Ay masallah :) Bence kız, ama belli de olmaz. göbegin daha sagda oldugu icin kız olmalı diye biliyorum, hemde daha asagıda ve yuvarlak. Kız kız sen beni dinle :) Eyşan, Deniz, Ece, Ceylan koyabilirsin isimini bence ben çok severim bu isimlerii bayanlarda. Eğer erkekse de Baran, Çağatay, Derin olabilir. Kız ismi Derin ama, benim cok yakın bir arkadasım var Derin diye, inanilmaz yakısıklı, düzgün beyfendidir, tatlıdır, karizmatiktir agırbaslıdır vs. o yuzden Derin ismine karsı inanılmaz bir sempatim var :) Ama herseyden önce saglıklı, hayırlı güzel bir evlat olsun umarım bebisiniiz <3 Herkesin çocuğu öyle olur insallah :) Size de nazar degmesin <3 :)
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Derin Baran Deniz düşünüyorum teşekkür ettim bebeğim
Bence kız ismini melis ceren ve şu an mesur bir işin var bizim mahallede ecrin :) bence güzel isimler o bisey değilde harbi bizim mahallede bir ecrin yarışı başladı 5 ecrin bebek var :D dahada gelir sanırım :D
Öncelikle ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah hayırlı bir evlat kucağına alırsın ama burada paylaşarak çok ayıp ediyorsun. Hani bazı kendini bilmezler Nasılım der ancak senin soru kalıbın bilr komik bebeğim kız mı? Yoksa erkek mi? Benkm annem böyle sitede böyle bir soru sorsaydı utanırdım.
Neyse bir şey demiyorum... yinede saygı duymak lazım
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece siz ne hissediyorsunuz diye sordum terbiyeslizk yapılcak bısey gormuyorum
Benim demek istediğim paylaşım yapmakta özgürsünüz keşke hamile halinizle değilde nasipse çocuğu eline aldığınız zaman burada paylaşsaydınız. Bu arada eksilemenize gerek yok. Ben nasil yine de size saygi duyduysam sizde saygi duyun. Bayanlar elbette ki hamile haliyle cikabilir disariya vs ama bunu gözümüze sokmanizin bir alemi yok onu belirtiyorum
@irkekmeraki Öyle bir şey belirtmedim. Geçenlerde dolmuştaydım hamile bayan bindi yer verdim daha sonra bindiği sırada insanlar yamyam gibi baktı kadına burdan yola çıkarak bende paylaşmasını uygun görmedim kendi kararı bende fikrimi belirttim
cok yakışmıs hamilelik ya masallah. Sağlıklı olur insallah. Erkek gibi geldi bana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah analı babalı büyütsün :) deniz , ekin gibi isimleri hem kızlar hem erkekler kullanıyor onun harici kız olursa mina erkek olursa caneri öneririm :)
En İyi Cevaplar