Muhabbet kuşum kaçtı geri dönmesi için ne yapabilirim?

4 aylık yavru hergün ilk iş onu salar onla ilgilenir oynar konuşurdum. Baya bir bağlıydı bana yani. Bu günde açtım her zaman olduğu gibi balkon kapısı açık *perde var tabi* elimden inmezdi zaten elimdeyken bir uçtu balkondan çıktı ve uçuş o uçuş.Önce arka sokağa gitti ben mutfak balkonunda abim diğer balkonda bakiyoruz abimin yan tarafındaki binaya kondu elindede kafes vardı direkt uzattı fakat aptal korktu mu bilemedim uçtu yine arka sokağa.2 saat boyunca arka sokakta dolandım ilgisini çekmek için kuş seside açtım sonra orda tanıdık bir abi gördüğünü ve tuttuğunu sonrada elinden kaçırdığını söyledi bidaha görürse haber vermesini söyledim. eve döndüm biraz sonra en altta oturan komsumuzun bahçesinde demir kapıya çarpıp yine geri kaçtığını söyledi abim. kafesi balkona koydum, balkonun kenarlarina yemde koydum fakat kontrol ettiğimde kumruların toplaşıp yediklerini gördüm (hayvanın geleceği varsada gelmiycek -_-) hala bu çevrelerde dolandigina göre dönmeye çalışıyor herhalde ama ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardım edin
Muhabbet kuşum kaçtı geri dönmesi için ne yapabilirim?