Kimseyi sevemiyorum. Ne insanı, ne çiçeği, hayvanı. Başta seviyormuş gibi oluyorum ama sonra heves olduğunu anlıyorum. Örneğin beslediğim çiçeğe artık sevgi gösteremiyorum. Böyle olmamalı.
Herşeye karşı nötrüm. Ne nefret ne de sevgi. Nefret ettiklerim de kızdığım zamanlar oluyor. Ondan sonra nötr.
Annemden pek sevgi görmüyorum ben, ondan mı bilmiyorum. Hani sevgisiz büyüyen kişiler olur ya. Büyüyünce ya seri katil, ya ruh hastası filan olurlar. Bazen böyle düşünüyorum. Bazen de sevgi gördüğümü hissediyorum. Bazen hiç yetmiyor.
Çok tersliyorum bir de insanları. İstemiyorum ama hep yapıyorum bunu. Doğal olarak uzaklaşıyolar benden. İstemsiz
yapıyorum.
Ben kötü biri olmak istemiyorum ya. İğrenç biriyim resmen. Neden böyleyim? Çok sordum kendime ama cevabını bulamadım.
Anlayabildiniz mi bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir.
N'olur bir yardım edin.
Sevmek istiyorum herkesi, herşeyi.
Herşeye karşı nötrüm. Ne nefret ne de sevgi. Nefret ettiklerim de kızdığım zamanlar oluyor. Ondan sonra nötr.
Annemden pek sevgi görmüyorum ben, ondan mı bilmiyorum. Hani sevgisiz büyüyen kişiler olur ya. Büyüyünce ya seri katil, ya ruh hastası filan olurlar. Bazen böyle düşünüyorum. Bazen de sevgi gördüğümü hissediyorum. Bazen hiç yetmiyor.
Çok tersliyorum bir de insanları. İstemiyorum ama hep yapıyorum bunu. Doğal olarak uzaklaşıyolar benden. İstemsiz
yapıyorum.
Ben kötü biri olmak istemiyorum ya. İğrenç biriyim resmen. Neden böyleyim? Çok sordum kendime ama cevabını bulamadım.
Anlayabildiniz mi bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir.
N'olur bir yardım edin.
Sevmek istiyorum herkesi, herşeyi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar