ilk defa koltuk altına ve bikini bölgesine ağda yapıcam kızlar çok canım yanar mı :(
ve nasıl yapıcam onuda söyleseniz
ve nasıl yapıcam onuda söyleseniz
kız değilim ama vücut için ağda tecrübem var yani, yazmamda sakınca yok sanırım :P
yaşın kaç, ne kadar uzadı kılların bilmiyorum ama orman gibi olduysa ağda yaparak ancak kendine acı çektirirsin. eğer uzunda tüy dökücü krem kullanabilirsin. kısaysa da şöyle söyleyeyim, vücut geliştirme için hani erkekler görüntü açısında göğüs kıllarını vs. alır ya. ben de aldım göğüs ve yani tek tek çekmişler gibi oldu çok uzun olmamasına rağmen. ki koltuk altı değil de bikini bölgesi çok hassas olduğu için acır yani. hadi kolay gele.
aqdayla alma.. eskı kız arkadasımda aqdayla alıodu uzun bısure aqda kullanmıs.. vajınası kararmaya baslamıstı.. aqdadan olabılır mı bılmıorum ama öyle dusunuorum sonucta vucudun en sıcak bolqesı ve ete baskı uyquluosun.. bu benım dusuncem hos qorunmuo yanı..
o kararmayı geçiririm ben
öyle dıosan yap ozaman.. sonucta bana deqıl kendıne yapıcaksın.. :) qecırırım dıosan yap..
Kolay gelsin,
Epi lady dene, tavsiye ederim, bende onu kullaniyorum.
Kesinlikle jilet kullanma ama, agda veya epi lady yaptiktan sonra.
Agdayi 3-5 defa yaptiktan sonra farki hemen hissedersin.
Tuylerin gittikce incelir, ama incelirken, deriden cikmalari zorla$ir.
O zamanda, tuylerin ice dogru buyume riski artabilir,
Onun icin douche yaparken, iyice keselen agda yaptigin yerleri.
canım tarifleri var internette ordan bakabilirsin ama hazır ağdalar önerim ağda bandı yapacaksan birde acıyacak hemde acı kulaklarından çıkacak alışırsın ama lazer öneriyorum
Cevap
10Cevap
Genital bölgeme annem alıştırdı bi kaç hafta önce beni iyiki de yaptırmışım diyorum yaa :) alışıyosun korkma bi süre sonra çok rahat ediyosun :) koltuk altını ben makinayla alıyorum bazen o acımaz ki zatan abartma :D
acımazmı yaaa. çok acır hemde...
acıdan gebericeksin ben lazer yaptırıp kurtuldum. o kadar acıyor ki o ağdayı yapıştırıyorsun çekemiyorsun bile yavaş çekincede acıyor hadi çekebildin diyelim sonra orası yanıyor
Mucize yöntem
https://youtu.be/-zK-oRdE_DsBence imkanın varsa iyi bir yerde lazer epilasyon yaptır.
jilet kullan bence , ama en güzeli epilassyon asleti çok kolay onlan..
bisey olmaz yap diğer bölgelerine nası yapıosun :)
kızlar demştim dimi
acı yok çekirge :D yaş kaç
79 -,
he
18
tağam
acılı bir gece olacak
gec kalmışsın biraz...
samsunlu musun :D
yok
bişi olmazz vücut alışır yavaş yavaş
Hem de ne yanar :(
acıdan gözümden yaş geldiğini biliyorum .
acısız agda yapılır gel bana ok özel beklıyorum
jiletle gitsin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar