annemle ikimiz yapiyoruz kutusundan 4 tl aliyor. 200 tane var bir kutuda onların içine aşadaki makineyle tütünü dolduruyoruz. iş bulamayanlara tavsiye ederim normalde 5 tl ama 1 tl gidiyo bizden aracı ile yaptımız için bugün 40 tl lik yaptık mesela yapmasıda sıkıcı değil hızlı yapmak önemli tabi
usta kaçak felan değilse. kargoyla bana bir karton yollarmısın. temiz bir sigara arıyorum camel white ciğerleri ağrıtıyor günde 1 paket içmekten. parası neyse veririm
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kaçak değil tabiki yaşadığın yerde satan yerler vardır mutlaka 2 tl bir paketi
bende bir aralar yapardımj abimle hızlı olma önemli ve işin güzelmiş en azından harçlığını çıkarıyorsun ailene yük olmuyorsun sevdim seni vlla ne iyi b, r insansın
Laaa oglum, 4 tl ye yapıp verdiğin zımpirtinin bir maliyeti yok mu? İçindeki Tütünü, dışındaki kağıdı? Heh işte onu soruyorum. Vay Arkadaş ne zor insanlara laf anlatmak be :(
biz para vermiyorz ki kutusunu koyuyor içinde 200 tane makaron u var yani kağıt dediğin işte tütününüde koyuyor naylonları filan var hepsini koyuyo biz sadece sarıp parasını alıyoruz etliye tuzluya karışmıyorz
Size kutu başına 4 tl veriyor. Kendisi 5 tl ye satıyor ve para kazanıyor öyle mi? Laa 1 tl nin içinde hem maliyet hem de kazanç mi olur :) Aklım yatmadi bu işe benim.
bak canım arkadaşım benim bu sigarayı satan dükkanlar var sadece bu sigarayı satıyo adamlar ama bunların içini dolduracak bir adamda lazım onlara. bu teyze kendiside sarıyo o sardığı her kutu için 5 tl alıyo normalde 5 tl kazanmamız gerekiyo bizimde ama bize bu teyze ordan alıp veriyo sadece bize değil bir kaç kişiye daha biz o kadının evine götürüp veriyoruz oda kendi sarmış gibi götürüp veriyo 5 tl alıyo kutu başı 1 tl kazanıyo her kutudan. 10 kutu yaptık bugün 10 tl kazandı hiçbi iş yapmadan mesela
En İyi Cevaplar