Aklıma takılan bir film var ve bulamıyorum aylardır?

Uzun zaman öncede sormuştum ama filmi hala bullamadım hala çabalıyorum. yaklaşık 12 sene öncesinde televizyonda izlediğim bir film. Filmin konusu şöyle hatırladığımı yazıyorum. sanal bir dünya kurulu oyun üzerine insanla bir gözlük takıyor ve o dünyaya geçiyor oyunu bitirmek zorundasınız oyunda ölürsen gerçek hayatta da ölüyorsun herkes oyunun kölesi olmuş durumda başrolde bir kadın ve bir erkek var bir süre sonra oyunda kazansalarda insanlar ölmeye başlıyorlar. kadınla adam oyuna giriyor. oyunun sonuna geliyorlar normalde oyunun sonunda melek gelmesi gerekirken bir terslik oluyor ve şeytan geliyor. en net hatırladığım sahnesi bu. oyuncuları hatırlayamaıyorum. herkesin gözünde gözlük var ve insanlar sokaklarda yerlerde yığılmış durumda. aylarca aradım ama yok. Suratler, bahçivan,ölüm oyunu, tron,13. kat, avalon. ya da the game değilçok eski bir film bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
eski sorunun linkinide veriyim orda da bir çok film ismi var onlardan biride değil www.kizlarsoruyor.com/.../q691821-aklima-takilan-bir-film-bulamadim-hatirlayan-var
Güncellemeler
+1 yıl
evet hala bulamadım
Aklıma takılan bir film var ve bulamıyorum aylardır?