Lütfen yardimci olun ya intihar edicem ya da evi terkedicem. ailem neden boyle?

Ortanca cocugum ezelden beri kotu davranirlar. Kotu derken aşıri psikolojik baski ve dayak. Cocukken cok asiri yaramazmisim. Anneme 11 yasinda halimle kahvalti hazirlardim soylenirdi. Namaz kilmaya calisirdim anne Allah beni goruyo di mi derdim sevicek di mi derdim. Duygu somurusu yapma derdi. Ufakligimdan beri ev isi yaptirir. Artik elimden gelmeyen is yok hepsini ustume yikti. Ben gunde 12 saat calisiyorum. Soyle anlatiyim. Okumama izin vermediler yolumu kestiler. Önlisansi zor tamamladim Yuzume kaynar su atti annem abim dayaktan oldurdu beni. Gozumu cikarmaya kalktilar. Zorla kapattilar acilmak istedim. İzin vermediler evden cikip teyzeme gittim onada kimseye soyleme soylersen giderim bir daha kimse beni bulamaz dedim cocuk akli iste. Oda kizgindi soylemedi bizimkilere. Bulunca beni bir tek babam uzgundu annem abim sinir kupuydu. Surekli pislikmisim köpekmisim muamelesi goruyorum artik ben bile oyle olduguma inanmaya basladim. Zorla tezgahtarlik yaptiriyolar calistiriyolar. Gunde 12 saat it gibi calisip ellerine takir takir sayiyorum. Para bile vermiyorlar. 50 lira 100 lira vermiyorlar.. Babam abim annem hepsi ayni. Herkes deli gibi para harciyo. Kizkardesim ozel okula gidiyo. Abim sevgilisine ustune basina deli gibi harciyoBana boyle yapiyolar borc var diyolar. Biri bari yakin davransaydi anlasaydi beni. Lutfen yardim edin. bir akil verin. Nasil kurtulabilirim. Nerdeyse denemedigim sey kalmadi. Daha anlaticak cok sey var ama okumaktan sikilabilirsiniz
Lütfen yardimci olun ya intihar edicem ya da evi terkedicem. ailem neden boyle?