Bir el atın yardımcı olun :)
Kilo verirsem insanların bakış açısı değişir mi?
Bir el atın yardımcı olun :)
İnsanların bakış açısı senin dış görüntünden çok özgüveninle ilgili işyerimde bir kız var kız 165 boylarında ama 80 kilo vardır yani belki daha fazla ama kızdaki özgüven mankende yoktur ve gayet kız erkekleri peşinden koşturuyor.
Oha o halde mi :O
Ben bu kiloda kimse bakmaz diye düşünüyorum ;/
Ben 44 bedenden 36 ya düştüm değişiyor emin ol off bu meteor olmuş diyolar tanıyamıyolar güzelleşmişsin falan iyi oluyo :-)
Yaaa gerçekten mii:)
Bana da taktik verir misin ekim başında değişmiş olarak üni. ye başlamak istiyorum :)
Herhangi Bir Yerde Herhangi Bir Kişi Bir İnsanın Görünüş ve Fiziğine Göre Önem Veriyorsa Orada Yanlış Bir Şeyler Vardır.
Hepimiz biliyoruz ki insanlar artık sadece buna bakıyor
Güzel sen ya da yakisikliysan her şey daha kolay isterse karakterin olmasın
Genelleme Yapma. Yapmaya Devam Edersen Daima Kaybedersin..
Bütün gördüklerim böyle iken ne dusunebilirim
Ön Yargılarından Kurtulmaya Çalışmaya Çalışıp Kadere İnanmalısın..
İnsanların bakış açısı değişirde. İnsanlar için değişiyorsan orda bir sıkıntı var.
Sadece iki yüzlerini de görmek istiyorum ve daha çok istediğim gibi kıyafet giyebilmek için
Cevap
7Cevap
2 ay az zaman biraz yay onu 4-5 ay olsun. Ve degisir ama bu sana bagli. Sen obez bile olsan kendine olan guvenin her seyi degistirir.
Kesinlikle doğru söylüyorsun ama en çok insanların bakış açısını merak ediyorum o zaman
O sorun bende de var ve sunu anladim ilk kendine saygi duyman gerekiyor. Ilk kendin icin kilo vermen gerekiyor. Az cekmedim kilo depresyonlarimi yapacagina inan yeter bir de soyle bir sey var sirf kilon degisti diye davranisi degisen bir insan ne kadar duzgun bir insan olabilir ki ya da insanlar. Gunumuzun guzellik takintisi ve insanlara etkisi hele de kadinlari soktugu kalip cok kotu.
Aynen öyle
Benim psikoloji de iyi değil çok takintiliyim diyet yap boz yap boz derken vücudum sarkmaya başladı bunu gorunce daha da moralim bozuldu
Ve dışarda insanların algısı aynı hep bundan sıkıldım artık :(
Inan ayni durumdayiz hele bir de universiteye gidicem ayri bir psikolojideyim. Az kalorili diyet yapiyim derken daha cok yag depoladim butun bir seneye yaydim diyeti bakalim. Kendim icin vericem umarim durumumuz duzelir
İnşallah veririz ya :/
İkimizede kolay gelsin :)
fotonu görmek lazım ama başarısın bence bişey yok belkide balık etlilik sana yakışıyordur sen öyle düşünüyorsundur mesaj at konuşalım
değişir tabi sana artık daha bir dar açıdan bakarlar hacmin azaldığından gözlerinde eskisi gibi fazla yer kaplamazsın :)
Evet doğru diyorsun :)
erkeklerin ilgisi kesinlikle değiştir. 8 kilo verirsen olur bu iş.
İnsanların kötü bakacağı kadar şişman değilsin ki
Yinede fark ediyor ama görmelisin
Bence bu halinle daha sexisin cunku balik etli kadi cok hosuma gidiyoe. Partnerin memnun degil mi
Ben memnun değilim
Anladim, cok hos bahsettigin fizik. Nerdensjns en
Offf sorunu terk edebilirsin güle güle...
Sorumu
Kirdiysam ozur dilerim, sadece hosuma gitmisti..
Evet insanların sana olan saygısı artar
Kesinlikle degisir
bencede :D
Ama aynı insan sadece kilo yüzünden nasıl farklı algılanıyor dimi
değişir mutlaka
ımmmmmmm :*/
Değişir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar