1. Sen kimsin ki bir bireyin hayatına müdahale ediyorsun. İstediği kişiyle konuşur.
2. Demek ki sen en yakınına mesela kuzenine o gözle baktın. Her erkeğin senin gibi olduğuna inanmıyorum
3. Kendinden daha güçsüz birine şiddet uygulamak acizliktir.
4. Hem döverim, hem severim diye saçma bir şey olamaz.66 Yorumla
Soran+1 yılKendince haklisin. Aldatilinca salya sumuk aglarsiniz. Ben o duruma dusmemek icin onlem aldim
Soran+1 yılSenin bu aldatani aldatirim sozun tam bir serefsizlik ornegidir
Soran+1 yılOlani soyledim. buGune kadar aldatmadim. O kadar sey yazdin ama şu yorumun şov amacli yazdigini gosteriyor
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılne olursa olsun dayak yokk konusark anlass
13 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda konusma yaptik ki o yuzden boyle oldu
- +1 yıl
döv gıtsn ozman
- +1 yıl
teekkureler :)
+1 yılsen tokat atmayacaktın ayrılacaktın tokat iflahmı edecek zannediyosun yine aynısını yapr bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYerse yapar
+1 yılHaklsn bende dovuyorum ;)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yıl(Hanımını döven, Allah’a ve Resûlüne asi olur. Kıyamette onun hasmı ben olurum.) [R. Nasıhin]
(Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.
Erkek hep kendini kusurlu görmelidir. (Ben iyi olsaydım, böyle olmazdı) demeli.
Alıntı, ama açıklayıcı olduğu için paylaşıyorum.34 Yorumla
Soran+1 yıl/NİSÂ-34: Allah'ın bazısını bazısına üstün kılması nedeniyle ve mallarından harcamalarından ötürü erkekler, kadınlar üzerinde hüküm sahibidirler. (Ama öte yandan da) saliha kadınlar; gönülden boyun eğenler ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri (hakları), kocasının bulunmadığı zamanda koruyanlardır. Baş kaldırmalarından endişelendiğiniz kadınlara (önce) öğüt verin, (etkili olmazsa) onları yataklarında yalnız bırakın, (o da olmazsa, son çare olarak sınırları aşmamak şartıyla) onları (iz bırakmayacak şekilde, suçlu oldukları hasebiyle) DÖVÜN. Size itaat ederlerse sakın aleyhlerine yol aramayın. (Unutmayın ki) Allah (hepinizden daha) yücedir, büyüktür.)
Bu dovmek sart anlamina gelmeyebilir ama rahat dursun- +1 yıl
Sakın üzerinize alınıp o hükmü kendinizde bulmayın!
Zira o x kişisi sizin HELALİNİZ bile değil.
Soran+1 yılOyleyse bastaki hadis-i serifi kullanmaman gerekirdi zira orda da hanimlariniz diyor. Cevabina cevap verdim. Nerden baksan haksizsin
- +1 yıl
bana şaka yapıyorum de, neolur?
vAllah bir şey demiyorum sana.
Allah dan sadece senin için az sabır ve sükut diliyorum.
He aldatılma korkusu ile yaptım diyorsun, ama Böyle yaparak aldatılmak için yol açmışsın zaten, göz korkutmadın. ;) Neyse.
+1 yılGeçen benim herifi bir kıza adres tarif ederken gördüm. . önce kızı gitcegi yere bıraktım sürükledi ama olsun. . sonra benimkini hastaneye yolladım.. kuşuna baktirsin diye. . Ötmez falan şimdi. malum ciddi düşünüyor. . öptüm alnından barıştik. .
haksizmiyim bro. .:)))
Güzel kafaymis heee:)06 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki guzelmis ama benimki gercek
- +1 yıl
Sen beynine girip daha cikamamissin lafa bak ya:))
Soran+1 yılNe kadar sacma bir yorum. Ne mantik var ne alaka. Sagdan soldan toplama kelimeleri bir araya getirmissin
- +1 yıl
Bir tokadı hak ettim:)
Soran+1 yılSana az bile
- +1 yıl
eyvallah :)
Sevgiline tebrikler :)
Baya sabırlı biri galiba. Bide biraz ahmak da olabilir bilemiyorum. Ben şahsen babamdan bile bir tokat yememişken sevgilimden yiyorsam o tokatı 1. o tokatın daha sertini atarım ona ve 2. yüzümü birdaha göremez. Kız ne yapmış olursa olsun , Allahın sana verdiği gücü bir gücsüze karşı kullanman cok şeref yoksunu bir hareket.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhak etmiş sizin birbirinize güvenmeniz gerekirken o senden gizli bir şekilde yapma dediğin şeyi yapıyorsa hatalıdır bikere bir de yaptığı hata arkadaşı da olsa samimi samimi konuşmaksa onda da haklısın sana hak veriyorum yalnız kızı kısıtlayıp da ona yapma dediklerini kendin de yapmadığın sürec haklısındır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmadim. Kimseyle de zorunlu olmadikca konusmadim
Cevap sahibi+1 yılo zaman haklısın karşılıklı emek harcamanız lazım onunda sana sadık olması lazım bence
Soran+1 yılEvet oyle
+1 yılSana burada haksızsin desem ne olacakki suç o salak kız arkadaşında böyle bir duruma izin vermiş erkek arkadaşım beni sadece itti emdiği sütü burnundan getirdim şimdi argo bile kullanmıyor ! Önce saygı ! O senin malın değil sevgilin!
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi yapmissin
+1 yılSen kimsin ki birisine şiddet uyguluyorsun aciz insan haksızsın.
Kimsenin hayatına karışamazsın istediğinle konuşur, işine gelmiyorsa ayrılırsın ama vurmaya hakkın yok.
Umarım kız kardeşin yoktur ona yaparlarsa anlarsın nasıl olduğunu.12 Yorumla
Soran+1 yıl:) gosteri yapma. Ben sizin kadar genis biri degilim. Berabersek eger baskasi olmayacak. Agzimi actirma cunju yoruldum cevap yazmaktan
- +1 yıl
Bende cahillere laf anlatmaktan usandim zaten , hak ettiğini yaşarsin nasılsa bir gün..
Bence sen haklisin. kiz arkadasin bu yaptiklariyla o tokati sonuna kadar hak etmis. Ama hak etme sebebi baska bir erkekle konusmasi degil sana gerekenden fazla deger vermesi. Ayrica yine ayni seyi yaparsa yine ona vurmalisin.
10 YorumlaDiğer konusunda 397 cevap paylaştı. Kendinden aciz, güçsüz ve savunmasız bir canlıya el kaldırmak, zarar vermek erkeklik mi? Senin erkekliğine sókayım ben.
51 Yorumla
Soran+1 yılBende sana sokayim. Ooo ne guzel hatta bikac kisiyle daha gizli konus mu deseydin
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Helal olsun kardeşim. Bende vurmazdım ama ondan beter ederdim. Ciddi düsünüyosan iyi yapmışsın eğer ilerde ciddilik yoksa neden yaptın gitsin boşver !!!
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdik ki boyle oldu. Bidaha yapsa bidaha yer
kadına el kaldıran döven gözümde travestidir en adi mahluktur ben kızın yerinde olsam siktiri çekerim sana bu gün el kaldıran yarın neler yapar git ruhunu temizlet
44 Yorumla
Soran+1 yılSenin dusuncen. Bizde boyle. Kadin baska erkekle cok cok zorunlu olmadan muhattab olamaz. O benim icin tek ise ben de onun icin tek olmaliyim. Modernlik adi altinda baskasiyla ellesmelere karsiyiz
Soran+1 yılDovmenin yeri dinimizde var. Ama nikahli karınsa var yoksa yok. Onun icin de bazi durumlarin olmamasi gerekiyor
- +1 yıl
nikahlı karın değil bir şey değil anası deilsin babası deilsin dövmeyede sövmeyede hakkın yok namusundan sen değil babası sorumlu evlenene kadar kendini adam sanıp ortalıkta dolaşma bence karekterin bozuk belli. dövmenin dinimizdeki yerini göster bakalım görelim var diyorsun çok biliyorsun ya
+1 yılGeçen yine Miamide sahilde uzanıyorum , yanıma Kim Kardaşyan geldi , Çaktım bir adet tokatı , Dudağı kanadı. Sonra sildim biraz gecince sarildim baristik. Bidaha olursa daha cok doverim dedim. Olmicak dedi anlastik. Haksiz miydim?
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılEe kızlar, her yerde " maço seviyoruz " diyorsunuz.. Allah size de böyle bi'sevgili nasip etsin..
