21 yasimdayim ve 14 yasimdan beri basimda bir uvey anne belasi var. Bana yasatmadigi dert kalmadi. Beni dovmedi ama dovmekten beter etti onun yuzunden bin turlu psikolojik sorun yasiyorum. Maddi yonden rahatim babam herseyimi fazlasiyla karsiliyor yurtdisina tatile bile gonderiyor.. 2 kucuk kizlari var.. babam da onun gercek yuzunu gordu ve cocuklarin buyumesini bekliyor ayrilmak icin..
Kendimi evde iyice bir dovdurup kolumu bile kirdirip sucu o şirret kadinin uzerine atmak mahkemeye vermek intikam almak istiyorum. Kadin turk degil zaten arap ve turkiyede kimsesi yok. Bu fikir nasil?
Daha parlak bir fikri olan soylesin lutfen. Cunku delirmek uzereyim. Yaptiklari yanina kar kalmasin. Kimse bilmese de o bilecek iftira oldugunu ve gozu korkup benden uzak duracak.
Kendimi evde iyice bir dovdurup kolumu bile kirdirip sucu o şirret kadinin uzerine atmak mahkemeye vermek intikam almak istiyorum. Kadin turk degil zaten arap ve turkiyede kimsesi yok. Bu fikir nasil?
Daha parlak bir fikri olan soylesin lutfen. Cunku delirmek uzereyim. Yaptiklari yanina kar kalmasin. Kimse bilmese de o bilecek iftira oldugunu ve gozu korkup benden uzak duracak.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil