Hiç etrafınızdakilerin bilmediği bildiğiniz bir şey öğrendiniz mi? Etrafınızdaki herkesin aptal olduğunu hissettiniz mi?
Ben araştırmayı çok severim. Bu yüzden dünya, bilim, ülkeler, örgütler, uzay ve daha bir çok konu hakkında çok az insanın bildiği bilgiler öğrendim. Ama bunları ilk öğrendiğimde bunları önceden bilmediğim için ne kadar aptal olduğumu hissettim. Daha sonra etrafımdakilere bunları anlatmaya çalışınca ve onların benden daha bilgisiz olduğunu görünce etrafımdaki herkesin aptal olduğunu hissetmeye başladım.
Siz hiç böyle hissettiniz mi? Peki neyi öğrenince böyle hissettiniz?
Çoğu zaman ruh halim resimdeki gibi oluyor. Hatta gibi fazla aynen böyle oluyorum.
Hiç etrafınızda ki insanların aptal olduğunu düşündünüz mü?
Onların da senin bilmediğin şeyleri bilme olasılığını katarsan doğru düzgün düşünmeye başlayabilirsin ben de senin gibi düşünüyordum aslında hala pek değişmiş değil..
Hayır tabiki de gel bildiğin her şeyi anlat demiyorum kimseye ama saçma salak konulardan konuşan insanlara da sinir oluyorum. Özelliklede ünlüler hakkında zırvalayıp duranlara.
anladımm. ünlüler benim de pek umurumda değil aynı zamanda ben de pek sevmem. Ancak kelimeleri kendimi kamufle etmek için çok kullanırım saçma salak konulara da bu yüzden çok girerim ikizler burcunun ileri seviyesiymişim gibi düşünebilirsin yani :)
Bende böyle saçmalayan insanları görünce içimden gülüp vayy gerizekalı diyorum. Üzerine alınma sadece söylemek istedim :) Eminim bunu yaparken zaten gizemli davrandığı ele verecek hareketler yapıyorsundur.
işin raconu orada anlamaları çok geç oluyor çoğunun bu yaptığımı hızlı anlayan sadece bir kişi vardı, Yasin abim... beni cidden çok iyi tanırdı zaten 15-16 yıllık en yakın kişi diyebilirim bana :) . ama o da kızıyor yapma şunu salak ayağına yatma diyor ama nafile :D insanlarla ilişkilerim çok fazla iyi değil karşımdakini iyi analiz edebilirim ancak nabza göre şerbet olayını pek iyi beceremem :D konuyu da bana getirdik bu arada :)
Hiç bir zaman akıllı hissetmedim zaten sadece benim bildiklerim hiçbir şeyken diğer insanların o konular hakkında en ufak bir bilgileri daha olmaması beni delirtiyor.
En İyi Cevaplar