Sesleri insanlar gibi duyuluyor kalbe vesvese verildiği gerçek fakat bazıları onları gördüm diyor.
Görenler genelde yakın tahminler söylüyor. Zaten onu gören hemen anlıyormuş ne olduğunu. Benim bildiğim kadarıyla bunlar fiziki olmayan manevi yaratıklar yani kütlesi yok ışık gibi yansıması olan varlıklar. Haksız mıyım insanların görebilmesi yalan olmaz mı? Çok yakışıklı uzun saçlı olanları da çok korkunç değişik yüzlü olanlarda varmış. Tabi bunlar sadece kulaktan duyma laflar
İstediği gibi gorunur.. kedi köpek kuş yilan insan.. güzel çirkin.. korku filmlerindeki gibi.. istediği şekilde.. Zaten gorunenin amacı dalga geçmektir , bu yüzden genelde korkuturlardı.. Ama karartı , gölge şeklinde de görünebilirler. Birebir insan şekline girip yıllarca arkadaşlık bile ederler de ruhun bile duymaz , insan zannedersin.. Tabi bu çok özel durumlarda olurmus, ulema talebesi olunca vs.. En iyisi bu konuları kurcalamamaktir. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna en iyisidir.. Kurcalama fazla.
akıl sağlığı yerinde olmayan insanlara cin musallat oluyor her nedense. bence insanın beyni ile alakalı bir şey din diye yutturulan insanların beyinlerine enpoze edilen hikayeler insan aklı oyunlar oynuyor akıl sahibine.
cinleri kendi formlarında görmek çok mümkün değil ama bazı cinler hayvan bazıları insan bazıları herhangi bir varlığa dönüşerek aramıza karışabiliyorlar. bazen düşünmeden tekmelediğin bir çakıl taşı cinlerin sana musallat olmasına sebep olabiliyor (bu sadece basit bir örnek tabi) aslında bu sadece cinler için değil melekler için de geçerli bir durum. mesela hz lut a meleklerin yakışıklı birer erkek olarak gönderildiği anlatılır.
Lut peygamber olayı başka durum ama akşam su dökmek hele Besmele çekmeden bunların üstüne gelirse çok kızarlarmış olurda yüksek pencere balkondan dök erken Besmele çek
bu konular yalan şizofren hastalarının gördüğü zihinleri etkilenmiş insanlar bunlar bir abd li neden hiç cin görmüyor? bir fransız? ... taa çocukken beynine işlenmiş oraya gitme çin var bunu yapma çin var..
arkadaşlar boş işler bunlar.. dinler yalan olduğu gibi çinliler de yalandır inanmayın bunlara düşünmeyin aklınızdan bile geçirmeyin bitti..
Öncelikle merhaba.. Uzatmayacağım açıkça söyleyeceğim. Seneler önce yaptığım bir hatadan dolayı hayatımda 6 tane var. Cinler garip varlıklardır. Ben bile 6 senede kutleler halinde göremedim. Anca rüyam da işaret verirlerken o kadar. Gerçekte 1-2 kere farklı şekilde gordum. Genelde enerjiyle yanımda olduğunu hissettirir veya gölge şeklinde gösterir kendini. Dediğim gibi kurcalama gitsin. İyi sabahlar
evet bir tanıdığım hoca var. o görüyor. hatta onunla arkadaşken bana sardılar ben arkadaşlığımı bitirdim. ben görmedim ama rahatsız ettiler :( görünüşleri hayvan gibi kıllı ve çirkinmiş. çok güzel olduklarını düşünürlermiş. bebekleri çok yaramaz olurmuş. boy pos olarak bizden epey büyüklermiş. sana dokunduklarında vücudun yanarmış. vs:)
yok wallahi gerçek. hani dediklerine inanmıyordum gülüyordum birinde akşam konuşuyorduk inanmadım kahkaha attım dalga geçtim üstüne :( sonra garip sesler duymaya başladım. namazda bile ağlar olmuştum akşam ezanından namaz ezanına kadar bunalırdım. sonra ona inandım
Korkmayacak gibi değil inanki. Varlıklarına inanıyordum ama arkadaşımçok çirkinler kendilerini güzel sanıyolar dediğinde attığım kahkaha sonucu olanları gördüm. En iyisi bu şeyleri hiç düşünmemek hakkında konuşmamak
yaa onlar kılık değiştirebiliyorlar evet soyutlar ama maddeye bürünebilirler... ve musallatı öyle herkese olmaz... musallatın da sebepleri vardır ama musallata uğrayan birçok insan var illa senin başına gelmedi diye bunu yok sayamazsın. ama şunu demeliyim ki B şıkkına katılıyorum onlar da bizden korkar tabii ki. onlardan korkmamıza gerek yoktur Allah'a sığındığımız sürece bir şey yapamazlar ama yine de dalga vs geçmek gerekmez... cin i geçte şeytan kinlidir...
En İyi Cevaplar