Şişko biri sormuş bikini giyebilir mi diye o denize girmesin bir zahmet bikini vücudu böyle olur yakışmış değil mi kadına haksız mıyım şişkolar görüntü kirliliği yapıyor yazık aslında onlara da üzülüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Şişman insanlar bikini giyince görüntü kirliliği yapmıyorlar. 90-60-90 ölçülerindeki kadınları medyada yüceltip tüm kadınları aynı kalıba sokmaya yönlendiriyorlar oysa insanlar olduğu gibi güzeldir, resimdeki kadının zayıflığına da çok laf eden olmuş mesela buda yanlış benim için. Özgürdür insan giyecekleri konusunda. Kimseye de bir laf düşmez.
Aşırı kilolu olanlar mayo tercih etse daha iyi olabilir evet ama bu onların tercihine kalmış birşey. Sana rahatsız oluyorsan bakmamanı ve bunu okuyan kilo problemi olan kişileri de düşümeni tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar " Sienna Miller " Kızlarsoruyor'a gelmiş bir selam verin lütfen ama geri zekalı kadın yaşını yanlış kaydetmiş kendini ne kadar gizli kullanıcıda yapsa biz yine tanırız onu
bu ne be iskelet gibi kemiklerinden korktum bikinin içi boş bir kere bikini vücudu böyle de olmaz balım az dolgun durcak içinde ki öyle şişman yağlı değil hafif dolgun olcak
Olay Yeri İnceleme geldi dedektif Recep işi çözdü kesin sonuç bu kadın sen değilsin veya sen bu kadın değilsin. Gerçekleri söyle çünkü bu kadın 18-24 yaş aralığından fazla.
Buna hıc yakısmamıs kemık torbası. Ayrıca ınsanlara hakaret edemezsın bıkını gosterı ıcın gıyılmıyo denıze gırıldıgı ıcın gıyılıyo. Giyen rahatsızlık duymuyosa laf etmek bıze dusmez
Yaw bir kere bu kadında giyinme şekli bozuk bune siyah bikini :/ Göğüsyık birşey yok kemik torbası gibi :) Ayrıca mantığa baksana suya girmiş başında betire gözünde gözlük :D Not: bu kişinin sendegilsindir inş Öyle düşünerek yazıyorum
En İyi Cevaplar