Fare kızartması enfesmiş 😄 Bence onu deneyin 😄 Leziz mis gibi 😂😂😂 Sosunu unutmayın ha 😄 Ya birde dusunsenize uyurken üstünüzde gezindigini 😂😂
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 😄🐀🐁😱

Ya tobe bismillah bana cok kotu bir animi hatirlattin tam banyodan mis gibi huzurla keyifle cikiyordum banyonun kapisinin yaninda kocaman bir kara fatmayla karsilasmistim yarim saat mutfakta sandalye tepesinde beklemistim bornozla bide bocek benim odama kacmis ama annemler oldurmustu ya iykk cok korkunccc😭😭
Çığlık atardım herhalde ya şimdi bile tirstim 😖😷😷
Bilerek mi yapıyorsun 😷😷😖😖😫😫😄
:D :D 😍 ❤ :d
https://i.hizliresim.com/L41ZRa.gif
Bende Bilmiyorum Düşünürdüm Herhalde :D
Sonuçta Fareyi Tutamam İRENÇ !
Fareyi Öldüremem YAZIK !
Fareden Korkmam BENDEN KÜÇÜK !
Öyle Bekleyip Düşünürdüm Ben Bu Fareyle Napacağım Diyeeee :)
Solin, sevişin ne bee iştahım kapandı yatağımda azer bülbül gibi titredim okadar tiksindim :S 😒
Yok senn, aman Allahım.
https://i.hizliresim.com/b2Dgkm.gif
Cevap
33Cevap
Solin ablan tadını kızartma olarak çok seviyormuş. Onun evine git de seni kızartsın yesin gecenin bu vakti insanların evlerinde dolaştığına göre zaten intihar etmek istiyorsun bari ölümün bir işe yarasın der sana gönderirim
O masal ortaçağ avrupasında yazılmış sanırım sonu da modern zamanlarda çocuklara anlatılandan farklıymış. Orjinalinde fareli uzaklaştırmasına rağmen parası verilmeyen kavalcı çocukları müziğiyle etkisi altına alıyor ve dereye sürüklüyormuş. Çocukların hepsi boğularak ölüyor ama biri topal olduğundan ağır yürüdüğü için kurtulmuş.:(
Vallahi ciddiyim. Bir iki yerde okumuştum. bizim bildiğimiz avrupa kaynaklı masalların çoğu zaten böyle kırmızı başlıklı kız, külkedisi, pamuk prenses uyuyan güzel v. b asıllarında bırak çocuklara anlatılmayı çocukların uykusunu kaçıracak psikopatlıklar var. bizim bildiklerimiz çocuklar için eklemeler ya da çıkarımlar yapılmış halleri. kardeşim edebiyat bölümünde okudu. O ortaçağ avrupasının ruh yapısı zaten karamsar masallarında böyle olması normal demişti anlattığımda.
Rica ederim ortaçağdan da eskisi var misal külkedisinin m. s 1. yy. a kadar mı ne gittiğini okumuştum. orada da üvey kardeşler ayakları ayakkabıya sığsın diye ayak parmaklarını kesince kanları evin her yerine dağılıyormuş. külkedisi öyle kendisine kötülük yapanları affedecek kadar yufka yürekli değil serçeleri durumu haber verince serçelerine üvey kardeşlerinin gözlerini oydurtuyor. en son da da prensin şatosunda lüks içinde yaşarken üvey kardeşleri hayatlarına gözsüz dilenciler olarak devam ediyormuş.
benimde elimde kesin bir belge yok ama bir iki yerde okudum ve okuduğum yerde edebiyatçıların yorumundan da bahsedilmişti. ben inanırım çünkü masallar bildiğin gibi yazanı belli olmayacak kadar eski bir tarihe uzanan edebi ürünler. çok eski zamanlarda da çocukların psikolojisi düşünülerek birşeyler yazılması çok gerçekçi gelmiyor. muhtemelen sonu böyle olan masallara sonradan çocuklar için eklemeler çıkarımlar yapılmış. çizgi filmler ile ilgili de çok şaşıracağın gerçekler var mesela.
2 dakikalığına bunun burada ne iş var diye düşündükten sonra odama geri götürürüm.
https://i.hizliresim.com/L4AZ9z.jpg
Senin ananı bacını dikerim mk çocuğu derim. Ben öyle deyince farede anasına laf ettiğim için üstüme gelir kavga falan
Fareler çok Seksi geliyo ellerini kullanarak bana şey yapabilir birbirimizi ttmin ederiz :D hayale bah :D
Yokluk böle bişey olsa gerek. Delik olsun yeter nefes almasada olur :D
+ Abiiiiiiiii !!!
- Fare senin ben a. mına koyayım! böyle çıkılır mı ortaya !!!
+ Aha bornoz yok ! Aha sıçtık! Ne yaptınız benim bornozu mu? Yediniz mi l*n yoksa ! gitti milyarlık bornoz :D
Evimi hemen terk etmesi için konuşur ikna ederdim ;)
Peynir veririm kocaman bir parça acıkmış hayvancağız.
Götürürüm kedi, fare fark etmez.
https://i.hizliresim.com/W6DN6Y.gif
Beslerim, evcilleşmeye müsait ise bakarım. Değilse dışarı bırakırım.
yemek veririm. yerken uzerine havlu atarim , fareyi alir evden cikar uzaga bir yere salarim.
canli sonucta o da yazik, beni yiycek hali yok hayvanin
şu meynetszilere bak. böyle pislik bişe yok daha dünyada. bide çok hızlı hareket ediyolar. çok korkuyorum
Öncelikle fotoğraflar tamamen farklı 1. Yi görürsem sevinir beslerim 2. Yi görürsem burayı terketmesini söylerim
una bulayıp kızartıyousn demi ama yoksa fazla güzel olmuyo
kramponu yiyer sokak kapısını açar şut çekerim daha önce yaptım yapmadım değil
üzerimde dolaşsa alır fırlatırım duvara herhalde yerde falan görsem tekmelerim :)
benden izinsiz evime giren herkese muamele aynı ;)
cani seni :'(
helal sana yiğido :D :D
muhabbete bak ya :D
farkettim neyse kendine dikkat et de ;)
Bütün evi ayağa kaldırırım ve gece yatamam galiba :D
eşsiz lezzet acıkmamışsam bile garnitür niyetine götürürüm :D
Midem kolay kolay bulanmaz midemi bulandırdın :( :D
Bakma kibarımdır da harbi bulandı be :D :D
Yazdım bunu :D
Yakalayabilirsem öldürürüm. hatırladığım kadarıyla fazla hizlilar
süpürgenin sapıyla dalarım.
misal dün apartmanda arkadaşla beraber kovaladık süpürge sapı davası da burdan geldi aklıma :)
kazan dairesine kaçtı malesef. s
aynen gecenin köründe fare kovaladık , 40 45 santim vardı.
napacan ya orda zaten ilk gördüğümüzde bizde korktuk kedi kadar olmuş hayvan.
bana cani diyorsun da benden aşağı kalır yanın yokmuş :)
bilemiycem artık orasını da köpek severim bak.
ilkini beslerim ikincisini keserim
Tepki vermem korkmam yani
Alıp dışarı sallarım.
Alip operim alnindan 😊😊
öldürürüm :D önce korkarım tabi :D
tü sana saatimi unutma
söz verdin 4 günün kaldı :D
al işte hemen çamur istemiyorum ya :'(
:'( tutma sen sözünü tutma
her gördüğüm yerde yazcam du sen
O an bir felc iner.
eve gelmezdim bidaha çok tiksiniyorum :D
a q faresi der yatarım.
Birinci resim deki gibi bir şeyse alıp severim.
Istiririm, yalarim bi' de :/
Yalnız ilki hamster yiyecek misin yani onuda?
Sağol Firmin'imi yedirmem :)
Evet Firmin :)
Söylersem yer misin?
Solinler yemez :)
Bilge kişi fare yer mi?
Tutmadı demek. O zaman hamster al besle adını Firmin koy afiyet olsun :)
Nein Nein Nein !!!
Ahahah gaddar ben oldum iyi mi :)
Tamam gel beni ye emi :)
Yeminle korktum. Saldım Firmin'i bulursan yersin artık :)
Tamam bakalım kolay gelsin...
Ufffff kim yakalicak şimdi diye soylenirdim
Evden kacarim :D
Ahahah ama bana fazla gelir bu birlikte yiyelim :D
Hahaha afiyet olsunn
Tekmelerim disari atarim
Dalarım ona.
ezerim nabıcam. D
afiyet olsun adres ver kargolarım huyum degildir logardan falan çıkan seyleri yemek. D
herkes kendi yediginden ikram eder diyerek istersen sana pizza yollayayım.)))
atalarımızın lafları napayım kalıyor böyle akılda neyse sana afiyet olsun cidden pizza yollayabilirim istersende. D
iyi gecelerrr. D
o kadar aç değilim
aslında seni yemeğe davet edeyim diyordum. söz ben pişiricem
aa yagsız tuzsuz pişiririm yanında da bol salata
Kovalarım nomıssızı.
Senin için pişiririm.
Daha yeni yemek yedim. Almyayım canım .
Tişikkirlir sipirmin.
çığlık atarım
Gebertirim
Peynir veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?