Son zamanlarda (özellikle sitede) gördüğüm tek şey Ediz Çağıran. Arkadaşlar kim bu ediz çağıran ya biri açıklayabilir mi?
#EdizÇağıran
#EdizÇağıran
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi wattpad diye bir site var ekitap gibi düşün. çoğu ergen kızlar olmak üzere insanalr internetten hikaye paylaşıyor. yine bu wattpad adlı siteye üye olan ergen depresyonda bir kızın yani öznur yıldırım adlı kişinin bir hikayesi var adı Yabancı. ve bu hikayede başrol ediz ve doğa burdaki ediz de o çimen gözlü Ediz Çağıran.
Anladım canımm anlattığın için teşekkürler :)
evet ergenler ben ne doğruysa onu diyorum. Eksileyen salak ergenler kendini nasıl da biliyor :D @Melekjoe
rica ederim canım :)
Afedersin ama şu paragrafınla Öznur'un edebiyat bilgisinin yanında ne yazık ki hiç kalıyorsun. Ancak buradan laf atarak kendini tatmin edebiliyorsun herhalde, git de yüzüne söyle. Kendin hiç ergenlik döneminden geçmemiş gibi konuşuyorsun (belli ki daha oralara bile gelememişsin.) Ayrıyetten, 19 yaşındaki birine ergen/depresyonik demen oldukça şaşırtıcı. Ayakta alkışladım. #sorrynotsorry
ben burada hikaye yazmıyorum ki edebiyat bilgimi burada gösteriyim. git yüzüne söyle diyosun biraz mantıklı konuşsana nerde göreyim de söyleyeyim ayrıca merak etme ben ergenliği çoktan geçirdim merak etme alın sıra laf soktuğunu da sanma. ayakta alkışlamışmış bir de
@asosyalpenguen
sende konuşmaya devam et ama burada değil bay bay @Melekjoe
bu benim yorumum o asosyal penguen denen salak da başkaları da bana yorum atmasın daha fazla kimseyle uğraşamam. bu benim fikrim kimseyi ilgilendirmez !
Wattpad kullanan Kızlarımızın kurguladığı hikayenin bad boyu. Beni üzen taraf ise kızların kendini bu hikayelerde kendini mazoşistçe göstermesi ve erkeklerin de bundan faydalanarak kadına şiddeti daha da abartmasıdır bana göre saçma bir karakterdir :) kişisel görüşümdür
nerde gordun kız :D psikopatın teki o
Kız herkes edööz çağırööön diye ağlıyor ne bu açıklasana bir :D
Evet duydum :D
Wattpad deki YABANCI isimli hikayedeki erkektir kendisi :S
Cevap
9Cevap
Görüp görebileceğin en ironik psikolojiye ve seni yıkarken seni toplayacak olan adamdır. Ve pardon, göremezsin onu.. :D Çünkü o kalbimizde... Kitap olmasına haftalar kaldı.. 12 kere okuyarak rekor kırdığım kitap...
yabancı adlı wattpad kitabının karakteridir kendisi harikadır :D
Gercek bir kişi değil yani? :D
yok değil ama baya popi :D
İlginç ya ben dedim nedir :D
:D piskopat o yaklaşma derim
Wattpad'de amatör bir yazarın "Yabancı"adlı hikayesinin baş karakteri 😄 Mafyatik, kizların hasta olduğu biri 😄
O bir katil
O bir yabancı
Korku filmi müziği
O avına aşık olmak üzere fgfjkhvghjjk
Wattpadde 100 milyon okuma almış yabancı hikayesinin yeşil gözlü katil erkek karakteridir kendisi :) hastagi görünce burada da mı Ediz dedim :D
Birbiriyle yiyişen , ergen dizilerininden bir tanesinin oyuncusu sanırım.
wattpadi biliyorsan orda yabancının bir karakteri wattpadde başka hikaye okumadım ama o gayet iyi
yeşil gözlü, güzel katil
Ergenlerin hayran oldugu biri
yabancı diye bir kitap varmış ondaki karaktermiş
Cok sacma ya ergenler soyluyordur hep :D
watpad karakteri pek de yakışıklıdır :p
Yani evet baktım da iyiymiş :D
iyidir kerata :D
ben de tanımıyorum.:d
Hayali karakterden ibaret :D
Öyleymiş :D
Roman karakteri yakisikli çocuk
harbi o kim ya
Bir bilsem
Yeşil Gözlü Katilim <3
Wattpad kitap kahramanıı 😄
Çağırınca geliyormu?
Haha bilemeyecem
Bilmeden çağırmışsın ama. Ya gelirse... :)
Bakalım.. :)
Hayali bir karakter.
Hayali bir karakter için mi herkes bu kadar saçmalamış ilginç doğrusu, teşekkürler.
yarın ölecek gençlik
Nasıl yani
He tamam biraz daha açık yazmayı dene o zaman.
kitap karakteridir.
Hadi ya. Gerçekle alakası yok yani
yok.
Ediz aşktır.
Kim bu Erol Egemen?
tanımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?