez geliyorum. Ve eğer birini sevemiyceksem ve sevisemeyeceksem bu dünyanın anlamı yok. Eğer cezaysada cezasını çekerim. Ama beni böyle yaratan tanrının bu yüzden beni cezalandırması fazla aptalca!
Soran+1 yılVe ben bunhnsadece insan uydurması olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Hocam bak seni insanlar yargılamayacak bunu unutma. Yobazların yüzünden dinden çıkma. Müslüman zina yapmıyor mu yapıyor. Yaptığın şeyin haram olduğunu bilirsen dinden çıkmazsın. Elbetteki herkesin yargılanması farklı olacak. Gözleri görmeyen ne kadar insan var, hepsi dinden çıksın o zman. Bahsedilen lut kavminde topluma yayılmış bir durum vardı. Bireysellikte öte lanetlenen bu. Bak ben seni yargılamıyorum. Çümkü uarın çocuğum da eşcinsel olabilir. Senin babanda senin eşcinsel olacağını istemezdi büyük ihtimal ama sen eşcinsel oldun. Dediğim gibi yaptığının haram olduğunu bilirsen dinden çıkmazsın. Sizi bu derece dışlayıp bu hale getirenlerin Allah belasını versin
Soran+1 yılSevgilerimle abim bir kardeşin olarak seni opuyorum keşke herkes senin gibi olsa :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenebiliyor musunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu inan çok isterdim hep sapikliklarda biterdi. Ama su an için ülkemizde hayır :)
Cevap sahibi+1 yılEşcinsellik tam olarak ne peki? Ciddi anlamda bilmiyorum? Ve heteroseksüellik ve biseksüellik?
Cevap sahibi+1 yılBu arada yargılamıyorum yanlış anlama
Soran+1 yılSadece erkeklere ilgi duyuyorum eşcinsellik bu. Hetero senin gibiler :) bir seksüel ise iki cinse ilgi duyanlar hepsj bu
Cevap sahibi+1 yılHetero benim gibiler derken yani kadın-erkek ilişkisi mi sadece? :) eşcinselliğin diğer adı gay demi o zaman aynı şey?
Soran+1 yılEvet hetero kadın erkek ve eşcinsellik gaylik:)
Cevap sahibi+1 yılCevapladığın için teşekkürler herşey gönlünce olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden eşcinselsin ve pasif misin aktif mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEşcinsellik bir seçim değil doğuştan gelen bisey. İnan böyle olmak istemezdim ama bundan şikayetçi de değilim. Çünkü sevdiimize zor ulaştığımız için gerçek aşkı yaşıyoruz çoğumuz. Ayrıca cinsel tercihim bana kalsın :)
+1 yılBunu nasıl farkettin
11 Yorumla
Soran+1 yılFarketmedim doğrusu sadece sen nasıl doğuştan boyleysen bende doğuştan erkeklere ilgi duyuyordum :)
bende biseksüelim
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenmiyorum. Her iki cinse ilgi duymak bana varıp geliyor.
- Diğer konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılNasil hissediyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılUykum var shsjjs nasıl bir soru bu anlamadım djsj
- +1 yıl
Soyle insanlara karsi erkeklere kizlara karsi bu duruma karşı hayata karsi bunlar sanna ne hissettiriyor. Yarin devam edeyim soruma simddi yatıyorum cevaplarsan sevinirim :)
Soran+1 yılHiçbirşey bu durum gayet doğal ve normal hissetirdikleride çok normal ilginç bir yanı yok yanı. Tek hayalim birgün beni gerçekten sevecek bir erkekld olmak heosi bu.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar