Eskiden uzun boylu olmak isterdim herşeyi deniyordum doktora bile gitmiştim ama 158i geçemedim bir türlü, en çokta giydiğim üzerimde konuşsun diye uzun boylu olmak istiyordum. Ama şimdi iyiki uzayamamışım diyorum, kadın dediğin minik olmalı bence sadece boy olarak değil, ince ve zarif olmalı. Giydikleri xs/s 24/26 olmalı, boyu kısa olup kilolu olmamalı yani.Çekiciliği yok ama nedense şimdi böyle olmak hoşuma gidiyor. Mesela defneyle yalına baksanıza :D kız çocuğun 3te1 i gibi poz biraz saçma ama :D Sizce minyon kadın mı daha iyi uzun kadın mı?
E boyun uzamayinca kabulleneceksin tabi bir zamandan sonra. Herkese çekememezlik yapmayin falan tarzi cumleler kurmussun , okudum tüm yorumlari, ne alaka simdi, seni neden çekemesin bu insanlar? Çok mu guzelsin, çok mu sexisin, cok mu guzel fizigin var? 1.58 sin, kisasin. Kisa oldugun icin mi cekemesin bu insanlar seni.. ne tuhaf iştir yaa. Insanlar görüşlerini yaziyor saygi duy azicik. Ayrica 1.58 boy evet kisa ve bende kisa kizlari sevmiyorum, tercih meselesidir, fikrim bu , saygi duymak zorundasin. Ben 1.65 im ve bence kiz dedigin 1.63 ten uzun 170 den kisa olmali en fazla olsun da 1.75 olsun.
kısa boylu siyah saçlı güzel bence kimse kimsenin beğenisine karışmasın ayrıca gönül eğlendireceksen ruslar güzel başka tanımam sarışın denk gelirsede kızıl
Bu avutmak değil, gerçekten uzasaydım pişman olurdum kendimle barışık insanım. :) Şimdi bir tulum giyiyorum, zaten kıvırcık saçlıyım, herkes bayılıyor.:)
Orası öyle, ama dediğim gibi ben beğeniyorum ve beğeniliyorum, eksiğimi artıya çevirebiliyorum, bence çocukluk yapmayın ve çekememezliğinizi belli etmeyin.:)
ne kini ya isim olmaz benim kinle nefretle dusmanlikla benim gorusum uzun noylu kizlarin daha guzel ve manken gibi oldugu yonunde sen nasil yorumlarsan yorumla bu boyle.
Adriana lima, hadise, kim kardashian, yllanthe cabau.. yeter simdilikk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın dediğin kısa olmalı. neden mi? çünkü uzun boylu değil diye terk eden canım erkekler size yaklaşmıyor da o yüzden. Şekilci insanlar ölsün. teşekkür.
Uzun olmak herkese nasip olmuyor zaten :) ülkenin bayanlarda boy ortalaması düşük.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın dedigin kısa olur erkek dedigin uzun olur gibi şeyler sizin tamamen bilinçaltınızdaki eziklikten kaynaklanıyor. Erkegin sizi domine etmesini, size üstünlük kurmasını istiyorsunuz çünkü. Bu da sizin ilkel beynininizin hala ne kadar gelişmemiş oldugunu gösteriyor. Benim boyum 1.80 ama yanımda bu şekilde düşünecek bir kız istemem. Biraz geliştirin o beyni, okuyun, öğrenin, mantıgınızı kullanın.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanlara hakaret eden bir beyin ne kadar gelişmiş olabilir diye düşündürüyor yazdıkların, sorumdan defolabilirsin.
Bu nedir ya ergen ergen dizilerde bu bücürü oynatırsan olacağı bu kız hem güzel değil hem kısa hem 30u geçmiş tek yeteneği hızlı konuşmak diye almışlar bunu da oyuncu yapmışlar anlamadığım bu kıza özenilir mi be
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok karın ağrısı çekiyorsunuz gerçekten çocuk gibisiniz ya inanmıyorum..
İlk defa bir dizi izliyorum çünkü kafama göre bulamamıştım, ve oyuncular bana sempatik geliyor bu yüzden izliyorum. Şunuda belirtiyim insanların görüşlerine saygı duymalısınız ve saçmalık kelimesi kesinlikle saygı çerçevesinde söylenen bir kelime değil.
En İyi Cevaplar