Günümüz kızları hakkında?

Arkadaşlar bilirsiniz zaman artık değisti. Sevgi saygı kalmadı özellikle kadir kıymet bilmeyen insan sayısı arttı.özellikle kızlar acımasız olmaya başladı yav cok sey istiyorlar be abi benim ablalarım var onlarla konusmustum yasları buyuktur. Demisdiki senin zamanın cok zor dogru kız bulmaya bak diye haklilarda. Ulan bu gunumuz kız milleti ne salak yav vallahi türk kızlarından midem bulandı (iyi olanlara lafım yok hepsi kardesimdir ama lafım k. cı kaf dağında olanlara) birkere konustugu erkeğin karakterine degil dış görünüşüne önem veren bir vede zenginliğine bu kadar önem veren bir kız milleti daha ben görmedim. Ben Amerikada bulundum ordan kız arkadaş cevremde oldu ama varya bu kadar hümanist kız arkadaş birtek yabancı kızlarda gördüm insan iliskileri cok iyi hem arkadas hem sevgili hemde dost sırdaş oluyorlar vede zerre kibir yok. Gel gelelim yeni nesil türk kızlarına burnu kaf dağında herseyi ben bilirim havası ben guzelim havası ellerinde bir iphone idiot zekası yok evlenecekleri zamn ev ister araba ister bilezik ister yakısıklı erkek ister ister anam ister. Zanneterlerki biz olmasak erkekler birsey yapamiycak yahu bukadar zeka yoksunu kızları görünce ifrit kesiliyorum. Hee diyceksiniz ki bilmezsin okadar sen diye ben kac kere ablalarımıda kızmıslstım kac muhendisi ya da iyi isi olan yakisikli erkegi konusup konusup sonra yok olmuycak diye birakmislardi bu nedir l*n erkeklere yazik biraz kizlarin tarafsizca kendinizi elestirmeniz lazim. haa sunuda demeden gecmiyeyim gecen sakasına kuzenle yani ks de p. nis li sorulara baktım acıkcası moralim bozuldu yok neymis erkekde en az 18 cm p. nis olacakmis tuhaf olan bunu soyleyen cogu kiz bir taneside yaziyor ki iste nisanlimin p. nisi cok kucuk sok oldum ne yapmalıyım diye Ulan adamın p. nis boyuyla mı evleniyorsun yuh be. Ulan nasıl bir millet olduk yav su ulkede su zekaya sahip kızlarla yasadigima utaniyorum vallahi artik bu gidisle yabanci kizla evlenic
Günümüz kızları hakkında?