😄 50 liraya tüm hayat felsefesi satmış bulunmaktayım, Dayimla iddiaya girdik bu malum yemekten 20 cm yemek zorundayim. DEneyen yok mu tadi neye benziyor? Hic zorlamayim mi kendimi? Yiyen 3 tabak yiyormus , dedim ki yogaamina 😂 İsmi bumbar mi mumbar mi karar veremedik..
Meşhur Arap yemeği. Babaannem çok yapar ama sana tavsiyem yeme. Bildiğin hayvan bağırsağının içine pirinç doldurup yiyorsun. Bugüne kadar bir kere yedim. O da aile baskısı ile. Sonra tövbe ettim ve yanından dahi geçmedim. :P
hayatım boyunca aşure yemedim mesala sıf görüntüsünden ve tarçın kokusundan nefret ettiğim için benim için yemeğin görüntüsüde önemli görünce tiksindim hayatta yiyemem
mumbar :) en çok sivaslılar yapar bunu eğer kokoreç seviyorsan bunu yiyebilirsin rahatlıkla içinde yabancı bir şey yok pilav diyebiliriz afiyet olsun :(
İsmi bumbar harika bir şey canım çekti şu an hiç iğrenmeden yiyorum hayvanın her tarafını yiyorsunuz bağırsağa gelince mi ıyy oluyor denemelisin bence pişman olmazsın
cidden bir şans vermelisin bu yemeğe o tencerede gördüklerinin aynısını yapıyor bizimkiler bazıları içine pirinç koymuyormuş pirinç yoksa yeme zaten herşeyiyle güzel ya :))
En İyi Cevaplar