Madem başörtüsü Allah'ın emri, neden Allah'ın emrine karşı geliyorsunuz? Allah'ın varlığı konusunda hiçbir şüphe duymayan, ahiretin varlığı konusunda en ufak bir şüphe duymayanlar göreceği çok şiddetli azabı bileceğinden dolayı hiç vakit kaybetmeden başını kapaması lazım. Neden yapmıyorsunuz bunu?
Cevabın nedir?
Açık giyinen kadın kul hakkına girer. Çünkü erkeği günaha sokar. Ama erkek de ikinci bakışı yaptığı zaman günaha girer. Evet kadınların cehennemde daha fazla olmasının sebeplerinin başında tesettür sorunu geliyor. Bir kadın ve bir erkeği düşünün karakterleri, ibadetleri hep aynı ama erkek dışarı çıktığında kıyafetinden dolayı günaha girmezken, kadın örtülü değilse günaha giriyor. nur suresinin 31 ayeti... açık giyinenleri gördüm benim Rabbim örtünmeyi emretmedi mi benim peygamberim emretmedi mi benim dinimin emri örtünmek değil midir benim peygamberimin hanımları kızları örtünmediler mi kadının eli yüzü hariç her tarafı avret yeri değil midir.. ee havalar sıcak ne yapalım diyenler.!! güzel kardeşlerim böyle giyinerek kendinizi taa ateşin ortasına atıyorsunuz ateş soğuk mu sanki yapmayın Allah aşkına yapmayın uy. Kur'an-ı Kerim Deki cehennem ateşi daha şiddetlidir.. buyuruluyor...
36 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanki galiba burada seni bir tek ben anladım sen ateistsin ya da deistsin. Müslümanların tutarsızlıklarını yüzlerine vurmak için böyle bir soru Paylaşmışsin haksız da değilsin. Lafe gelince müslümaniz ama Allahin emirlerini yapmıyoruz. Ben kapalıyım ama namazlarımı eksik kılıyorum mesela. Bunu da şöyle açıklariz bizim başımızda bir şeytan var sürekli yanlış yola itiyor bizi bizde iradesiz olduğumuz için hemen gidiyoruz. Nefislerimiz bize 2 rekat namazı çok zahmetli gösteriyor oysaki sınavımiz 5te bile olsa kalkıp gidiyoruz. Çelişkinin âlâsı burada. Yani ömrümuz nefis mücadelesi ile geçiyor. Allah sonumuzu hayr etsin. Dikkat etmeye çalışıyoruz. Ümitsizlik şeytandandir zararın neresinden dönersek kârdır...
20 Yorumla
Ben buna çok kınıyorum işte sen su an hangi sıfatla başı açık insanları yargiliyorsunki tamam sen kapalı bir bayan olabilirsiniz buna en ufak bir lafım yok ama başı açık diye de sen kimseyi yargilayamazsin veya sen kapalısin diye de kimse seni yargilayamazsin artık bu konuları kapatın ne sen onların günahını öleceksin nede onlar senin günahını cekicek
14 Yorumla
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayattaki tercihler elbette bahane olamaz ama, türbanlı görünenlerden daha edepli, daha imanı kuvvetli saçık açıklar gördüm..
Bu yüzden yadırgamıyorum.. ks de bile soruları ve yanıtlarıyla hepimizin beğenisini alan bayan üyelerimizden bir kaç tanesi namazında niyazında..28 Yorumla- +1 yıl
Allah'ın emri sadece kapanda değil, hacca git de diyor. Gidecek misin? Zekatta ver diyor verdin mi bu yaşına kadar? Ayrıca hacca gidemezsen imanı kuvvetli bir müslüman olmayacak mısın?
Cennete giremeyecek misin? İslam elbette ki hoş görü dinidir.. Zorlama bir din değildir.. sana iyi ve kötüyü gösterir sen uyarsın veya uymazsın. Uymadığımız her bir şart için ayrı ayrı cezamızı çekeceğiz kardeşim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
20Cevap
Öncelikle sevgili din kardeşim müslümaklık baş örtüsünden ibaret değil yani ben kapalı olup da erkeklerin ilgisini daha çok çeken kızlar gördüm yani demek istediğim sende görmüşsündür kapalı olupta o baş örtüsüne verilen süsleri sanki saçını yapıyor gibi ee bu kapanmaksa ben sizden kapalıyım ve kapalı kızların evlenmeden önce bir sürü sevgilisi oluyor benim daha sevgilim olmadı yani kimseye kötülük yapmadım kıskançlık desende yok ki elle sayılabilecek kadar az günah işledim ve elimden geldiği kadar da insanlara yardım etmeye çalıştım bu durumda e tabiki ibadetlerimi elimden geldiği kadarını yapıyorum ve zaten dinde de zorlama yoktur yani öteki dünyada cehennemde kim fazla yanar bilmiyorum hayırlısı artık
217 Yorumla- +1 yıl
ahhh sen ne güzel müslümansın öyle karşındakilere önyargıyla yaklaşan canım ya süpersin devam et böyle sen mükemmelsin hatta sadece siz müslümansınız ya ne güzel değil mi başları açık olan herkese müslüman değil damgası vurmak canım ya bu fesatlığınla cehennemde karşılaşırız biz hadi cehennemde görüşürüz
- +1 yıl
sizlere göre neye göre kime göre canım sen iyi misin? bir doktora falan görün derim bu ne terbiyesizlik
etlerin parça pinçik olmayacak ama sonuçta cehennemi tadıcaksın yani sen iyi biri değilsin insanlara yaklaşımından belli ve ne güzel öğrenmişsin müslümanlığı aferim sana devam et böyle şeytan vesvese versin kinde açık kızlar hakkında gıybet işle - 1 yıl
Bende böyle bir insanım ama bir hocadan duyduğuma göre tesettursuz kadınlar kul hakkına giriyormuş. Buna sadece başı açık olupta usturpulu giyinenlerde dahil mi bilmiyorum tam olarak. Giriyorsa bile bir erkek fesat gözle etrafına bakınca ben kul hakkına giriyorsam onun o günahını alıyorsam erkeğe ne kaldı herkese baksın o zaman nasıl olsa hakkına giriliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da bu nasil bir uslup? bir muslumana boyle bir uslup yakişir mi? Efendimiz (sav) bile hesap sormamiş boyle. 11 yaşimdayken kapanmak nasip oldu ama ben bile boyle bisey diyemem. Senin dedigin tek bir cumle bir insani islamdan sogutmaya yetebilir dikkatli olmak lazim
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmiştim
Saçımızdan asılıp kaynayacaz oyle mi :D Ulan var ya böyle böyle insanları dinden soğutup uzaklaştırıyosunuz Bizim gunahımız varsa seni ne ilgilendirir hesap sormak sana düşmez allahla bizim aramızda Kapalılarında görüyoruz ne b*k olduğunu sende giyiyosundur dar paçaları sıkı tişortleri
24 Yorumla- +1 yıl
Dinden soğutmak için yazmis zaten belli
www.kizlarsoruyor.com/.../a35355-basortusu-tesettur-hakkinda
Bu da benim bencem buyrun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıllaa bu cennetle cehennem nasıl anlatılmıs insanlar anlamadım gitti cehennemde saclarından asılıp kafaları kaynatılacakmıs:) cennetede sarap nehirleri herkese 4 huri falan bunasıl bir inanç sistemi arkadas :) kendinizi kandırmayın bosa islamiyet insanın niyetidir niyeti için teniz niyetin temiz olsun gerisini bosver basın kapatıp altan herturlu haltı yapıp namaz kılıp hırsızlık yapıp muslumanlık olmaz hacı bektası velinin dediği gibi
eline sahibp ol (kimsenin malını gasp etme)
diline sahip ol (kimseye kötu konusma gıybet etme yalan söyleme)
beline sahip ol (harama uckur cözme)
bu üç kavram islamiyetin özüdür namazla niyazla bas örtmeyle öyle sarap nehirlerinde yuzup gunde 4 huri zikemezsin bunlar insanları kandırmak için kurulan duzmeceler... saygılarla20 Yorumla
+1 yılonların daha tavlayacağı birlikte olacağı erkekler olduğundan daha zamanları var ablası
12 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Allah herkese düşünebilmek için beyin verdi ise... sen o baş örtüsünü neden takıyor olduğunu bana açıklayabilirmisin? Sorgulamadan anlamadan birşeyi sırf kuranda yazıyor diye yapmak nekadar doğru? İnsan birşeyi kalben onaylaması icin anlaması idrak etmesi lazım aksi taktirde koyundan bir farki olmaz. Zaten günümüz bazi müslümanların da sorunu bu. İdrak etmemek ama uygulamaya kalkmak. haa bir de çarpıtmak doğruları.
00 Yorumla"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" diye bir hadis var bilir misin? Bunu yapsanız iyi olmaz mı diyebilirsin ama bunu niye yapmıyorsunuz, yapın demek pek kimsenin haddi değil.
43 Yorumla
+1 yılKendi istekleri Allah'ın isteklerinden ağır basıyor sonra inançlıyım diyorlar. Başı açık olan kişi ben Müslümanım dediği zaman ciddiye almıyorum. Gerçi kapalıları da ciddiye almıyorum ama işte ne yaparsın. :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de bir müslüman olarak seni ciddiye alamıyorum
+1 yılBu şekilde ıslam anlatılmaz teşvik edilmez bunu demeden önce senden Allah sevgisini anlatmanı beklerdim bu şekilde korkutarak bir seyleri kabul ettirmek ileride kotu sonuclar doğuracaktır Allah kuluna hata yapma şansı vermeseydi nefsi koymazdi hatalar insanlar içindir Allah'ı anlatıp onun gerçekten kural Koyucu alemlerin rabbi oldugunu anlatırsan o tur seyler kendiliğinden gelecektir zaten
10 Yorumla
+1 yılBu sitedesin ve zoruna giden baş açıklığımı? Bazı başı kapalı olanlardan bin kat daha iyi olduğumu düşünüyorum sıkıntı yok yani ;)
25 Yorumla- +1 yıl
Yok ama senin var heralde aa tabi inanmıyosundur o ayrı ben saygı duyarım karşımdaki duymasada ;)
- +1 yıl
Önce sen kendine bişeyleri anlat sonra başkalarına anlatırsın
- +1 yıl
Başortululerden daha iyi olabilirsin ama insan cok daha iyisi olmaya çalişmali hele ki Müslüman
Kendilerini güzel göstermek için yapmyanlar var kanki
Genelleme yapmıyorum10 YorumlaSenin din anlayisin sadece kapanmaksa lafim yok. Ama unutmaki allahin emirlerini sorgulamak milletin iradesini imanini sorgulamak senin vazifen ve gorevin değil . Bunu soyleyebilmen icin cok ustun bir takva sahibi olman gerekiyorki ben Allahin emrini yerine getiriyorum siz neden getirmiyosunuz derken seytan seni kibirlendoirip gunaha sokmasin Rabbim bile hur idareye birakmisken sen bence susmalisin.
53 Yorumla
+1 yılBirini elestirmemek yargılamamak hor görmemek de allahin emri.
25 Yorumla- +1 yıl
Müslümanların inandığı allah :D anladim ben seni
- +1 yıl
Bende durumlar karışık hiç sorma :D
+1 yılTatlı su müslümanları işte ne bekliyorsun, bir de etrafta insanlara vaaz verme çabasına giriyorlar bu tipler.
30 Yorumla
+1 yılİnsan kelimesi unutan demektir yani adımızan belli unutuyoruz ben kapaliyim çok şükür ama bu herkese nasip olmuyor daha doğrusu tesettur herkese nasip olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSANANE.. ayrıca yorumlara baktımda biri allah ya da din kardeşim diyince soru işareti yapıyorsun bu demek oluyor ki sadece aferin almak için böyle bir soru sordun yoksa senin ilgi alanına giren bir konu değil ki insanları yargılamak senin haddine değil senin değil hiç kimsenin haddine değil ;)
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkanki şöyle bakınca senin durumda pek iç açıcı görünmüyor hani ;)
Cevap sahibi+1 yılinanmıyorsun niye burada gelip ahkam kesiyorsun onuda anlamadım da
Cevap sahibi+1 yılçok zekisin belli oluyor. baştada söyledim bu kimseyi igilendirmez bence bunu öğren
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Allahın emirleri insanın fıtratına ters olduğu için olabilir mi acaba?
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman her karaçarşafla gezsin onu istiyorsunuz siz iyi müslümansınız dostum sizle aynı yerde olacağıma cehennemde yanmaya razıyım eksile umrumda değil
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcehennemde yanmak istiyoruum okey anladın mı
Diğer konusunda 471 cevap paylaştı. Sızın gıbıler bos vakıtlerını bunlarla harcasın diye kapamıyoruz malzeme cıkarıyoruz sıze yoksa kuru kuru ölüp gitceniz
10 YorumlaSen sor diyeeee kimse sana burada hesap vercek degil herkesin müdlümanligii kendisinee
21 YorumlaDiğer konusunda 335 cevap paylaştı. bırak da bunu Allah sorsun !
başörtüsünden önce çok daha önemli öncelikli şeyler var ayrıca03 Yorumla
+1 yılSen kapalisin demek ki Allah kabul etsin ; baskalarini sorgulama
07 Yorumla- +1 yıl
Yazdiklarindan tahmin ettim , konu bu degil degil mi :))
- +1 yıl
Niye boyle siritarak konusuyosun komik mi? Evet bliyorum ve bundan sanane. Dalga gecmek icin yaziyosun kendini zeki ya da ayri mi goruyosun komik olan sensin.
- +1 yıl
Sor soran kişi belli ki dalga geçiyo umursamayin derim. Bu konuyla ilgili bir bence yazmistim okumak isterseniz buyrun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı Baş örtüsüne nefis Gösteren kızların, bekar-dul-evli adamların altına yatarken neden nefis gösteremiyorlar bende bunu anlamıyorum? Çok ilginç..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaş örtüsüne neden bu kadar taktınız isteyen takar istemeyen takmaz milletin inançlarını sömürmeyin
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben Müslümanım elhamdürillah sana kalmamış bak günaha giriyosun kul hakkına girer belki ben ibadet ediyorum allah da razı nerden biliyosun bence tövbe et
Cevap sahibi+1 yılAllah sana akıl fikir versin zor ya
Cevap sahibi+1 yılkızım senin götün ayrı başın ayrı oynuyo git sen bir zahmet oku bişiler yap düşüncen değişik senin allah akıl fikir versin tekrardan tez elden
Cevap sahibi+1 yıluymadığımı nerden biliyosun sana mı düştü deyus BENİ YALNIZCA ALLAH YARGILAYABİLİR dengesiz
- +1 yıl
Soruyu sorun kişinin dalga gectigi belli hatta belki islamdan sogutmaya calişiyo. Bende hodri meydan yapiyorum :) bu konuyla ilgil bir bence yazmiştim okumak isterseniz buyrun :) www.kizlarsoruyor.com/.../a35355-basortusu-tesettur-hakkinda
Cevap sahibi+1 yılhaklısınız anladım zaten teşekkür ederim okurum :)
Diğer konusunda 50,1b cevap paylaştı. Müslüman müslüman değil artık ya sanki herkes hee şeyi yapıyor da kimse kimseyi düşünmüyor herkesi arkadaş çevresi değiştiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın başını örtmemekle kafir olmaz ama büyük günah işlemiş olur bir de şu var başı kapalı kot giyen tayt giyen kızların günahı sadece başı açık ama vücudu belli olmayan kadınlardan daha fazla
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu o ama kafir yapmaz ne dedim ki ben :D başını kapatıp başka yerini açmasından iyi ama bu kapanmamasının doğru olduğu anlamına gelmez bu arada siz kapalısınız de mi belki kızacaksın ama sadece merak ettim :D
Cevap sahibi+1 yılDoğru sormam gerekirdi fakat en azından vücutlarını açmıyolar erkek de kendine hakim olmalı çünkü başı açmak vücudu açmak gibi tahrik etmez erkeği
bir kere dinler yok yalan başı kapalı olanları da görüyoz vallaha daha çok delikli peynirler bence :D
00 Yorumlabasını kapatanları da görüyoruz ne halt yedıklerını basını kapatmak zorunlu degıl ben basımı kapatmama ama bı kapalıdan daha ıyı gıyınırım buda bısey görevlerımı yaparım
38 Yorumla- +1 yıl
Zorunlu degil mi.
âyet hadis inkari olur bu.
Buradaki hanımlar diyorki dinimi sorgulayan müslüman olsaydi
00 Yorumla
+1 yılHım, troll alırım bir dal.
31 YorumlaCehenemi tatmakk icin azda olsa 5 saniye elinizii kizgin ateste tutun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinime küfreden müslüman olsa bari.
21 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit bir cevabı var aslında.''SANANE''
76 Yorumla- +1 yıl
ee tamam biziz de bu sana bizi yargılamam hakkı vermez. Örtünüyor olmam müslüman olmadığım anlamına da gelmez
- +1 yıl
Örtünmüyor*
- +1 yıl
Benim düşüncem böyle. bu yüzden böyle yaşıyorum eminim ya da değilim
- +1 yıl
Kimse kimseye karişamaz ilk once herkes kendine bakmali. Soruyu yazan kişi çarşafli heralde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalıyım. Ama çoğu açığın yemediği haltı yedim. Müslümanlık örtüyle olmuyo ve bunun en büyük örneği benim. Allah beni ıslah etsin...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe ya he embesillik var sanırım
Cehennemi igne ucukadar gorselerdi
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefislerine ağır geliyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInsan mayası gereği peşin olanı sever ve ister. Imtihan geçmek ilimsiz olmaz. Bunların ilmi yok.
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başım açık, Müslümanım ama kız değilim olur mu? 😊
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun sadece başı kapatmakla bitmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
bir bence yazmiştim belki okumak istersiniz :)
erkekler yuzunden
07 Yorumla- +1 yıl
Bencemde biraz açiklamaya çaliştim :)
+1 yılHmmm sanane
12 Yorumla- +1 yıl
Cehennem fanteziden ibaret git ötede anlat hikayelerini
Çok haklı
00 Yorumla
+1 yılSanane be 😄
23 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin tatlı su müslümanı :D