utanmazsa...
sıze beklemedıgınız bısey söylerse..
gözlerde hafıf kayma oluyosa.. falan fılan ben buldum cevabı thanks you very march
Şahsen ben çok sarhoş olunca babama bağırıp, az sarhoş olunca evlenme teklif ediyorum :D
sen babanami evlenme teklifi ediyorsun ? ben sarhos eve gelsem babam beni atar der str lan gelme birdaha
koku
hareketler
gözler
tamam da bende bunu soruyorum koku harıcı hal haraket gözlerde ne gıbı degısıkler olur
Şu ana sarhoş olarak diri olarak yazıyorum kardeşim annen evdeyse yakalıdır ney t yani eher türlü önleşmi aldım parfüm sıkfım bişeler yedim alkol kokmayım diye bişe kilde anladı direkt dediği şey de gözlerim kızarmıştı daha önce psikoloji kitaplarında da okumuştum kızarma en büyük göstergesi burun kızarması ne bilim göz kayması kelimelerde r leri söyleyemem flaan yani gözlerim kızarmasa hayatta yakalanmazdım
arkadaş valla ben telefonda sesinden dahi anlarımda sen nereden anlarsın bilemem :/
cok sarhos degıl ama hafıf konusmaları duzgun oluyo bazılarının d
farketmiyorki benim dostlarımda içtiklerinde kendilerini bozmuyorlar öyle maymun poposuna falan dönmüyorlar ama telefonda konuşurken birşey içtiklerini anlayabiliyorum.. bi şekilde bi yerden yakalıyorsun..
kokar veya gözlerine bak biri sağa biri sola bakar etrafa bakarken.
Cevap
6Cevap
dangalag dangalag gülerse herseye veya rengindende belli oluyor
aynen dostum tam güncellemedeki gibi ama bir daha yapma.
hiç bişey umrunda değil rahat haraket ediyosa olduğundan daha cıvıksa ve koku varsa kesin sarhoştur
Hohla nan derim belli olur o zaman :D
düz çizgide yürümesini iste.
Dili ağzında zor dönmeye başladığında anlarsın ;)
ben gözünden anlarım
agzini kokla :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar