Selam :) Yaşamımızı devam ettirebilmemiz için kaynağımız olan su, günlük olarak tükettiğimiz en kıymetli içecek. Tadı en lezzetli içecekleri bile suya değişmem. Çoğu kişi suyun tadının olmadığını iddia eder. Ancak lezzetsiz bir su içtiğinizde aslında suyun tadının olduğunu anlarsınız ve lezzetli su arayışına girersiniz. Bu yüzden suyun lezzeti benim için çok önemli. En lezzetli ve sağlıklı suyu bulmak için bugüne kadar bir çok farklı markayı denedim. Sizlere bu konudaki deneyimlerimi aktarmak isterim.
En iyi pH’lı su hangisi?
en iyi pH'lı su
Benim için en sağlıklı ve en lezzetli su demek pH değeri en yüksek su demektir. pH değeri yüksek su insan sağlığı için en faydalı sudur. pH değeri, suyun içerisindeki hidrojen miktarını göstermektedir. Suyun içindeki hidrojen miktarı ne kadar yüksekse içtiğimiz su bizim için o kadar faydalıdır. Türkiye'de pH değeri en yüksek sular arasında olan ve benim en lezzetli bulduğum sular sırasıyla Buzdağı Su, Fuska Su, Hamidiye Su, Saka Su ve Teşkesti Su. Suların pH değeri ambalajlarında yazmaktadır. Değeri 7'nin altında bulunan suları tercih etmemenizi tavsiye ederim.
PH değeri yüksek suyun faydalarını nelerdir?
en iyi damacana su markası
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Kandaki oksijen miktarını arttırdığı için sağlığımıza zarar veren organizmaların yok olmasını sağlar.
Kilo verme hızını artırır.
Tansiyonu dengeler.
Birçok hastalığa karşı korur.
Vücudun ödem atmasını sağlar.
Dinç ve enerjik olmanızı sağlar.
En iyi servis veren bayi hangisi, nereden su sipariş etmeliyiz?
Görseldeki adımları takip ederek su siparişi verebilirsiniz.Görseldeki adımları takip ederek su siparişi verebilirsiniz.
Ben mobil sipariş ile su satın alıyorum alıyorum. BiSU uygulamasını kullanıyorum. Çünkü BiSU en iyi hizmet veren bayilerle çalışıyor. Bizim için en iyisini bulup kapımıza kadar getiriyor. Telefon ile su sipariş vermekten bıktığım bir gün mobil siparişin mümkün olup olmadığını araştırdım ve karşıma BiSU uygulaması çıktı. BiSU uygulaması tek tuşla sipariş verebileceğiniz bir uygulama ve kullanımı çok basit.
Uygulamayı indirdikten sonra üye olmanız için yönlendiriliyorsunuz ve uygulama kullanıma hazır hale geliyor. Sipariş vermek için ana sayfadaki damla şeklindeki butona tıkladıktan sonra karşınıza bölgenizde bulunan markalar çıkıyor. Burada tüm markaları karşılaştırma imkanı buluyorsunuz. Tercih ettiğiniz markayı seçtikten sonra sepete ekle butonuna tıklıyorsunuz. Zaten uygulama sizi yönlendiriyor. Sepete git butonuna tıkladıktan sonra çok az işlem kalıyor. Devam et butonuna tıklayarak sipariş teslim zamanı ve saatini seçiyorsunuz. Tekrar devam et butona tıklayınca da karşınıza ödeme yöntemlerinin bulunduğu sayfa çıkıyor. Ödeme yöntemini seçtikten sonra siparişiniz alındı demektir.
BiSU uygulamasının faydaları nelerdir?
BiSU
BiSU uygulamasının yenilenen ara yüzü zengin filtreleme seçenekleri sayesinde markalar arasında karşılaştırma yaparak kendim için en uygun suyu bulmamı sağlıyor.
Bölgemde bulunan tüm markaları fiyat ve hizmet açısında karşılaştırabiliyorum. pH değerlerine bakıyorum. Cam, şişe ve damacana gibi çeşitleri bu arada görebiliyorum.
Birçok farklı ödeme yöntemi de sunuyor. Temassız, online ya da kapıda ödeme seçeneklerini kullanabiliyorum.
En sevdiğim özelliğine değinmeden geçemeyeceğim. BiSU uygulaması temiz suya erişemeyen çocuklar için UNICEF iş birliği ile halinde. BiSU her siparişimizde bizler adına temiz suya erişemeyen 1 çocuğun 1 günlük su ihtiyacını karşılıyor. Böyle güzel iş birlikleri beni çok etkiliyor.
Ne güzel uzun uzun anlatmışsınız. Altına imzamı atarım. Aynı fikirlere sahibiz. Su alırken pH değerine çok önemli veriyorum. Biz ailecek çok su tüketiriz. Sürekli sipariş ettiğimiz için mobil sipariş sistemine geçtik. BiSU kullanıyoruz uzun zamandır. Markaları karşılaştırabildiğim filtreleme seçenekleri kolaylık sağlıyor. Ödeme yöntemleri de çeşitli. Hem kapıda ödemek isteyenlere hem de temassız, online ödemek isteyenlere hizmet veriyorlar. Siparişim seçtiğim gün ve saatte kapımda oluyor. Teyzemler yeni kullanmaya başladı ve ilk 3 damacana siparişi 1'er TL kampanyasından yararlandılar. Telefonla su siparişi vermekten bıkanlar kesinlikle BiSU uygulamasına şans vermeli.
Selamlar :) Biz yararlandık bu kampanyadan. 1 hafta önce tanıştım BiSU uygulaması ile. Henüz 1 kere sipariş verdik. 1 TL ödedim sadece. Diğer 2 damacana siparişi için de yine 1'er TL ödeyeceğim. :) Ben uygulamayı çok beğendim, büyük kolaylık sağlıyor. Su olarak da en sevdiğimiz marka Hamidiye. Ama her yerde bulunmuyor. BiSU uygulamasında görünce baya sevinmiştim. Artık suyu bile tek tuşla sipariş edebiliyoruz. Ve UNICEF ile yaptıkları işbirliği gözlerimi yaşarttı ❤
Görüşünüzü dün akşam gördüm. Uygulamayı indirip kolayca üye oldum ve sipariş verdim. Sipariş tarihi olarak bugünü seçtim. Saat olarak da 13.00. Tam 20 dakika önce kapım çaldı ve suyum kapıma kadar geldi. Vallahi büyük kolaylık, telefonla su sipariş etmekten bıkmıştım. Zaten akıllı telefonlar elimizden düşmüyor. Uygulamadan hemencecik sipariş verdim. BiSU uygulamasının hizmetinden memnun kaldım. Kampanyadan da yararlandım. Hem de UNICEF ve BiSU işbirliği sayesinde küçük kalplere yardım etmiş oldum. Vallahi harika <3
Bizim evde de su siparişi BiSU uygulaması ile veriliyor. Annem bu konuda beni görevlendirdi, uygulama benim telefonum da var :D 5 günde 1 damacana suyu bitiriyoruz genelde. Su bitmeden siparişi veriyorum. İstediğim tarihi ve saati seçiyorum. Suyumuz bitmeden yenisi geliyor. Sürekli farklı markadan alıp hepsini deniyoruz. Zaten en iyi markalar var BiSU'da.
BiSU uygulamasından ben de memnunum. Bayadır kullanıyorum. Kampanya çok iyiymiş. Yeni kullanıcı olmadığım için üzüldüm gerçekten :D Yeni kullanıcılar için güzel bir fırsat. Uygulamayı kullanmak çok pratik. Telefonla arayarak sipariş vermektense herkese BiSU uygulamasını kullanmalarını tavsiye ederim.
@ShoppingColic yeni kullanıcılar çok şanslı cidden kampanyadan yararlandıkları için. BiSU'da her kullanıcı için farklı fırsatlar mevcut. Fırsatlar bölümünü takip etmek lazım :)
valla ben karadenizdeyim köyümde her akan su tertemiz içtiğiimde ciğerlerimde ki okşamayı hissediyorum ankettekileri hiç bilmem.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hamidiye hem güzel hem 101 de hesaplı fiyata satılıyor.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Beş litresi 2,95 lira, 19 litresi 11,201 lira, damacana daha pahalıya geliyor., damacana temizlik olarak güvenilir değil, damacanaya tecavüz edenler var.