Ailemin yanında kasiliyorum kendimi güvende hissedemiyorum bunun annemle babamın ayrı olmasının bir etkisi var mı sizce?
Neden böyleyim hiçbir fikrim yok
Neden böyleyim hiçbir fikrim yok
Ayrı olmalarının etkisi var tabi ki. Benim de annemle babam ayrı, dört senedir babamla birlikte yaşıyorum. Annemle de babamla da eskisi gibi değiliz şu an . Aynı evde yaşamamıza rağmen, babamla pek bir şey paylaşamıyoruz manevi olarak. İster istemez araya duygusal bir mesafe giriyor, sırtını gözünü kapatıp yaslayamıyorsun eskisi gibi. Canını sıkma, ailesi boşanan çoğu insanın yaşadığı şeyler bunlar, üstelik bir de kötü ayrıldılarsa.. Bir süre sonra artık bir şey hissedemez hale geleceksin nasıl olsa konuyla ilgili, üzüntü bile. Sadece hayal kırıklığı, güvensizlik yapışıp kalıyor insana böyle.
sanırım peki babandamı daha çok streslisin annenin yanındamı
Babam
peki baban sana yanlış yaklaşıyormu
Hayır ilgileniyor oldukça benle o anlamda değil ama bazen sevmek istiyor sarılmak falan ben nedense güvensiz ve rahatsız hissediyorum kendimi neden bilmiyorum
peki sende sorun olabilrimi yani sen babanın hareketlerini yanlış algılıyor olabilirmisin
Hayır ama fazla bayiyor baba tarafım hala babam falan hep sevmek istiyorlar beni bende rahatsız oluyorum
nedne biliyormusun anne ve baba ayrı olduğu için sana çefkay gösteriyorlar ama sen bunun kıymetini bilemiyecek kadar körsün bir gün arasanda onları bulamayacaksın emin ol öldüklerinde ve sen yalnız kaldığında
Böyle deme şimdi ya
Napıyım o zaman akıl ver bana
dur gizleden çıkayım
Endişe içerisinde oldugun için olabilir mi acaba hatun?
Ailenin yanındayken aklnda heran gibi ne düşünce varsa kafandan at.
Herkesin annesi babası ayrılıyor bu ayrıca senin içinde en hayırlısı burdur belkide.
Neresi ya bunun hayırlı tarafı deyecek olursan eşlerin arası bozuk olursa bu git gide şiddetli gecimsizlige döner. Ve bu ailenin içindede en cok çocuklar zarar görür.
Özelden yaz istersen biraz konuşalım senle...
Neden korkuyorsun? Ailen sana neden zarar veresin neden baban seni sevmesin zarar versin? Yoksa bişey mi saklıyorsunda bu seni korkutuyor?
Birsey sakladigimdan değil korkmuyorum sadece ailemin yanında güvende ve rahat hissedemiyorum
Tabi bir sebebi olmalı , kötü bişey mi geçti başından?
Ne kadar ayrı olup üzerime titreseler bile kucuklukten beri aile sıcaklığı hissetmedim. Hep başka arkadaşlarıma özendim ailelerini kıskandım. Bir de babam hep bana kızardı ne yapsam bu da beni ona karşı güvensiz hale getirdi
Anladım ama içini rahat tutmak gerek korkmaman ama bir yandan rahat olman lazim , gündelik hayatın gibi mesafeli davran ama korkacak bir halde olma kimse sana zarar vermicek bugünden telaşlı olma :)
Cevap
3Cevap
Ayrılarsa vardır küçüklükle kaynaklı çnkü güven baba alır göbeneoturtur oynatır uyursun karnında anne gelir başına ufacık şey gelse üzlür yardım eder küçüklükte bunlar olmazsa büyüyünce zor
Muhakkak Kısmen Var Kafaya Takmışsın.. Aslında Bunu Dert Etmesen Akışına Bıraksan Kader Desen İnansan Kafanı Başka Yerlere Versen Üzülmezsin..
Sadece biraz rahatlaman gerek kendini çok strese boğuyosun kendini rahat bırak pozitif enerji taşı ve ailenede geçer o pozitif enerji sen taşıdıkça
bende tam tersi
olabilir bilemedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar