Babama nasıl davranmalıyım ?

annemle babam çok mutlu diyemem annemde babamda birbirini sevmiyor ama öyle çok aşırı kavgalarıda yok babam rahat ve geniş bi insan zamanında annemi çok üzdü dövdü ağlattı bunların hepsini hatrlıyorum şimdi ben varım asla zarar veremez ağlatamaz bile babamıda çok seviyorum tabiki ama ne bileym içimde bi anlam veremediğim nefret gibi bi duygu var yok değil. herneyse bu akşam bize misafirler geldi ailecek kadın eşi ve çocuğu adam kekeme ve sakat kadın adamı aldatmış ve çocuk başkasından ama bilmeyen yok adam katlanmak zorunda gidecek yeri yok babamda kadınla oturmuş bir güzel sohbet ediyor annemden daha çok kadınla ilgilendi diyebilirim bacaklarını açıp oturmalar felan kadın güzel olsa neyse dicem babamda yaşlı zaten 55 yaşnda afedersnz ama bi kaç kerede p*rno izlerken yakaladm ama bozuntuya vermeden odadan çıktım iğrenmeye başlıyorum artık kadın giderken yanaktan öpüşmeler bizdeyken beraber sigara içmeler kadın rahat onu anladık o-rospu gibi bişey ama babamda böyle yapıyo ya asıl suç onda küfürlü filan konuşuyolar acayp sinirim bozuldu annemle az önce konuştk bozma moralini yat hadi dedi ama babamla konuşmak istemiyorum artıkona nasıl bi konuşma yapmalıyım yada hiç konuşmamalımıyım ? sorum uzun oldu kusura bakmayın vakit ayırırsanız da çok teşekkürler.
Babama nasıl davranmalıyım ?