Diğer Ateş 🔥 deyince aklınıza ilk ne geliyor? Babilon Takip Et Xper 4 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim aklıma bir sürü şey geliyor da yazarsam size bir şey kalmaz ☺ Ateş 🔥 deyince aklınıza ilk ne geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
çikolatalıpastacık34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl ölüm geliyo.. babam geliyo.. her gün ateşin içinden insanları kurtarmak için canını hiçe sayan babam geliyo.. onu evde beklerken gördüğüm kabuslar geliyo.. korku geliyo aklıma.. yanık et kokusu.. ve değer bilmez insanlar geliyo. 0 4 Yorumla Babilon +1 yıl İtfayeci mi baban? Yorumla çikolatalıpastacık34 +1 yıl evt Yorumla Babilon +1 yıl Allah yardımcısı olsun. Yorumla çikolatalıpastacık34 +1 yıl amin Yorumla
LittleCatty Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl john abrahamstarsunfolded.cyberpanthers.netdna-cdn.com/.../John-Abraham-Biceps.jpg 0 3 Yorumla Babilon +1 yıl Güzel seçim ☺ Yorumla LittleCatty +1 yıl seçimlerim güzeldir.. Yorumla Babilon +1 yıl Tebrik ederim o zaman ☺ Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. https://m.youtube.com/watch?v=HluHrJPaRroİlk aklıma gelen 0 1 Yorumla Babilon +1 yıl Mortal Combat 😆 Yorumla
isteps Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 958 cevap paylaştı. Bacaklarım geliyor 0 8 Yorumla Babilon +1 yıl Bir şey yazmaya çekindim şimdi Yorumla isteps +1 yıl Neden Yorumla Babilon +1 yıl Bacakların yanmış olabilir diye Yorumla isteps +1 yıl Aynen şu an onların acısını cekiyorum Yorumla Babilon +1 yıl Güneş yanığıdır umarım. Geçmiş olsun. Yorumla isteps +1 yıl Yoo bildiğin catır çutur yandım alevle Yorumla Babilon +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla isteps +1 yıl Sağol Yorumla
mehmetbeyfendi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Duman 0 1 Yorumla Babilon +1 yıl Teşekkür ederim yorum için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cehwnnem 0 2 Yorumla Babilon +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica Yorumla
En İyi Cevaplar