Amen <312 Yorumla
Soran+1 yılBizim amen ile isimiz olmaz. Ya adam akilli amin dersin ya da Yuruyup gidersin burdan
- +1 yıl
Bak işine.
Ben kendi duamı ettim, seninkisi beni ilgilendirmez..
Diğer konusunda 902 cevap paylaştı. madem kıskanıyorsun niye dövüyorsun allam. sen gideceksin onun konuştuğu kişiyi döveceksin, hanımını dövmekte neymiş! yakında zaten ayrılabilir, bu tür şeylere normal bir şekilde davranan çok az insan vardır.
00 Yorumlaiyi b*k yedin ne haddine dayak atmak hoşuna gitmiyorsa söylersin baktın olmuyor ayrılırsın olur biter bide marifet gibi yazıyon aklın sıra delikanlısın okadar cesursun niye gizliden açtın konuyu
32 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibiler sikayet edip hesabi kapattirmasin diye
ne mal bir kızmış o yahu biri bana vursa tekmeyi koyarım çocuğu olmaz. güvenmiyosan ayrıl seni tutan mı var
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit mi. Isine gelmeyince ayril ohh
Şu her fırsatı değerlendirmeye çalışan kodumun ergenleri yok mu deli ediyorlar beni 😂😂
Tipsiz oğlu tipsiz resmen tribüne oynamak için çıkmış anasından😂😂😂
%50 haklısın
%50 haksızsın sende soran21 YorumlaBen kizin yerinde olsam mi asla böyle bir duruma dusmem bana tokat atana ben tekme tokat girerdim sonra da yolu verirdim.
12 Yorumla
Soran+1 yılTekmeyi at ama yolu verme. O yolda beraber yurunur.
+1 yılHaksizsin cünkü sevgilin esin degil öyle bir yasak kafana göre koyamasin. Ayrica sen hangi hakla dövmeye kalkiyorsun onu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHak etti
+1 yılNolursa olsun kime siddet uygularsan uygula hic dogru degil yaptigin hakliysan bile haksiz durumdasin su an
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin ama bu tarz seyler sinirlendiriyor beni
- +1 yıl
Hadi erkegi dovmeni anlarim kiza el kaldirma lütfen
Vurmayı falan geçtim ama o kız katkısız salakmış.
Seni vurduğuna pişman etmeli ve kıçına tekmeyi vurmalıydı.01 Yorumla
Soran+1 yılOyle kolay mi
Sen kimsin ki o kiza vuruyorsun oglum adammisin senden gucsuze onu gectim bir bayana vuruyon allh senin gibileri o durumda karsima cijarsin nasil tokat atiliormus gor mk hanzosu
14 Yorumla
Soran+1 yılValla birader karsina cikarsam %99 ihtimalle dayak yiyen sen olursun
Soran+1 yılKomik olma. 14 yasindan beri kick boks yapiyorum. şu an 23 yasindayim. Neyse hayirli gunler bana bulasma
Gücün kadına yeter zaten, insan sevdiği kadına nasıl vurabilir lan?
40 Yorumlasalak mısın abi ya bide soru sormuşsun, allah senin gibilerinden korusun
00 YorumlaSen sütten çıkmış ak kaşık mısın acaba? sevgilinden önce ya da birlikteyken başka bir kızla yatmadın mı hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir yatmadim
Soran+1 yılBiraz mantikli konus bee. Bos bos yorum yapiyosun. Ne alakaysa dediklerin
+1 yılNaparsa yapsın sana dövme hakkını vermez. Kız arkadaşının yerinde olsam o tokadı sana iade eder seni terk ederdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılIade tamam da terk etmek nedir
- +1 yıl
O zaman vurmucaktın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kız arkadaş malmış. Snin onu malınmış gibi kullanmasına izin veriyor. Ve sana gelince, kıskan kıskan da, o kadar da değil * ..
22 Yorumla
Soran+1 yılHer turlu kiskanirim. K9nusamazsin dersem konusmamasj gerekir
Cevap sahibi+1 yılBohunu da çıkarmayalım. Başkasıyla konuşuyosa evet sen haklısın ama terk et ne biliyim resti çek vurmak nedir ya. Sen vurduktan sonra da sana sarılabiliyorsa ona da gülerim ben :D:D
+1 yılama dayak olmaz ki :/ sen ne kadar hakli olursan ol seni haksiz duruma dusurur
02 Yorumla
Soran+1 yılEn ılımlı yaklasan sen oldun. teskkur ederim
- +1 yıl
rica ederim, aslinda haklisin ama sinirlerine de hakim olmalisin bence :)
Maco erkek tavirlari falan hayirdir? Adam olsaydin ayrilirdin kiz sana boynuzu takmis
02 Yorumla
Soran+1 yılBoynuzu ters cevirip cocuga taktim merak etme. Oyle ayrilmak icin sevmeyiz biz
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbasligi okudum benim icin
bir kizi dovmen sen hakli olsanda haksiz olarak gosterir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız salağın önde gideniymiş. Kocam olmadığı halde sevgili de kimmiş bana öyle vuracak ki kocam bile yapamaz böyle bişey. O dakika onun cinsel organına da bir tane ben çakar ayrılırdım.
10 Yorumla
+1 yılO kız senle barışmış tokattan sonra. Demek ki hakediyor. Döv gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle. Bidaha yapsa bidaha doveri.
+1 yıloglum arkdsıdır analrımda gizli ve samimi konusmalar diyorsun yuh
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste o yuzden cok sinirlendim. Gizli nedir ulan cakarim oturur yerine
+1 yılKiz arkadasinda ks de sanirim 😄 az once ayni soruyu paylasmista. kendisi
04 Yorumla
Soran+1 yılBildigim. kadariyla degil. Sen bir link yolla bakayim
Soran+1 yılSadece özenti. Zaten yeni paylasilmis farkindaysan. Spam diye sikayet edilir
- +1 yıl
Ben bilemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardes boyle bı soru yok haksızmıyım dıye yazmıssın ama adammısın l*n kız dovuyosun babanın kızımı o senın erkeklerle koınusuyomus sanane b*k babasımısın anasımısın su sıze yuz veren kızlarda bu kadarmı ggerızekalı
00 YorumlaDövmüş birde haksız mıyım diye soruyor kız bağır ama dövmek ne ya
10 YorumlaBir kere aldatan bir kez daha aldatır salaksın dostum barıştığın için salaksın :S
00 Yorumla- Diğer konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yıldövmeye hakkın yok helede sevgili oldun kişiyi bence haksızsın birader sana napsa yeridir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDövüp Gitseydin İyiydi Hatta Kafa At Kankaa O Seni Aldatır Söleyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBidaha yemez
+1 yıliyi yapmışsında sevgilinde az önce burada ağlıyordu :D bence az dövmüşsün.
00 Yorumlaahsahdahsdajs kaç yaşındasınız sevgilinizle?
02 Yorumla
SoranBen 23 o 21
+1 yılKardeşim kadına her türlü şiddete karşıyız. :(
21 Yorumla
Soran+1 yılKadin da kadinligini bilip sadik kalsin
+1 yılAz yapmışsın ors. uya vur gö.üne tekmeyi ayrıl
00 YorumlaDaha detayı okumadan haksızsın diyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılOkusaydin iyiydi
Az bile yapmışın orosbuya ayrıl bence
20 Yorumla
+1 yılBeyin fakiri, dengesiz!
10 Yorumla
+1 yılHaklisin bende doverdim ama bayana el kalkmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBoga kiskanir. Ben de bogayim
Ayrılsaydin o zamn vurmak ne ya
04 Yorumla
Soran+1 yılAytilmak icin sevmedim
Soran+1 yılHayir. Arkamdan is cevirmesin. Yoksa bidaha yaparim
iyi yapmışsın da ayrılsaydın daha iyidi
10 YorumlaHaksızsın dövmüş bide kızı yobaz herif
20 Yorumla
+1 yılkadına şiddete karşıyım ama hak etmiş yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni eski sevgilim gibisin la...
00 YorumlaWowowow ben olsam ayrılırım kardeş kusura bakma
10 Yorumlaal bir sütü bozuk daha!!
10 Yorumla
+1 yılhaklısın kardeş haketmiş yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum. Arkadan is cevirmek nedir. Herkes haksiz diyor sinirlendim
Ellerin kırılsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yaptın aferin mi diyelim. Haksızsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyebilirisin
+1 yılSonuna kadar haklısın ama vurmasaydın keşke
00 YorumlaGavatt mısın la?
22 Yorumla
Soran+1 yılGel seni de doveyim
Haksızsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden haksizim