Hak etmiyorlarmi sizce?
Beddua edersek olurmu? Ne diyorsunuz?
Beddua edersek olurmu? Ne diyorsunuz?
Niye beddua edesin ki? Sorundan anladığım kadarıyla inançlı bir insansın. Eğer beddua etmek istediğin kişi gerçekten kötü bir şey yapmışsa bunun bedelini ödeyeceğini biliyor olman lazım. Kötülük er ya da geç cezasını bulur. Ama eğer o kişi özünde masumsa ve senin acını istemeyerek yaktıysa duan yüzünden onun da canı yanarsa onun durumundan daha kötü bir durumda olursun.
Onun bir sevdigi varmis ve unutmamis onu. bana seni seviyorum dedi ikna etti ve sevdigi aklina geldi beiden kacti. Bu adama ne diyeym simdi?
Gonlumu kalbini caldi yikti bitirdi mafeti
Hak edene veya etmeye fark etmez bedduadır sonuçta tabiki günah senin söylemen gereken Allaha havale ediyorum dersin
Kardeşim dua '' Dilek '' demektir. ALLAH şöyle diyor
Mümin suresi 60 ( Rabbiniz, “Bana dua ediniz, duanıza cevap vereyim. Bana kulluk etmeyi gururlarına yediremeyenler, alçalmış olarak cehenneme gireceklerdir” buyurmuştur.)
Kardeşim Dua duadır...
benim canımı çok yaktı ama beddua bile edemiyorum çünkü hala seviyorum... sende etme boşver...
Cevap
21Cevap
beddua etme, seni bulur, canın yandıysa Allah'a havale ediyorum de, ilahi adalet de ve olanları seyret
beddua değilde Allah'a havale et. ne yapacağını o iyi bilir. tabi bir yanlış anlaşılma falan yoksa gerçekten haksızsa.
Onun bir sevdigi varmis ve unutmamis onu. bana seni seviyorum dedi ikna etti ve sevdigi aklina geldi beiden kacti. Bu adama ne diyeym simdi?
Dediğim gibi Allah'a havale et.
Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var derler. Elbet zulüm eden cezasını bulur.
Bedduanin her türlüsü günah karşıdaki hak etse bile
Sabret senin günaha girmene gerek yok o zaten hakkını almış belası yakındır
bak şöyle bedduayı hak edecek iş yaptıysa sende beddua ettin o zaman kabul olur ama bedduayı hak edecek bir şey yapmadıysa o zaman o beddua eden kişiye döner diye biliyorum
ama beddua okumak günah tabi
asfaltmı kemirek mazotmu içek napak he napak tabiki sövcez :D
Beddua iyi birşey değil küfür et için rahatlasın ama beddua etme derim...
Boşver Allaha havale et gerisini hallolmuş bil beddua etme :)
Beddua okumak gğnah değil. Tehlikeli. Eğet hak etmiyorsa bedduayı, döner seni bulur...
Allah bildiği gibi yapsın de :d
beddua eden, gelip bulur derler
Ben gelmişine geçmişine sövmeden rahatlamam 😂
Ben Allaha have ediyorum etmiyorum
günahsa ilk önce been gittim
Sanki beddua edince bişi değişiyor da.
Evet günahtır. Islah etmek gerek
kesinlikle beddua olayına karşıyım
Bedduanin bir ise yaramadigna inananlardanm
Haklı yere edilen beddua günah değildir.
beddua okuma sana gelir geri Allaha havale et
Döner dolaşır seni bulur, Allaha havale et
Allaha havale etmek daha mantıklı
Bedduanin nasıl gttgni biliyon demi
Gooddua oku.
* Allah'a havale et.
çok maIca
Hak ediyorlar.
Etme dogru degil
Oku gizim
beddua okumam
Hak edene oku madem
etemmen daha iyi