Diğer Sizce de bu '👉😊' emoji çok itici diğil mi¿😒😒😒? OrdekliKravat Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok yapmacık ve bana küfür ediyomuş gibi geliyo😒Aslında ben sevimli olan emojilerin çoğunu sevmiyorum ama buna nefretim bir ayrı😒DİPNOT 👉Bu soruyu cevaplarken bari kullanmayın şunu gerçekten sinir bozucu -_- (ciddi) P*ç gülüşü 👆🙊 Sizce de bu '👉😊' emoji çok itici diğil mi¿😒😒😒? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SarısınaKırmızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl @0770aysegul senin kafadan şahsi değer müptezal soran zât. Bu arada doğrumu acaba nick tam hatirlamiyorum ama umarim dogrudur. 0 6 Yorumla 0770aysegul +1 yıl evet doğru :D aynen benim tayfa bu kız da :D yalnız ilk cümleni anlamadım ben :D Yorumla SarısınaKırmızı +1 yıl Ilk cumlem hangisi bilmiyorum @0770aysegul Yorumla 0770aysegul +1 yıl "senin kafadan şahsi değer müptezal soran zât." bu. Yorumla SarısınaKırmızı +1 yıl @0770aysegul hııı :/ yok onu sorana ilettim ben boyle bir soru sordu diye. Sen ordan "senin kafadan" kismini al sadece Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Bende anlamadım ama/: Yorumla 0770aysegul +1 yıl tamam o zaman. onu anladım zaten bir tek. Yorumla
uresZ Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl dövesim geldi 0 5 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Kimi 😳 Yorumla uresZ +1 yıl sence :d Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Bilmiyorum 😱 Yorumla uresZ +1 yıl fotorafdaki elemanı Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Hı tamam asd🙈 Yorumla
Eceyyy Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Keisnlikle en itici emoloji hangi yavşayan erkek varsa bu emolojiyi kullanırdı artık hiç kullanmıyorum kullanana da sinir olurum 1 3 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Eheheh kesinlikle 😂 Yorumla Eceyyy +1 yıl Eig için teşekkürler 😄 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla
0770aysegul Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl ya aynen arkadaşım hatta ben bunu buradan yazıştığım bir kaç arkadaşa da söylemişimdir :D 0 4 Yorumla OrdekliKravat Eheh 😄 Yorumla 0770aysegul +1 yıl yapmacık, sahte, iki yüzlülük, öylesilik, boşvermişlik, zorunluluk var bu emoji de şirin gibi ama aslında şeytani.. ysni ben sevmiyorum çok klişe ve yapmacık Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 😄Bence bunlar da öyle👉😇☺ Yorumla 0770aysegul +1 yıl hele o yanakları kızarık olan >:( tam sinir bir ifade ya melek olan da melek yüzlü şeytan gibi geliyo bana :D Yorumla
Fheodel Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl :D Bence bu daha bir sinir bozucu ama aynı zamanda çok severim. :D 0 1 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Yok ya bu iyi😄 Yorumla
pofudukız Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl tüm dertler bitti bu moji sizce itici değilmi diyor 1 3 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Te allam ya soru sormak için soru soruyorum demekki ben. Evet sevmiyorum. Ne bu atar? Yorumla pofudukız +1 yıl atar yapmadıkki fazla saça bir soru kime göre neye göre itici diyosun da nesi iticikki emoji sonuçta itici olsa ne olur Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Yok ben sadece sormak için sordum zaten. Eğlenmek amaçlı. Bana itici geliyor ondan. Herkesin sevmediği bir emoji vardır😄 Yorumla
hiilayl Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ben zaten bu emojiyi "hıhı kesin öyledir" tarzi cumlelerimin sonunda kullaniyorum ☺ 0 1 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Bende bunu 👉☺ o sebeple kullanıyorum 😄 Yorumla
AsetilsalisilikAsit Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok ayıııp ben çok seviyorum bu emojiyi :) 1 1 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Ben ciddiydim ama sen bilirsin Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Ordek yazmak daha sinir bozucu kesinlikle 0 1 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Borok yazmak da öyle -_- Yorumla
Çikolata_Delisi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Gercektende bende öyle dusunuyorum çok itici. 0 0 Yorumla
Lovetokill Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bence çok tatlı bir emoji😒 0 2 Yorumla adukeTR +1 yıl dimi :D Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Ok😒 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı. 😉 ben bunu itici buluyorum daha çok asjsjs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben seviyorum itici gelmior. 0 1 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Tamam gizli. Yorumla
KolalıCelibonnn Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı. evet ya aşırı gıcık :D 0 0 Yorumla
blueslover Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 536 cevap paylaştı. öyle miymiş ya :D 0 11 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Öyle bence 😄 Yorumla blueslover +1 yıl neyse bakalım öğrendiğin iyi oldu :D Yorumla blueslover +1 yıl '' öğrendiğim '' yazıcaktım pardon :D Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Niye ki 😄 Yorumla blueslover +1 yıl '' ÖĞRENDİĞİN iyi oldu '' yazınca bir garip oldu da o yüzden :D Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Yok niye öğrendiğin iyi oldu onu merak ettim 😄 Yorumla blueslover +1 yıl heee :D :Dyorumlarda 1-2 tane çok afedersin y. vşak gülüşü tarzı şeyler gördüm de öyle hatırlanmak istemem :D Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Hıı anladım tamam 😄Bide niye gizlisin asd Yorumla blueslover +1 yıl :DCidden niye gizliyim ki :D :D Alıvermişim Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Eheheh anladım 😄 Yorumla blueslover +1 yıl :D :D Yorumla
Reckless_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bence çok tatlı 😋 0 1 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl hayır sende sevmiyosun artık 👿 Yorumla
fevrettin Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl bence değil ya :) 0 1 Yorumla OrdekliKravat +1 yıl Ok-_- Yorumla
En İyi Cevaplar