Zevkler ve renkler tartışılmaz kesinlikle ama bunu hep merak etmisimdir. Esmer mi kumral mi sarışın mi? Ve en onemlisi neden?
Esmer
Kumral
Sarışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bütünlük önemli, tercih meselesi değil sarışın esmer ya da kumral olması. güzel olan güzeldir. bu kadar basit. ama ten uyumu arıosan. daha önce beyaz tenli bir kadınla tenin uyuyorsa yine beyaz tenli bir kadında ten uyumu aramalısın. yani bende hep öyle oldu. sadece beyaz tenlilerle ten uyumum var.
Esmer candir fakat kumral erkeğin süsüdür, sarışınla hem uğraşılmaz hemde erken yaşlanır
Esmer, çünkü kimse yoğurdum ekşi demez. :/
Rica ederim: )
Cevap
14Cevap
Kumral candır
Sarışın heyecandır
Esmer bombadır hem kendi patlar hem seni patlatır
Güzel yorum 😊
Hiç birinden vazgeçemem hepsinin güzeli bir başka güzel
aslinda esmer kumral sarisin benim icin farketmiyor. Kalbi temiz hayati canli ise vazgecilmezim olur
Sarisin bende +10 dur cunku ben esmerim açar beni :))
Kumral.
Hep unutulur kıyaslamalarda, ezilenin yanındayız =((
yav kardeşim esmeri kadın mı sayıyonuz yapmayın be kumral hadi neyse de esmer kadın mı olur one öyle ya tabiki sarışın kadın on milyon kez öndedir
Sende kesin esmersindir şimdi 😀
Biliyodum
Komik sadece. Hem esmersin hemde esmee kadin mi olur diyosun. O zaman esmer erkekte olmaz diyelim ne oluyo yani. bir tutturmusun sarisin. Herkesin yorumuna yaziyosun. Sen sari seviyon diye hwrkes sevmek zorunda mi arkadasim hayirdir?
Butun erkeklerde sarisin sevse anlayacagim. Bence sen kendinin avukatisin cnms.
Rus olayi sadece cinsellik icin.
Valla canısı ben sarışın kadin sevmiyorum. Kumral olsun esmer olsun. Ama sari saç itici geliyo bana dogruya dogru. Ama renkli göz severim o ayri. Zevkler tartisilmaz dedim sen hala neden tartisiyon benimle. O senin tercihin. Bu benim.
haklısın bey amca , sarışın bir kadınla evleneceksin bey amca , üzme kendini.
yüzü esmerimsi saçıda sarı :D
Çingene diyosun yani 😀
farketmez nefes alan kadın
Beyaz tenli kızıl saçlı kadın ;)
Bugün kumral diyesim geldi.
esmer kadın kanka
kumral
kumralları sevin
ama o senin düşüncen lütfen toplu cümleler kurma
Farklı..
özel bir seçimim yok
her zaman esmer