Uyku felçi biliyorsunuz herhalde. Bugün yine oldu. Ama bugün ilk defa olunca biri yüzerime sarılmış ve dudaklarımı öpüp, emiyordu. Bu gerçektn oldu. Ben annem zannettim. Çünkü evde annemle ve ben yaşıyoruz sadece. Felç bitti uyandım evde kimse yok, saate baktım annem çoktan işteyti. Sonra tekrar denedim o neydi diye, uyudum ve bu kez boynumdan öpüyordu durmadan. Bedenimde hissediyordum ya. Ama bu arada tırnakları da vardı, çünkü elime değdi. Yemin ederimki dalğa geçmiyorum ve rüya değildi. Uyku felçi geçirenler zaten bilir bunu.
Cevabın nedir?
Bende gece ruyamda obamayla joe bidene old fashioned yapmaya calisiyordum. bir turlu portakali dilimleyip bardagin icine yerlestiremedim. Sonra ulan portakal suyu ilave etsem gene ayni sey dedim. Buz ilave edecektimki buzlar cesme suyundan mis viskinin tadini bozdu. Bastan basladim. Tam ikinci bardagi yapiyordum bir baktim black labelin dibi gelmiş. Swingi de acamazdim cunku kendime sakliyorum. Tartida 72 kiloyu gorunce acicaktim. Sonra obiyle bido geldi. Nerde kaldi l*n viskiler dediler abi valla sise bitmis dedim. seni bir demokratiklestirmek lazim deyip ustume yuruduler. Obi benden uzun simdi allahi var. Yanci Joe yu gozum kesti ama shakeri salladim ipnenin kafasina. araya korumalar filan girdi. Erdogan da karsidan izliyormus. Ayran ver l*n ozaman sende dedi o da ustume yurudu yapisti yakama. Gomlegim filan hep etekleri cikti pantoldan. Ya dedim sana noluyor ben bu mahallenin cocuguyum niye ezikliyorsunuz. O sira iste kan ter icinde uyandim. Diplomatik kriz çıkıyordu a m k az daha. Isin ozu gece got acikta uyumican arkadas.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. ayetel kursi ve fatiha oku uyumadan önce sanirim cinler gelmis yanina
29 Yorumla
Soran+1 yılOkuycam. Allah razı olsun
Soran+1 yılTeşşekür ederim :)
- +1 yıl
Siz değerli rahmet denizi okuyucularımız uyumadan okuyabileceğiniz ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. Oğlumun okuduğu bir dua var önce paylaşmak istiyorum her gece onu yatırdığımda şöyle der.
“Allahümme bismike emutü ve ahya”
Sizde uyumadan evvel mutlaka bu duayı okuyun çok kısa zaten hemen ezberleniyor.
Ayrıca yatağınıza uzanmadan evvel oturup ellerinizi kaldırıp şu şekilde dua edebilirsiniz.
Öncelikle bir İhlas şerif okuyun.
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
Daha sonra bir Nas süresi okuyun
Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.
Ardı sıra Felak Suresini okuyun
Kul e'ûzü bi-rabbil felâkı min şerri ma halâka ve min şerri ga-sikın izâ vakabe ve min şerrin neffasati fil ukadi ve min şerri hâsi-din izâ hased. - +1 yıl
Ve son olarak 7 kere Ayet- el Kursi okuyun Allah rahatlık versin.
Ayet-el Kursi
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılBende yaşadım hemde dün gece lise de bir aşkım vardı ilk aşkımdi onun gelip beni dudaklarimdan optugunu an be an hissettim ama kimildayamiyirdum ve o operken kılları yüzümde hissediyordum uzun killiydi belli ki... bahsettigimiz 3 harfliler de biri aşık olmus olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yasadım korkutucuydu sanırım cinliler taciz ediyor popomu mıncıklamıştı ve butun vucudumu oksadı korkunc bir duyguydu artık okumadan uyumuyorum ozaman yaklasamıyor bazende beni izlediğini hissediyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılAllah uzak etsin onları bizden.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
43Cevap
Annenin uyurken seni dudaklarından öptüğünü düşünmen garibime gitti doğrusu farklı bir yaşam tarzınız olsa gerek.. Görünmeyen bir varlığın seni öpmesi ve senin bunu tekrar arzulayıp geri yatmış olmanada o denli şarşırdım hatta '' kudurmuş bu kız '' diyesim geldi :D işin gerçeğine bakıcak olursak cinlerin kadınlarla daha fazla uğraştığı bir gerçektir fakat durumun cinlerle alakalı olduğunu sanmıyorum muhtemelen uyku ve uyanıklık arasında rüyalanmışsın dudaklarında ve boynunda aldığın hissede göz, damar seğermesi gibi bir durum gözüyle bakıyorum ama yinede bilinmez :) :)
15 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 de koptum. Hayatımda ilk kez bu kadar güldüm belki. Ama şöyle açıklayım. Annem düşündüm evet ama hiç annem öyle beni öpmez yani, kızıcaktım anneme zaten, öpmeyi bırak emiyordu dudaklarımı resmen. Ama zaten başka kimse olmadığı için öyle zannetmiştim. Ama doğru 2. ci yazın. Öpücükten sonra tekrar uyumam saçmalıktı. Hoşuma gitti aslında. Ama bana zarar vermedi. Ve birazda hoşuma gitmişti
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yıl:Ddd
Bizim köyle bir kız vardı. Her akşam banyosunu yapar yatarmış. bir sabah kalktığında belinde çok büyük bir el izi varmış. Cinsel organıda acıyormuş. Daha sonra delirdi. Hiçbir doktor çaresini bulamadı. Hocaya götürdüler. İçine cin girmiş dediş. şu an har hafta hocaya gidiyor...
store.donanimhaber.com/.../...6A265947F9BBEC45.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun. Korkutma beni.
+1 yılKardeşim Bu evrende insanlar ve cinler yaşıyor sadece hayvan ve bitlikleri saymazsak :) Cinler bu konuda ne diyor ayet ile anlaatayım istersen
Cin suresi 21 (De ki: "Haberiniz olsun, ben size kendiliğimden ne bir zarar verebilirim, ne de bir irşad yapabilirim) Cinler bize dokunamaz bence sen kafanda oluşturduğunn hayali biriyle sevişiyorsun.14 Yorumla
Soran+1 yılUyku felçinde bilemi? Hayır zaten dlrnaklı biriydi. Niye öyle birini hayal edeyimki? İlk defa öyle öpüyorduki annem zann ettim, bunu bana nasıl yapar diye kızdım. Felc bitince kimse yoktu. Ama bu ne rüyaydl, ne hayaldi. Kıpırdayamıyordum, ama bilincim acıktı hissediyordum,
- +1 yıl
Kardeşim uyku felcini bilmiyorum fakat insan uykuda zamandan münezzeh olduğu için bedeninde birşey hissetmen çok saçma herşey rüyada olup bitiyor kesinlikle bu piskolojik birşey yüzyüze konuşularak çözülebilir.
Soran+1 yılBelkide haklıaındır. Teşşekür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim rüya konusunu iyice araştır daha mantıklı cevaplar alacaksın..
1 yılBende bugün buna benzer bi olay yaşadım her sabah saat 9 da kalkarım bu sabah çok uyuduğumu hissettim ama kalkmak istemedim rüyama kalan yerden devam ediyordum sonra birinin dudaklarını hissettim dudağımda ardından gözlerimi açmaya çalıştım o varlık dudaklarımı öpmeyi bıraktığında yüzünü görebildim ama gördüğüm tek şey bulanık bir yüz ve kısa saç bir erkek gibiydi ama emin değildim yatağımın kenarına kafasını koymuş bir şekilde bekledi sonra ben tekrar uyandım uyku sersemliğim gitti ve varlık yok oldu.
00 YorumlaÇok yaşıyorum bende, bilimsel olarak uykuda vücudu hareketsiz tutmaya çalışan sistem devredeyken uyandığın için yaşıyorsun bunları ve algı karmaşası oluşuyor. Ayrıca astral seyahatla ilişkilendirenler de var vücuttan kopma aşamasında kararsız kalıp geri dönüş diyorlar. Bana kalırsa ilki daha mantıklı onun dışındaki ihtimallere pek inanmıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende astral seyahet değil, o farklı birşey. Uyku felci bendeki
+1 yılBu tür durumların psikolojik olacağı gibi diğer boyutu da var bu bana daha çok ifritleri anımsattı. İhlas suresi ile uyumayı dene yattığın yeri değiştir ve abdestli olarak uyu. Böyle bir durumda dua okumaya çalış yapamıyorsan ifrit güçlü olduğu içindir. Psikolojik bir durum varsa da doktora görünmen gerek tabi ama bikaç gün dua okumaktan zarar gelmez. Haz alıyor da olsan bunlar senin bilinçaltında kötü izler bırakacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki aşık olmuşlar sana çünkü aşık olabiliyorlar benim arkadasimin kardeşinede aşık olmuşlar sürekli rüyasına giriyormus bence iyi bir hoca bul ve gidin bide evde yanlızsin korkmuyor musun ben olsam çok korkardim
21 Yorumla
Soran+1 yılKorkmuyordum ama şimdi altıma sıcıcam. Teşşekür ederim yani korkuttuğun için
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kim olduğu belli adını tekrar etme.. dua oku.. Uzak tut kendinden..
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok korkuyorum. Dua okuycam. Allah korusun beni. Ama 2. ci defa boynumdan öpünce ihtiraslanmıştım. Herhalde onunda maksadı buydu. Zina :/
Vücudun uyku haline devam ederken beynin uyanıyor o yüzden böyle karmaşalar oluyor. Beynin oyunları hepsi, korkmana gerek yok.
10 YorumlaUyku felci denen şey sadece rüya, sende rüya görmüşsün.
14 Yorumla
Soran+1 yılRüya değildi. Vucudumkıpırdıyamıyor ama bilincim açıktı
- +1 yıl
Uyku felci ben o kadar çok geçirdim ki, ilk başlarda bende öyle sanıyodum.
Herşeyi görüyorum ortamda duyuyorum bilincim açık falan ama öyle değil işte.
Herşey bir rüya bunu anlamamı sağlayan uyku felci geçirirken eski evimizde olmamız ve yanımda kardeşimin olması.
Kendime geldiğimde yeni taşındığımız evdeydik ve yanımda kimse yoktu.
Soran+1 yılHmm bu işimi rahatlattı. Teşşekür ederim :)
Uyku apnesi deniyor buna vücut uyuyor beyin uyanıyor vücutta kut veremediği için böyle saçma rüyalar gorebiliyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılAma rüya değildiki hissetdim diyorum.
Soran+1 yılAma gerçekten uyku felci diye birşey var. Kanıtlanmış 1şey. Bana da yıllardır oluyordu ama böyle öpücüklü ilk kez. Bu vakit vücüt kıpırdıyamıyor ama bilinc acık kalıyor
Soran+1 yılEvet :)
çok ilginç ve merak ettim başka yaşayan varmıymış ya da uyku felci hep böyle mi oluyomuş
14 Yorumla
Soran+1 yılYok, bende ilk kez böyle oluyor. Ama uyku felcinde sadece vucut kipirdamiyordu bilinc acik kaliyprdu sadece
Soran+1 yılInşallah öyledir
- +1 yıl
bende yaşadım korkunç bi şeu taciz edilmiş gibi hissediyosun
Ayetel Kürsi , Nas, Felak bunları mutlaka oku bence. Yüce Allah'a sığın. başka kimseden fayda gelmez.
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah Allah razı olsun
+1 yılSen bence bir hocaya veya psikyatri doktoruna falan git
10 YorumlaAynısını bende yaşadım yemin ederim saat sabahın 5 i idi rüyayla felç arası bir şeydi gece yarısı bir harabe evde bir kız dudaklarımı öpüyordu cin olduğunu anladım ve irkilerek uyandım dudaklarımı bıraktığını hissettim 28 yaşındayım ve 3 ciddi ilişkim oldu 3 üde tam evliliğe adım atarken bitti. Aşık cin vakası olduğunu zannediyorum artık ne yapmalıyım.
00 YorumlaCin min bir şey yok yatmadan karabasan denilen uyku felci bir kabustur seninde en büyük kabusun taciz edilmek demekki taciz edildiğini hissediyorsun rüyanda. Cinlerin işi gücü yok senimi taciz edecek. Bu kadar saf mısın yoksa öyleylemiymiş gibi davranıyorsun
00 Yorumlauyku felci değildir olsa olsa beyin felcidir o. tırnakları varsa kesin beyin felcidir.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet hissetim avucuma değdi
Soran+1 yılGüldüm :D
+1 yılbazı zamanlarda sahipte oluyo sen sadece öptüğünü hissetmişsindir geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- Diğer konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılUyku felci banada oluyor ama hiç kimse dokunmadı genelde korkulu bir an :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an belki bakire bile degilsin belkide seni :o devamini soyleyemeyecegim dilim varmiyor bir hocaya git
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi diyorsun? Ama kan yokki
sana aşık olmuş olabilir. eğer bir üç harfli çok aşık olursa insan bedenine girer ve sevdiklerini öldürebilir. sen bir hocaya git kjsahdadadfdsfsf
14 Yorumla
Soran+1 yılLütfen ya korktum ilk defa
Soran+1 yıl3harfliden başka birşey yokmu? Belki başka 1 şeytir
Birileri musallat oluyor heralde hocaya falan git tövbe yarebbim
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle söyleme korkuyorum. Ama bana zarar vermedi. Neden sadece öpdü ya?
Soran+1 yılTeşşekürlerrr :)
+1 yılSen önce bir uyku felci nedir onu öğren hatta uyku felci yazmayı öğren sonra tekrar gel sor bunu:)
12 Yorumla
Soran+1 yılBen biliyorum, aslında bilmiyordum kendime olunca internetten araştırtım. Yalnış yazmamın ne önemi varki? Ben derdimi anlatıyorum, ama sen neye takılıyorsun? Pess yani sana. Diyecek 1 şeyim yok.
- +1 yıl
Uyku felci falan değil bu sendeki bildiğin erotik hikaye konuyla o kadar alakasızsın ki nasıl yazıldığını dahi bilmeden gelip sormuşsun.
+1 yılUuu bu konu bizi asar. bir hocaya gitmeni oneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLalegül tv'yi izle ve Lalegül çarşıda korunmuş sır muskası satılıyor tak boynuna çıkarma onu annemde takıyor uyurken içi daralıyordu iyi geldi komşumuzun kızıda geceleri korkuyordu uyuyamıyordu onada iyi geldi birde her gece bildiğin tüm sureleri oku
00 YorumlaÇok sık uyku felci geçiririm ve onlar rüya böyle gerçekçi rüyalar görebiliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYok rüya değildi. Kendi yatağımda uyurken hissettim
+1 yılCinlerin insanlara aşık olabilme gibi bir saçmalığı var
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi?
ayetel kürsi oku yat kızım yahu ya da ekmek kırıtısının üstüne yatmışındır
01 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=Oo26G-HwBa8
bu videoyu izle
+1 yılsana inanıyorum çünkü küçükken bende aynı durumu yaşadım birisi boynumu öpüyordu hemde öyle böyle değil neyse ben bu aralar uyumadığıma rağmen birisinin boynumu öptüğünü hissediyorum
00 YorumlaCunku sana asik olan erkek bir cin o sana sahip olmak istiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılSahip nasıl olucak? Bana zarar verirmi? Bana hiç zarar vermedi bugün
Soran+1 yılOhaa o zaman istemem. Dua okuycam.
Soran+1 yılAllah razı olsun. Öyle yapıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarabasan diyorlar ona uyku felci neymiş
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de diyorlar.
+1 yılmerhaba ben de benzer sorundan galiba muzdaripim ve birşey merak ettim istersen cevaplayabilirsin senin burcun nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim oldugunu görüyomusun?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır görmedim, gözüm kapalıydı zaten. Rüya değildiki, feçti sadece hissetdim sadece. Hatta ilk sefer felc olmadığını sanmıştım annem sanmıştım. Annem nasıl yapar bunu diye çok sinirlenmiştim.:D
Cevap sahibi+1 yılbence 3 harfli yatmadan bol bol ayetel kürsifelak nas korunma ayetleri okumanı önerrm
+1 yılbenim amiga goyayim :D
10 Yorumla
+1 yılöğleden sonra tekrar uyu bu sefer o iş olucak
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ihtiraslandırdı beni ya. İnanmıyorum. Hayır uyumam istemiyorum. Çok korkuyorum.
- +1 yıl
etkileniyomusun gerçekten
Soran+1 yılEvet gerçekten çok etkiledi, onun da maksadı buydu herhalde
- +1 yıl
aynen seni etkiliyip işi sana bırakmak.
Karabasan değil o
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne?
+1 yılhaz duyduysan sahiplenildin.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet duydum. Derken? Nolucak şimdi? :/
- +1 yıl
nas felak
Soran+1 yılYani? Gerçeği söyle 1şey biliyorsan?
- +1 yıl
ya kafir bir cin seni sahiplenmis olmaloi
- +1 yıl
detay icin mesaj
.
+1 yılsen bildiğin kamyonu devirmişsin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
+1 yılFazla film izleme...
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Son zamanlarda izlediğin etkilendiğin görüntüler beyninde yer eder ve bunu rüya olarak yaşarsın.
Soran+1 yılBen rüya görmedimki. Ben rüyamı anlatmıyorum. Gerçek. Uyku felci geçirince vucut kıpırdıyamıyor ancak bilinc acık kalıyor.
- +1 yıl
Hmmm. Son zamanlarda seni derinden etkileyen birşeyler tetiklemis olabilir... Bir daha yaşamazsın inşallah...
Soran+1 yılAmin
karabasandan sonra beyaz basan mı çıktı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben değilim kim bilmiyorum
10 YorumlaAşık mi oldun cok mu romantik geldi anlamadim
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır saçmalama. Sadece o niye böyle yaptı? Anlamadım
Soran+1 yılDuyğulandım şimdi ♡
+1 yılaşık ötesi yok...
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım. İnanmam
- +1 yıl
gizli aşkın...
+1 yılOoo sen 3 harflere bulaşmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavana bakarak uyumuşsan eğer geliyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
yüzsütümü yatmalı
Cevap sahibi+1 yıltavana bakma yeterli bir kere bende tavana bakarak uyumuştum bana da gelmişti
Sana aşık bir 3 harfli olabilir😒
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılne kadar aptal insanlar var şurada
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten dalğa geçdiyimimi düşünüyorsun ya yalan söylediğimi?
- +1 yıl
hee doğru diyon hatta git doktora cinden hamile bile kalmış olabilirsin. avatarlara benzeyen bir çocuğun olur ASDFHKLASJFKSAKLDHFKJSHAJDFLASDFHAJLSDHJFKALSDALDSFLD
Soran+1 yılBen cindi demedimki. İyi oku yazımı. Hiç onun adını yazdımmı? Tahminde bulundumm5 ? Sadece böyle şey oluyor kim veya ne bende bulmiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk aldın mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılAgdali güzelligin sulandi mi peki?
Soran+1 yılTerbiyesiz!
;D iyiki geceleyin paylaşmamışsın
00 YorumlaAllah akil fikir ihsan eylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız abazalıktan kafayı yemiş biri silksin şunu
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır saçmalama şaka yapmıyorum
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO ne biçim felç 😅
10 Yorumla 3 harfli dir
10 Yorumlaşizofreni bu işte
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bilmeden konuşma
- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılinanmam oyle seylere
10 Yorumla
+1 yılkarabasandır.)
10 Yorumla
+1 yılDisconnect From KS
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRüyalanmışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılO nedir?
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılİnşallah budur. Teşşekür ederim :)
+1 yılSapıksın diye
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026