Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Eğer hayatında kötü bir şey olduysa unutmak için içersin, eğer hayatında iyi bir şey olduysa kutlamak için içersin, eğer hayatında hiç bir şey olmuyorsa, hayatında bir şeyler olsun diye içersin."
"Madem ki vakit akşam
madem ne evim barkım
ne de tek bir aşinam
açılsın gizli sofram
gelsin kadehte rakım
dostum, neşem ve şarkım
madem ki vakit akşam"
Yapılan araştırmalar insanların en çok zevk almak için alkol tükettiğini göstermektedir. İçkili eğlence yerlerinin çokluğu da bunun en önemli göstergesidir. Eğlence yerleri dışında zevk ve eğlence için en çok yılbaşı, düğün, doğum günleri gibi sosyal etkinliklerde insanlar aşırı miktarda alkol tüketmektedirler. Sosyal içicilik denen bu tür alkol tüketimi bazı insanlar için alkolizmin ilk basamağı olmaktadır.
Alkol tüketiminin bir diğer önemli sebebi ise duygu durumunu düzeltmektir. İnsanlar genellikler kendilerini kötü hissetlerinde, zorlandıkları ya da üzüldükleri dönemlerde alkole sığınarak bu kötü duygu durumundan kurtulmaya çalışırlar. Sonuçta alkol hiçbir çözüm getirmediği gibi daha kalıcı ve daha kötü durumlara yol açar.
Modern insanın en önemli sorunlarından biri olan stresle başa çıkmak için alkol tüketimi de oldukça yüksek miktarlardadır. Günlük hayatın getirdiği yoğunluk, karşılaşılan irili ufaklı problemler, yorgunluk, maddi sıkıntılar strese sebep olmakta ve pek çok insan bundan kurtulmak için içki içmeyi tercih etmektedir.
Alkolizme yakalanan kişiler sonunda bastıramadıkları bir alkol içme arzusu duymaya başlarlar. Bu arzu alkol tüketiminin bir diğer önemli sebebidir.
Not: İçki içiyorum ve alkol kullanıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yıltamamda niye googleden aldın ki ben senin düşünceni merak ediyodum
En İyi Cevaplar
Yoh ammuha tamamen artislik yok dertmiş buymus alakası yok :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka ya artiz bunlar ya :D
Soran+1 yılAdam alındı ya la :D
+1 yılLezzeti değil haram olması cazip gelir nedense haramı yapmak hoşlarına gider sarhoş olunur bunada dert unutma denir sonra sabah bum baş ağrısı bunu tekrar tekrar yaparlar tek zenginde değil her şeytana uyan yapar bunu
20 Yorumla
+1 yılzenginlikle değil berduşlukla alakası var bu durumun..
dertliyim ondan derler de derde deva vermiyor işte kafa bulandırıyor anca başka bir işe yaradığı yok..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılgenelde sağdan soldan gördüklerini millet kendine özenti olarak yapar :D bak rıdvanın karısı içiyor benim neyim eksik :D serhatın karısı sigara içiyor benim neyim eksik mahmut'un eşi kocasını aldattı benim neyim eksik diye diye herkes kendine özentilierle dolu bir hobi edindi, :D
20 Yorumlaİçki bambaşka bir kültürdür. Hakkını vererek içmek için bu kültürü ta en başından bilmek öğrenmek gerekir. Çoluk çocuk işi değildir. Ayrıca sadece zenginler içki içmezler. Toplumum her kesiminde alkol tüketimi vardır. Öyle zenginler içer gibi bir algı oluşturulmuşsa da bu doğru değildir.
Bilmem. Anlatabildim mi?04 Yorumla
Soran+1 yılfakirler ya da orta sınıftakıler senın dedıgın o içki kültürünü oluşturabilmek için para harcayamazlar. o içkiler baya pahalı çünkü
Soran+1 yılay çok üzücü ya
Soran+1 yılalkolün nasıl bir kültürü olabilir allasen?
Tadi berbat. Kokladiginda bile bu insanlar bunu galon galon nasil tuketio die soruyor insan kendine
12 Yorumla
Soran+1 yılhakkaten okadar iğrenç bişeyse üstüne tonla para verip içmekte ki amaç nedir
Kanka içki yi kafa yı bulmak ondan sonra da kengi egolarını tatmin etmek için içerler benim fikrim bu yönde
12 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum haklısın panp
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılLezzetli değil, içki neye içersen onu yaşamaktır, içki kafandan gecenlere değil başından gecenlere içmektir, bazen dertlicek günahkar dost bazen 1 günlük herşeyi unutturcak bir dost ama yine günahkar bir dost...
Ne gerekli ne gereksiz olmazsa olmaz değil yani...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllezzetinden degil. acılarından içerler ama acılarını hiçbir zaman dindirmez... bazı şeyleri unutmak için içerler kimiside. ama unutamazlar. zenginlerin içme sebebi paranın bollugundan. zengin ama geri zekalı oldugu için onu klas bir içecek olarak görür.
07 Yorumla
Soran+1 yılsende bmwni mi pazarlıyon :d tam son cümlene katılcaktım amma profil fotonu gördüm
Cevap sahibi+1 yılyok. çok sık fotoğraf çekilen birisi degilim. karelerde tek başıma çıkmayı pek sevmem o kareyi begenemem daha doğrusu. arabayla veya ne biliym bir arkadaşımla flan çekilen fotoğraflarım hoşuma gider. ve onları profil fotografı yaparım hepsi bu kadar. sen sen ol kimseye dışardan gördüğün gibi yorumlama bence
Soran+1 yılbmwci nedir abi? nickin bile o. gösteriş meraklısından başka bişey değil gibi görünüyosun kalbini kırmayayım ama
Cevap sahibi+1 yılsadece bmw alıp sattıgım için arkadaşlarım bana o lakabı taktığı için bende buraya yazmış ta olabilirim dimi?
Soran+1 yılüf resimler felan neyse.. umarım kendini görürsün aynada tavsiye
Cevap sahibi+1 yılzenginlik görgüsüzlük degildir. zenginlik yaşam tarzıdır. kaliteli yaşarsın ve kimse seni çekemez. ;) ayrıca... senin kişiliğin nasılsa karşındaki insana ilk bakışta kendin gibi zannedersin. ben mesela dürüst birisi oldugum için her gördüğümü kendim gibi dürüst zannederim... sende görgüsüz oldugun için beni kendin gibi görgüsüz olarak gördün... kimse gücenip darılmasın... bu böyledir. kedi elde edemeyecegi ete mundar dermiş
Soran+1 yılHahaha kiyamam ya.
Diğer konusunda 551 cevap paylaştı. İçkili ortamın muhabbeti güzeldir , kimse kasmaz kendini biranda muhabbet gelişir. Herkes çakırkeyf olduğunda en basit şeye bile gülmeler başlar. Ortam neşelenir yani. Biyandan konuşurken başın döner , ne söylediğini anlamaya , söylediklerine engel olmaya yanlış birşey söylememeye çalışırsın. Konuşursun ama sanki ağzın senin değil hissetmezsin yani o ağızın açıp kapandığını. En güzeli de rahatlarsın uçuyo gibi olursun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZenginler içmez aptallar içer at pisliği kokuyor tatlarıda berbattır büyük ihtimalle
21 Yorumla
Soran+1 yılbencede knk aptal hepsi
Diğer konusunda 888 cevap paylaştı. Ben içmiyorum ve hep merak ediyorum neden içerler ne anlarlar diye :D
20 Yorumlaaslında zihnen kendilerini mutlu hissedebildikleri ve parlarını kendilerine harcayabildikleri tek hobileri denilebilecek ve her zenginin rahatca yapabileceği bir durum olduğu için içki içerler..
00 Yorumla
+1 yılİçtikten sonra hiçbir sorunu takmamak, mutlu olmak, sürekli gülmek, çalan şarkıya eşlik etmek içmek için yeterli bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılGülmek için ihtiyaç duyduğun şey zamanla esir almasın guluslerini dikkat et
İğrenç bir tadı var şu zamane ilişkilerde olduğu gibi...
Ne diyor;
"Rakı turşuyu öldürür, turşu da rakıyı keser. Geçinip giderler :)"05 Yorumla
Soran+1 yılvalla cümleyi anlamadım ki :d
Soran+1 yılİyidir cümleler alakasız oldu bu seferde :D
Soran+1 yılAlakasız konuşuyon napim :d
+1 yılİçki içmek için bahane şart değil adam neşelidir içer kafası bozuktur içer dişi ağrıyordur
içer içerde içer içen adama neden içiyon demek mantıksız yaşasın biz pis alkolikler :D00 Yorumlafakirler içmiyormu? İçmesin fakirler ya belkı içeni azalırsa fiyatıda azalır arz talepten dolayı işime gelir :) Fakirler içki içmeyin haram günah boşa para...
08 Yorumla
Soran+1 yılsus l*n pis zengin :D
Soran+1 yılYok sende zengin tipi var
Soran+1 yılBaban?
Soran+1 yılOo saygılar :d
+1 yılbir boka yaramaz. sadece unutturur ve uyuşturur o kadar. tadı da bir boka benzemez aynı sidik ispirto karışımı bişedir. millette bişe diye özenti diye içiyor. bence tamamen yasaklanmalı
031 Yorumla
Soran+1 yıl:D sidik+ ispirto iğrenç :d
- +1 yıl
sakın özenme :)
Soran+1 yılAbicim abimm
- +1 yıl
Tamam biricik tatlı şeker güzel kardeşim :)
Soran+1 yılAbilerinden en tatlısıı
- +1 yıl
Kardeşlerin en cimcimesi :) :)
- +1 yıl
Prenses :)
Soran+1 yıl:*** abicim
Soran+1 yılBeni uzen çocukları dovcek misin abi? :))
- +1 yıl
Sen bana küfür mu ettin? Seni uzeni falan bilmemde senide o cocuklarida tekerellerimle havaya atip carpistirip bir taraflarinizi kirarim.
Soran+1 yılHahah abi çok uzduler ama beni öyle böyle değil benide dov ama onları da dov. Kufr değil o öpücük işareti :*
- +1 yıl
Haa tamam o zaman. opucuk içinde saol. Bir daha o cocullarla gorustugunude duymayayim evde odadan disari bile cikmak yasak sana valla allah yaratti demem kirarim bacaklarini. ben yeri geldimi sert , yerine göredesevimli abiyim tamam mi abisinin gülü :)
Soran+1 yılAbi azcik çağdaş ol ya devir çok değişti cook
- +1 yıl
Ben geri kafaliyim. sen benim gercek abiligimi görsen, gözlerimden korkarsin nerede kaldi odaya kitlemek.
Soran+1 yılAbilikten men ediyom ozaman seni
- +1 yıl
Ben sadece kardesimi kötülüklerden korurum.
Soran+1 yılOyuzden mi odalara kitliyon bu kötülüğün ta kendisi
- +1 yıl
O sadece lafti. ben kardesimi o boyuta getirmem. o kendisi bilir nerede nasil davranacagini, abisinin ve kendisinin utanacagi bişey yapmaz benim kardeşim
Soran+1 yılya yaparsa? yapmışsa?
- +1 yıl
Kiyamam yinede bagrima basarim. ve kötülüklere karsi daha iyi korurum cunku onceden iyi koruyamamisim yani benim suçum.
Soran+1 yılinanasım gelmedı nıyeyse
- +1 yıl
Kardeş bu canimdan çok severim. birde annemi
Soran+1 yılBenim abiye çok ihtiyacim var
- +1 yıl
Bundan sonra senin abinim, sana yaklaşan karşısında beni bulur, sadece arkamda bekle. gerisini ben hallederim.
Soran+1 yılDuygulandim :(
- +1 yıl
Şimdi yaninda olsaydim kafaya bir tane yerdin bunu bil.
Soran+1 yılHaha niye :D
- +1 yıl
Sen erkeksin. kafani kirmakla kalmaz 1 ay çorba ictiririm sana niye diye sorma agzinda diş birakmam.
Soran+1 yılNe alaka ne erkeği?
- +1 yıl
Bal gibi de erkeksin hadi yürü başka kapiya
Soran+1 yılYanıldın
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçkinin belli bir amacı yoktur. Bazen sebepsizce de içilir.
00 Yorumla hiç içmedim merak dahi etmedim ama kanaatimce zararlı ve günah olduğu için insanlara güzel geliyor
20 Yorumla
+1 yılNefsin ve şeytanın verdiği bir vesvese sebebiyle içilir fakat sonu pişmanlık tir.
Sakin yaklaşma10 Yorumla
+1 yılLezzetlı falan değil. Ama 1 kadeh şarap her sabah kalbe iyi geliyormış diye duydum. Fakirin sigarası zenginin şarabı :D
00 YorumlaTadi en iğrenç olan içecekler grubu
23 Yorumla
Soran+1 yıldimi knk? denedin mi çogunu?
Soran+1 yılb*k icsinnler
Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Zengin mi? Nerde fukara adam var ateş yakıp sağda solda başında şarap içiyorlar..
03 Yorumla
Soran+1 yılonlar belki de içmekten fakirleşmiştir bilemem ama genelde en pahalı alkoller içkiler vs zenginlere gidiyor
+1 yılLezzetli değil aksine acıdır ama verdiği keyif hoştur.
00 Yorumla
+1 yılİçmem müdür. Ber haramınyşyoz, barş onu yapmayalım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeyif verici bişey içki ama ölçüyü kaçırmadan içmek lazım ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl hissetiriyo?
Cevap sahibi+1 yılnasıl diyim kafan güzel oluyo, keyif alıyosun içerken, daha rahat hissediyosun :) hiç içki içmedin mi sen? :)
Soran+1 yılbir yudum bira sadece
Cevap sahibi+1 yılondan bişey anlamamışsındır :) vodka-energy iç mesela 2-3 tane o zmn hissedersin alkolün etkisini :)
Soran+1 yılHee oldu. Tadı iğrenç biseyi niye içim ki
Cevap sahibi+1 yılsana öyle geliyo :D kokteyller var mesela hem tadı güzel hem alkollü strawberry mojito mesela :)
Soran+1 yılKesin güzeldir mk kandirin kendinizi.
iş olsun günah pointe ihtiyacları var
10 Yorumla
+1 yılBoş insanlar alkol kullanır.
22 Yorumla
Soran+1 yılbilemem
kafa yapıyor ortamı güzel bazılarının tadı güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılTadı güzel olana ornek ver
Sürü psikolojisi.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılİçmiyorum, bilmiyorum. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılay sevsinler. ne sempatik
- +1 yıl
Teşekkürler
- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiz garibanlarda içiyoruz. :)
06 Yorumla
Soran+1 yılsen basitinden içiyondur
- +1 yıl
İçki dediğin kategori trilyonluk birşey değil :)
Soran+1 yılni gadarlık
- +1 yıl
Bazen 35lik bazen 100lük değişiyor.
Soran+1 yılbir seferde bir şişe biter mi?
- +1 yıl
Evet bitiyor
Lezzetli evet.. Kendisi değil, kafası..
00 Yorumla
+1 yılicmem, icenlerin keyfi bilir derim
00 YorumlaDiğer konusunda 9b cevap paylaştı. kafasini yasamak icin yok tadi cok kotu :))
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de kötüdür bir kere bira içtim bir yudum okadar iğrençti ki :d
+1 yılKafa rahatsızlığının Dışarıya vurumu
00 Yorumla
+1 yılİcmedigin her gün icilesi gundur de ondan
00 Yorumla
+1 yılbilmem ben içmem.
10 Yorumla
+1 yılO tür kişilerde beyn bulunmaz !
13 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Amaçları kafa dağıtmak belki ama kafa dağıtmaya başka bişeymi yok sarhoş olmaksa içki içmedende sarhoş olunur yok ya boş iş bunlar
- +1 yıl
Kimileri var kibrit çaksan yancak
Havali oluyolar baska bisey degil
00 Yorumla
+1 yılhic icmedim
10 Yorumla
+1 yılKafası güzel.
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı stres
01 Yorumla
Soran+1 yılyok daa neler hammmına.
Harika birşey.😉
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen içmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne