Suşi yiyen yedikten sonra tepkiniz ne oldu? Saçma cevaplar olmasın lütfen
Bkz: balkondan aşağı attım kendimi gibi ..
Bkz: balkondan aşağı attım kendimi gibi ..
Sushi farklı bir yiyecek kültürüdür. Bizim damak tadımıza çok yakın değil, belirli ritüelleri ve gerekleri yerine getirirsen, yemesi kolay olan bazı türlerden başlarsan bir süre sonra çok sevdiğin bir yiyecek halini alır. Ben ilk yediğimde çok garipsemiştim, sonradan alıştım. Şimdi haftada 2-3 mutlaka yerim.
Ablam seviyor, suşi de suşi he dedim ver, aynen peçeteye çıkardım, bak o balığı sadece balığı ver rakıma meze yapayım, ama o pirinç tanelerine bulaşan balık yokmu uymadı damak tadıma.
İlk denedigimde cok kalabalik bir ortamdi ve hic hosuma gitmemisti.Caktirmadan cok lezzetliymis gibi yemeye devam ettim mecburen fakat sonra sevdim,o an cikarmis olsaydim yemezdim bi daha.
hayatta yemem demek istemiyorum merak ediyorum aslında ama o cesareti ne zaman toplarım işte onu bilemiyorum..
Cevap
9Cevap
Patlıcan kebabı dururken suşi nemiş ya:D Şaka bi yana bizim damak tadımıza gerçekten uygun değil yiyenler böyle söylüyor.Ha ben herşeyi denemeyi seven biri olarak fırsatını bulursam deneyeceğim ama bu kadar önyargıyla beğenmem zor görünüyor.
merak edip denedim sevemdim öğürmemek için tuttum kendimi. Ayrıca o an evde besledigim balıgım aklıma geldi:)
Weee pis yaa birde aci bi sos var zehir gibi pilavla gelmisti sonra su yapraklar var one sanki cimen yiyormus gibi birdaha gitmemde yememde cin japon yemekleri falan
Suşi yemek istersem oltamı alır sahile gider tutarım 1 hamsi yerim. Böght lan düşüncesi bile iğrenç, midesizlik laaan
bize göre degil . çiğ balıgı yesinler mantar kılıklı herifler :)
Hiç suşi yemedim ama bir iddia için çiğ hamsinin yarısını yemiştim suşi yedim sayılır mı:)
ya canavarmısınız yam yam mı
hiç canlı balık yenilir mi
ateş bulunalı çok oldu :))
japonlara ne bakıyonuz onlar böcek yiyor
yedim çok kötü değil fakat damak tadıma uygun değil
iş yerinde çıkmıştı birkere. bir tane arkadaşınkinden aldım peçeteye geri çıkardım
€
Yemedim. Yemem. Allah muhtâc etmesin :D
Damağıma uygun bir tat değil :(
Yemedim valla :)
yummy <3
iyi güzel hoş.
Suşi hayatta yemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar